Cözümünü bilmiyorum ama bende ayni dertten muzdaribim canimKızlar merhabalar,
2.5 aylık evliyim. Daha önce annemin evinde başıma böyle bi şey gelmemişti. Çamaşır makinesine attığım çamaşırlar delinmiş şekilde çıkıyor. Başta acaba eskidiler mi diye düşündüm ama yeni aldığım kıyafetlerim de üstelik hiç giyinmediklerim de deliniyor. Daha önce başına böyle bi şey gelen var mı acabaçamaşır makinesinden kaynaklı mıdır (bu arada makinemden çok memnunum aslınnda) yoksa detarjandan kaynaklı mıdır fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim :)
Cözümünü bilmiyorum ama bende ayni dertten muzdaribim canimesim bile şasiriyor . Genelde de ön kisimlari.deliniyor
Makina yapıyor sıkışıyor bir yerine garantisi varsa servis cagir
Sutyen demiri tarzi birsey sıkısmis olabilir kazan arasina...
Yok her makina yapmaz benim bir sefer tambura tel sıkışmış nerden geldi bilmiyorum ondan kazağın kolu yırtık pirtik olmuş çıkardım sonra bir daha olmadiGarantisi var çağıracağım aslında ama çareyi önce burada ak istedim belki daha kolay bi çözümü vardır diye :)
Garantisi var çağıracağım aslında ama çareyi önce burada aramak istedim belki daha kolay bi çözümü vardır diye :)
Hay o sam ın!degistirdim kurtuldum şükür...İki arkadaşımda sam... marka çamaşır makinesi var ve aynı şeyden şikayetçiler.
Her yeri mi yirtiliyor canim ?İçini iyice kontrol ettik öyle bi şey bulamadık canım
metal kazanı çizebilecek parçası olan bir şey yıkadıysanız kazan zarar görmüş olabilir, en iyisi servis çağırmak.
fermuarlı kıyafetlerinizi fermuarları kapalı olarak yıkayın, o da zarar verebiliyor diğer çamaşırlara..
İki arkadaşımda sam... marka çamaşır makinesi var ve aynı şeyden şikayetçiler.
Her yeri mi yirtiliyor canim ?
Makinenizi bir psikoloğa görürün
Tamirciyi deneyebilirsiniz bence. Belki dişinden anlar. Ya da karşısına geçip sorunlarınızı konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?