• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makineden delik çıkan çamaşırlar

Makineyi tıka başa dolduruyorsanız ondan olabilir.
Ne alaka demeyin çünkü iki kez basima geldi, ikisinde de aynı hatayı yapmıştim.
Makineye çamaşır koyarken tamburla çamaşırlar arasında bir karis mesafe olmaliymis.

Arkadaşlar evde sadece sizin on taraftan göbek kısmından deliniyorsa makineden değil o mutfak tezgahının mermerinden. Mermerin zımparalanması lazım. Benim de aynısı geldi başıma. Makine sanıyordum sonra baktım sadece benim ve hep aynı yerler. Eşime söyledim olabilir dedi mermeri zımparaladı geçti çok şükür. Aldığım yepyeni kıyafetler falan hep mahvoluyordu.

Ay bu konuyu görünce cok güldüm hatta ekran goruntusu alip esime attim :KK70: biz de beraber yasamaya basladigimizdan beri esimin atletlerinin ön kisminda delikler olusmaya basladi. Esim gardrobumuzda güve oldugunu iddia ediyordu :confused: bir türlü cozememistik ama hic makineyle ilgili oldugunu düşünmemiştik. Adamcagiz delik desik atletlerle geziyordu.

Arkadaşlar evde sadece sizin on taraftan göbek kısmından deliniyorsa makineden değil o mutfak tezgahının mermerinden. Mermerin zımparalanması lazım. Benim de aynısı geldi başıma. Makine sanıyordum sonra baktım sadece benim ve hep aynı yerler. Eşime söyledim olabilir dedi mermeri zımparaladı geçti çok şükür. Aldığım yepyeni kıyafetler falan hep mahvoluyordu.

:KK70::KK70:

Makinede problem yok tatlım.senin pantlonun fermuarı ve düğmesi bluzuna sürttükçe delik açılıyor
Bak bakalım pantlonlarında var mı?
Yada neden bluzların bir tek ön kısmında var?
Ve bir de omuz kısmında olur o da çantadan canım.çantanin metal yeri omuz civarındaysa deler
Ben hamilelik ve fazla kilo nedeniyle uzun zamandır tayt giyiyorum yine deliniyordu.

Benımde oluyordu. Devir ayarını düşürdüm 1000 devırden 800 yaptım olmuyor şükür. Devirini düşürün hızlı okunca fazla hırpalanıyor camasırlar birde az camasır koyun

Devirden olabilir mi acaba? Hem yüksek devir hem fermuar, düğme güçlerini birleştirince deliniyor olabilir. Ben 800'den yüksek yıkamıyorum hiçbir şeyi. Hiç başıma gelmedi bir senedir.

Hemen herkes yaşıyordur ama makine ile alakalı olacağını zannetmiyorum :)

Çünkü makineler sadece göbek bölgesini delecek kadar akıllı değil henüz :D

Ben de acaba çok mu aşağı çekiştiriyorum da deliniyor diye düşünmüştüm ama bilemedim :))

Çok ikilemde kaldım şuan :) tam sherlock holmes luk bir olay :)

Deterjanı fazla kullanmak veya kosla gibi takviyelerden dolayı mı acaba diyeceğim ama yine mantığa uymuyor, neden sadece ön kısım :D

MAKINE yuzunden tabiki ama çozumunu bilmiyorum
10 yillik evliyim ikinci makinemia ldim 1 yil once, bunda sorun yok attiigm makine yirtardi kiyafeti,delik sokuk site her neyse boir yere SIKISIYOR ve yiriyordu

bu arada 800 devirden bahsetmisler ben 1200 kullanikyorum çokmuki :(

Makine kireç falan biriktirip tamburda yer ediyor o kireçte çivi gibi birikiyor bu yüzden kıyafetler takılıp yırtılıyor

Ya da körük lastiği zamanla eriyor araya çamaşır giriyor yırtılıyor

Onun dışındaki yabancı cisim de olabilir bir şey takılmıştır bu küçük bi ihtimal elinizle tambura ışık tutup bakın

Ben bu sebeple makınamı iade ettim Arçelik'e

Back
X