verda78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2010 13 0 36 İstanbul 21 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi verda78 #1 geçen sephora alışverişde sephoranın kendi markası olan sephora makyaj bazı testırı verdiler ve çok hoşuma gitti ve orjinalini aldım. fiyat olarak çok iyi ve kaliteli sizin kullandığınız makyaj bazları nelerdir.
geçen sephora alışverişde sephoranın kendi markası olan sephora makyaj bazı testırı verdiler ve çok hoşuma gitti ve orjinalini aldım. fiyat olarak çok iyi ve kaliteli sizin kullandığınız makyaj bazları nelerdir.
S siyah_mor Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2012 13 0 16 İstanbul 26 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi verda78 #2 sephoranın bazını çok methettiler, ben de almayı düşünüyorum. makyajın kalıcılığını arttırıyor mu gerçekten?
sephoranın bazını çok methettiler, ben de almayı düşünüyorum. makyajın kalıcılığını arttırıyor mu gerçekten?
Leithia Frühling in Paris Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2010 983 2.105 113 27 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi verda78 #3 Baz kullanmadım hiç, düşünmek lazım aslında almayı.
Caulfield- Guru Kayıtlı Üye 31 Mart 2008 8.769 1.121 373 27 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi verda78 #4 ben essence my base ve loreal studio secrets bazlarını donusumlu kullanıyorum . my base ,ışıltılı bır baz .ama oyle ışıl ışıl degıl,cildi sadece canlı gosterıyor. studio secrets ise daha mat kadıfemsı bı baz .basenın sadece ışıltı yanını sevıyorum .kalıcılık pek saglamıyor . .
ben essence my base ve loreal studio secrets bazlarını donusumlu kullanıyorum . my base ,ışıltılı bır baz .ama oyle ışıl ışıl degıl,cildi sadece canlı gosterıyor. studio secrets ise daha mat kadıfemsı bı baz .basenın sadece ışıltı yanını sevıyorum .kalıcılık pek saglamıyor . .