Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım buyur daha once yazdıgım mesajım

limon + su olayı ise şöyle;

1 kaşık limon suyu sık ve ona 1 kaşık su ekle
pamugu bu karişima batırıp yatmadan evvel ve gün içinde yüzünü sil
bu işlem hem lekeleri tedavi eder hem de sivilce olusumunu onler

saol canım...opuyorumnanaktan

türk kahvesi kuru olarak uygulanıyor yani ben telve gibi düşünmüştüm..

oranlarını yazmadığına göre 1/1 sanırım

limon+su karışımı tamam..kaydirigubbakcemile5

gurbaacım sivilceli cilde peeling yapılmaz demişsin....ben limon kahve karışımını yüzüme sürüyordum akşamları bunu yapmamalı mıyım şimdi?

gurbaacım sivilceli cilde peeling yapılmaz demişsin....ben limon kahve karışımını yüzüme sürüyordum akşamları bunu yapmamalı mıyım şimdi?

hayatım sivilceli cilde peeling olmaz bu 1
ikincisi her akşam peeling yapilmaz mahfedersin cildini

gurbaam ben bu gözeneklerim için çilek yağı aldımda suyla karıştırıp buzluğu atıcam miktar önemlimi?

buz kalıplarına sıgacak kadar suyun içine bi sise cilek esansı yagı kattın mı tamamdır bu iş

gurbaa hanım benim bir sorun olacaktı ama..

ben bir ilaç(sac dökülmem için minoxil) kullanıyorum ve o ilacı kullanınca günes kremi kullanmak zaralıymıs ve ilacın etkisini azaltıyormus kullanma talimatında yazıyor bunlar..

ama benim cildim günese cok hassas hemencecik kızarıyor dün cayır cayır yandım resmen..gnes kremi yerine uygulayabilecegim bir dogal yöntem biliyormusun?? birde yüzüm için kullanabilecegim bir nemlendirici önerirmisin arko filan yüzü tüylendiriyormus... :sm_confused:

mrb lar ben nete girmeyeli baya oldu ve cvp yeni okudum sebameti doktor verdi ama bana birde bebak konusunda daha acık yazarmısın onun hakkında bilgiyi nerden alıcam???sınavdan cıktım kafam karışık yada ben anlamadım ;ya birde limon suyu demişsinya canım limon suyu yüzümü yakıyo benimmmnolcak şimdi lekeler kaldımı bendeeeeeee

herkese merhaba
ben yeni üyeyim
bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum
sonunda bende üye oldum
bu topiği çok sevmiştim
öncelikle gurbaa prenses'e teşekkür ederim
çok hoş bi topik olmuş
vereliniortak

çok pürüzsüz bi cildim yok ama benim cildim o parlayanlardan...
arap kızı kremini duydun mu hiç?
onu bi dene
fakat dikkat et cildini yağlandırabilir

ama kremden ziyade başka bir ürün gibi geldi bana..çünkü suratlarında makyaj var yoğun şekilde ama yinede mat değik oldukça parlak.burada birkaç resim görmüştüm..hatta senin koyduğun uzak ddoğulu bir kız vardı..böyle fondöten türü birşey sürdü parlak parlak oldu :uhm:cildi

gurbaa cım ne yapayım ben cildimde hiç bu kadar sivilce olmazdı şimdi o kadar fena ki( bu kahve limonu her akşam yapmıyorum 2 günde bir felan genelde...bende her akşam yapsam mıyki diyordum da şimdi hepten korktum...
bana bişey öner bir karışım krem ne olursa olsun...

mrb lar ben nete girmeyeli baya oldu ve cvp yeni okudum sebameti doktor verdi ama bana birde bebak konusunda daha acık yazarmısın onun hakkında bilgiyi nerden alıcam???sınavdan cıktım kafam karışık yada ben anlamadım ;ya birde limon suyu demişsinya canım limon suyu yüzümü yakıyo benimmmnolcak şimdi lekeler kaldımı bendeeeeeee

Sevgili gurbik ablacım şutarafagitti
Ben geldim,sana birkaç sorum olacak.
15 yaşındayım ve hafiften makyaja başladım fakat makyajımın cildime zarar vermemesini ve daha doğal durmasını istiyorum. Özellikle şu sıralar daha doğal duran rujlardan arıyorum. Bana ruj önerebilir misin :)
2.si ise kirpiklerim uzun fakat onları daha bi' belirgin göstermek istiyorum,maskara da önerirsen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…