Makyaj Pigmentlerinin Farklı Kullanım Alanları

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.560
makyaj-pigmentlerinin-farkli-kullanim-alanlari-42067-1142017151149.jpg


Son zamanlarda göz farı olarak çok fazla kullanılan pigmentleri, yüzünüzdeki diğer bölgelerde de kolayca uygulayabilirsiniz.

İşte pigmentleri makyajınızda kullanabileceğiniz farklı alanlar!

Eyeliner
Temiz eyeliner fırçanızı ıslatın ve kullanmak istediğiniz renkteki pigmente sürün. Pigmentli eyeliner fırçasını mümkün olduğu kadar kirpik tiplerinize yakın bir şekilde sürerek göz kapağınıza eyeliner olarak uygulayın. Gözlerinize dramatik bir etki vermek için koyu renkte pigmenti alt kirpik çizginize uygulayabilirsiniz.

Maskara
Eğlenceli kirpikler için renkli ve ışıltılı pigmentleri maskara olarak kullanabilirsiniz. Bunun için kullanmak istediğiniz pigmenti temiz maskara ile karıştırın.

Ruj
Pigmentli ışıltılı dudakları siz de gece katıldığınız partilere giderken uygulayabilirsiniz. Bunun için şeffaf dudak parlatıcınızı pigment ile karıştırın ve dudak fırçası ile dudaklarınıza sürün ya da ilk olarak dudaklarınıza parlatıcıyı sürdükten sonra parmaklarınız ile pigmenti dudaklarınıza uygulayın.

Aydınlatıcı
Az miktarda ışıltılı pigmenti fırçaya sürün ve elmacık kemikleri, burun kemiği, dudak üstünüz ve boyun bölgenize aydınlatıcı olarak uygulayın.

Allık
Allık fırçanıza pigment sürün ve yanaklarınıza allık olarak uygulayın. Eğer sürdüğünüz miktarı kontrol etmek istiyorsanız az miktarda pigment ve nemlendiricinizi karıştırarak krem allık oluşturabilirsiniz.

Aydınlatıcı
Pigmenti fondöten ya da nemlendiriciniz ile karıştırıp uygulayarak cildinize taze aydınlık bir görünüm verin.

Oje
Ojenizi ve pigmenti bir metal çubuk yardımı ile karıştarak tırnaklarınıza sürün. Eğer pigmenti sadece tırnak uçlarınıza uygulamak istiyorsanız, ilk olarak ojenizi sürün ve kurumadan pigmenti tırnak uçlarınıza uygulayın.

kaynak: ınstyle
 
X