- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlara dikkat edilmesi gerekiyor mu gerçekten annem hiç dikkat etmezdi hiç de bi şey olmazdı bizim çamaşırlarımıza, ama dikkat etmeye çalışayım belki onunla alakalıdır.
Bazen bana da oluyordu ama ben nedenini keşfedemeden kesildi. O değilde bazen de sanki nokta nokta çamaşır suyu deymiş gibi oluyor. Hatta bir keresinde eşimin pantolonuna kocaman bi leke olmuştu çamaşır suyu gibi![]()
Cok dolduruyor olabilirsiniz. Hacminden fazla olduğunda sıkma işlemi esnasinda yırtılma oluyor. Yeni gelin oldugum zamanlarda 1 2 benimde başıma geldi kocamin caaanim kazaklari yirtildi
Bende thsirtlerin on kisimlari olmasa makinada sorun diyecegimde sadece onlerini secemez sanirim makinaTişörtlerin ön kısımları deliniyor canım, eşofmanlarında cepleri.
Annemler söyledi bunu aslında ondan sonra Üzerinde 4 parmak boşluk kalacak şekilde dolduruyorum yeterli olmuyor belki de daha az doldurmalıyım![]()
Ilk kez duydum bunu.
Evliligin ne cok hesaba katmadigimiz puf noktalari varmis..
Dikkat ediyim bari ilerde evlenince.
Aklima bisey geldi soruyum hemen.
Acaba yanlis yikama programindanda olabilirmi? Mesela hassas kumaslari catir catir, nazik yikamayan bi programdan dolayi.
Ondan haric bencede bi sey kacmistir kazana. Ve sadece benim elbiselerimde oluyor demissiniz. Sizin yirtilan elbiseniz kapagin yakinindami yoksa kazanin arkalarindami? Boylelikle bulabilirsiniz o keskin yeri.
Kesinlikle hayırEvde özellikle yeni aldığım bir tişortumun basına geldi.. ama nedense sadece benim tişortume önü delik içinde görsenbu makineleri ben anlamıyorum teyzemde yeni makine aldı oda çamasır suyu kokutuyo.. kıyafetleri bırak evin arka odalarına kadar keskin bir koku..
Kızlar şimdi sam.. önermiyormusunuz ben ceyizim için tercih edicektim vacgeciyorum o halde
Unutmadan konu sahibi arkadaşım, servisi çağırana kadar yeniden çamaşır yıkaman gerekirse çamaşırları bohça gibi eski bir nevresime koyup ağzını düğümleyerek yıka, hiç değilse eski nevresime olur olan.
Çok iyi fikirmiş :) ama yeni evlinin evinde eski nevresim ne arar canım![]()
Makinede problem yok tatlım.senin pantlonun fermuarı ve düğmesi bluzuna sürttükçe delik açılıyorKızlar merhabalar,
2.5 aylık evliyim. Daha önce annemin evinde başıma böyle bi şey gelmemişti. Çamaşır makinesine attığım çamaşırlar delinmiş şekilde çıkıyor. Başta acaba eskidiler mi diye düşündüm ama yeni aldığım kıyafetlerim de üstelik hiç giyinmediklerim de deliniyor. Daha önce başına böyle bi şey gelen var mı acabaçamaşır makinesinden kaynaklı mıdır (bu arada makinemden çok memnunum aslınnda) yoksa detarjandan kaynaklı mıdır fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim :)