- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 46
Makineni sana gıcığı yok.fermuar ve düğme.esin biraz daha geniş giydiğı için delinmezEşimin kıyafetlerine hiç olmuyor, makinenin bana gıcığı var sanırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makineni sana gıcığı yok.fermuar ve düğme.esin biraz daha geniş giydiğı için delinmezEşimin kıyafetlerine hiç olmuyor, makinenin bana gıcığı var sanırım :)
Önden tam göbek kısımlarından mı gidiyor canım.Eşimin kıyafetlerine hiç olmuyor, makinenin bana gıcığı var sanırım :)
Arkadaşlar evde sadece sizin on taraftan göbek kısmından deliniyorsa makineden değil o mutfak tezgahının mermerinden. Mermerin zımparalanması lazım. Benim de aynısı geldi başıma. Makine sanıyordum sonra baktım sadece benim ve hep aynı yerler. Eşime söyledim olabilir dedi mermeri zımparaladı geçti çok şükür. Aldığım yepyeni kıyafetler falan hep mahvoluyordu.
Ben hamilelik ve fazla kilo nedeniyle uzun zamandır tayt giyiyorum yine deliniyordu.Makinede problem yok tatlım.senin pantlonun fermuarı ve düğmesi bluzuna sürttükçe delik açılıyor
Bak bakalım pantlonlarında var mı?
Yada neden bluzların bir tek ön kısmında var?
Ve bir de omuz kısmında olur o da çantadan canım.çantanin metal yeri omuz civarındaysa deler
Aşk olsun niye gülüyorsun
Aşk olsun niye gülüyorsunBaşıma geldi çözüm oldu paylaştım.
Hosuma gitti ya ondan güldüm![]()
Senin eşinin neden olur onu bilmiyorum. Evde mutfak işlerine o mu bakıyor![]()
ortaklasa bakiyoruz ama zaten taa göğüs kismi deliniyor hep. Isleri göğsüyle mi yapıyor bi takip edeyim ben
![]()