Makyaj baskısı

Ah eski sevgilim aklıma geldi onda beni tam kendine aşık edince karışmaya başladı herseye ne makyaj yapıyorsun arkanı kapatacak elbise giy bilmem ne önümden geçen erkeğe bakardı bana bakıyor mı diye hatta bir ara baya ileri boyuta gitti adam dövdü bir ara laptopu verdim resimlere bakmış erkeklere çekilenlerin hepsini bana sormadan silmiş sosyal medyayı kapattırdı vs vs artık burama kadar gelmişti siz çok taviz vermeyin ben birine verdim devamı geldi .hep dua ettim karşıma çıkacak adam bunhn tam tersi olsun diye çok şükür Eşim anlayışlı bu konu da
Sevgiliyken kiyafetime karışmazdı evlenirken gelinligime bile karışmadı istedigimi aldım. Her sey evlenene kadarmış. Yuruyus yapıyoruz başıma kapşon geçiriyor erkek var diye. O kadar bunaldım ki. Artık esimle dışarı çıkmayacağım

Aaaa, makyaj yapmış taş gibi hatunmuş, diyenini görmedim daha.
Kişi kendinden bilir işi bu. Kendisi başka kadınları iyice süzüyor demek ki, başkaları da sizi süzmesinden korkuyor.
Her ihtimale karşı da size patates çuvalı giydirip kafanıza da torba geçirmek istiyor.

Aslında Allah'ın verdiği ceza değil mi bu?
Sen başkasına, başkası da senin eşine bakıyor. Kendisinin katlanamayaçağı bir şeyi bir başkasına da yapma demek bu, anlayana...
O kadar bunaldım ki. Yürüyüş yaparken başıma kapşon geçiriyor. Artik dışarı cikmak bile istemiyorum ruh sağlığım sallantıda

Ben okurken Daraldı m gerçekten.

Bak ben dikkat çeken biriyim,kadın erkek herkesin dikkatini çekiyor um gözlerim yüzünden.
Sadece Kalem ve rimel çekerim.Ruj falan sevmiyorum.
Benimde eşim yapmamı istemiyor ama sadece işe giderken... Dışarıda yapıyorum yani.
Arada işe giderken de yaparım o ayrı,insan iyi hissediyor.

Sana gelince biran önce iş bulup,hayatını düzene koy.
Anladığım çok cimri biriymiş enn nefret ettiğim insan tipi...
Ben yapamazdım...

Hayatım boyunca makyaj yapmayı seven biri oldum. Makyaj konusu eşimle aramızda evlendigimizden beri büyük sorun oldu. Ben evde bile makyajlı gezmeyi severim kendime bakmayı, yakışanı giymeyi severim. Evlenmeden önce de eşim beni olduğum gibi tanıdı. Evlendik dışarı çıkarken makyaj yaptığımda sinir harbi yaşamaya başladı adam. Dışarıda yürürken herkes sana bakıyor demeye başladı. Düşündüm bakalim bi makyaj yapmayayım yine bakacaklar mi dedim ve makyaj yapmadım. Yine aynısını söyledi. Demek ki sorun makyajda değilmiş eşim beni bunaltiyormuş. Zaten bunalıyorum bir de istediğim gibi yaşayamamak bunaltıyor. Taviz vermiyorum. Zaten ağzımda kocaman maske var nasıl görüp bakacaklar. Diyelim ki bakıyorlar bunda benim suçum ne? Dikkat ceken biri degilim bunu da belirteyim. Sizin başınıza da böyle şeyler geliyor mu? Eşleriniz böyle baskıcı davranıyor mu?
Hayır ...
Zaten makyaj yapmıyorum artık
Eskiden yani eski sevgilim beni bayağı patlak rujlar süren biri olarak tanıdı öyle de çıktık bir buçuk yıl kadar .
Sonra manyakligi tuttu birgün buluştuk yemeğe gideceğiz burnumdan fitil fitil getirmişti bu oje ne bu ruj ne .senin amacın ne olmak filan
Aman Allahım sanki ilk defa yapıyorum sanki öyle peşime düşmemişti benim ..

Ayrıldı filan.iyikide ayrıldı kurtuldum yahu oh be.

Keşke sizin de ilişki boyutunuz sevgililik olsaymis
Kurtulmak lazım boylelerinden.
Bunlardan ne çocuk yapılır ne bedenin paylasilir

Back
X