• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makyaj koleksiyonunuz ne durumda?

Kızlar bana da yardımcı olurmuşsunuz 🥹 uzun zamandır göz makyajı yapamıyorum sebebi de ben essence in rimellerine bayılarak kullanıyordum ama belli süre sonra gözlerimde kaşıntı ve göz yanması ve aşırı sulanma felan olmaya başladı resmen alerji sonra dedim başka marka alayım loreal kullandım ondada çok olmasa da aynı şeyleri gözlemledim daha sonra dedim bide maybelline kullanayım onda da çook az reaksiyon gördüm yine 🥹 hani alerjiye uygun olan rimel varımdır ya 🥹 ben yüzme hiç bişey sürmesem bile rimel güzel gösteriyo bence genel olarak yani bi ruj bi rimel gayet güzel oluyor sür çık ..
Clinique kesinlikle

kendimi bildim bileli kullandığım ürün bitmeden yenisini almıyorum hem gözüm yok hemde gerek yok bence

Bronzer kahverengidir daha çok kontür için kullanılır. Kapatıcı beyazdır gözaltı, sivilce izleri gibi fodötenin altından görünen problemli yerler için kullanılır
Çok güzel açıklamışsiniz bana günlük makyaj yapmak istiyorum bu şekilde detaylı bir kısa bir tarif verebilir misiniz size zahmet olmazsa

Çok güzel açıklamışsiniz bana günlük makyaj yapmak istiyorum bu şekilde detaylı bir kısa bir tarif verebilir misiniz size zahmet olmazsa
Ben size kendi günlük makyaj rutinimi anlatayım, fikir edinmenize yardımcı olur umarım. Size uymayan kısımları atlayarak deneyebilirsiniz
Sabah cilt temizliği, çok az miktar nemlendirici ve gözaltı kremi uyguladıktan sonra 10-15 dk sonra güneş kremi uyguluyorum, o da emilince yaklaşık 10-15 dk sonra bb kremle cilt tonumu eşitliyorum, sonra gözaltı kapatıcısı kullanıyorum, transparan pudrayla gözlaltlarımı burnumu çenemi falan sabitliyorum çünkü karma ciltliyim, sabitleme yapmazsam ten ürünüm kalıcı olmuyor, kapatıcı gözaltlarıma dolma yapıyo, göz makyajı olarak göz kapağı çukurumdan hafif bronzerla geçip gölge veriyorum, far olarak bej tonlarında hafif ışıltılı bi far sürüp yarım eyeliner çekiyorum, eyeliner benim için olmazsa olmaz, vaktim yoksa farla uğraşmıyorum direk eyeliner sürüp arkasından da kirpiklerimi kıvırıp maskara sürüyorum
Kaşlarımı tarıyorum, Doğal tonlarda bi allık, elmacık kemiklerime, burun ucuma biraz da highlighter, nude tonlarda belli belirsiz bi ruj, hazırım :) günlük fresh makyaj diye arama yapıp makyaj videoları izlemenizi tavsiye ederim ben, hem ürünleri tanımanıza yardımcı olur hem uygulama fikri edinirsiniz, eliniz alıştıktan sonra 10 dk sürer fresh bi günlük makyaj

Note kullanmadım ama skin sensual kullandım güzel gerçekten, pure beauty cc kullandım o da güzeldi, misshayı çok sevemedim hem yoğun hem gri alt tonlu gibiydi, kiko kullandım kapatıcığı çok azdı, bi de şey wet n wild renkli nemlendirici kullandım o da çok güzeldi

Back
X