- Konu Sahibi fascination
-
ben olay aktif hidrojel karma/yağlı ciltler için olanını kullanıyorum.nivea loreal kullanmıştım olay den evvel ama en iyisi olay bence.gerçekten yağlandırmıyor ve yağlanmasını da engelliyor.makyaj yaptıktan sonra 7-8 saat yüzüm parlamadan dayanıyor.
dermokilin yağlı ciltler için olan nemlendiricisini baz olarak kullanıyorum gayette memnunum parlama yapmıyo ve sanki sabitliyo makyajı. göz çevresi makyajı içinde beyu far bazı kullanıyorum
hiç duymamıştım o far bazını önerin için sağol
canım ya olayın ürünleri olgun ciltler için ya sen kaç yaşındasın bana gider mi bu olayın dediğin losyonu 22 yaşındayım çünkü debilmiyorumkismile
Ben oriflame'in matlaştırıcı losyonunu kullanıyorum, çok memnunum.kaydirigubbakcemile
ben de 23 yaşındayım zaten.kırışıklık kremi değil bu nemlendirici sadece.fiyatı da uygundu.kampanya falan vardı aldığım yerde 11 liraya almıştım.ama normalde 17 falandı fiyatı sanırım.kaydirigubbakcemile2
ben de 23 yaşındayım zaten.kırışıklık kremi değil bu nemlendirici sadece.fiyatı da uygundu.kampanya falan vardı aldığım yerde 11 liraya almıştım.ama normalde 17 falandı fiyatı sanırım.kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?