• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makineden delik çıkan çamaşırlar

1200 devirde çamaşırlar çok buruşuk çıkmıyormu..
ben hep 800 devirde sıktırdığım halde yinede deliniyo

Hemen herkes yaşıyordur ama makine ile alakalı olacağını zannetmiyorum :)

Çünkü makineler sadece göbek bölgesini delecek kadar akıllı değil henüz :KK70:

Ben de acaba çok mu aşağı çekiştiriyorum da deliniyor diye düşünmüştüm ama bilemedim :))

Çok ikilemde kaldım şuan :) tam sherlock holmes luk bir olay :)

Deterjanı fazla kullanmak veya kosla gibi takviyelerden dolayı mı acaba diyeceğim ama yine mantığa uymuyor, neden sadece ön kısım :KK70:

Ön kısım çünkü, makina direk yırtacak güçte değil ancak zayıf bir noktayı aşındırabilir
Ön kısım da arka koşma göre daha çok yıpranmış oluyor makına da zayıf noktayı yakalıyor

MAKINE yuzunden tabiki ama çozumunu bilmiyorum
10 yillik evliyim ikinci makinemia ldim 1 yil once, bunda sorun yok attiigm makine yirtardi kiyafeti,delik sokuk site her neyse boir yere SIKISIYOR ve yiriyordu

bu arada 800 devirden bahsetmisler ben 1200 kullanikyorum çokmuki :KK43:
Ben de 1400 kullanıyorum hep.

Arkadaşlar evde sadece sizin on taraftan göbek kısmından deliniyorsa makineden değil o mutfak tezgahının mermerinden. Mermerin zımparalanması lazım. Benim de aynısı geldi başıma. Makine sanıyordum sonra baktım sadece benim ve hep aynı yerler. Eşime söyledim olabilir dedi mermeri zımparaladı geçti çok şükür. Aldığım yepyeni kıyafetler falan hep mahvoluyordu.
Evet bence bu da mantıklı

Arkadaşlar hepsini deneyeceğim ama tatilden geldikten sonra :halay: makinenin devirini düşürüyorum, pantolonları ayrı atıyorum, makineyi normalde doldurduğumdan daha az dolduruyorum bakayım hala deliniyorsa servisi çağıracağım:KK1: acaba servis mundar olan çamaşırlarımın parasını da verir mi:KK49:

Bildiğim göre makineye çok camasir koymaktan oluryor.anne lerde benimde basima gelmişti ve ön lastiği yıprandığı zaman kazan çok hareket edermiş o zamanda olabilir.

Benim makinemde de eşimin tişörtlerinin omza yakın kol kısmı deliniyor hep :)

İçini iyice kontrol ettik öyle bi şey bulamadık canım :KK43:
Makine veya deterjan degil sebep..
tek kat iplikten kumaslar ucuza mal ediliyor cok meshur magazalar bu ucuz kumaslardan tisort bluz yapiyor..Bir iki kez giyiyoruz ve deliniyor..Gecen ay kizima guzel bir tisort aldim cok da sevdi bugun baktim delik..Ayni sekilde ben de gezmelik bir tisort aldim yani evde giymedim ve 1kez yikadim o da gitti..
kumas kalitesi sebep kısacasi..

Back
X