- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.161
delirme yagmurlugum
mac'in fırcasının pazarda ne işi var mafoldumben
kız iki gözüm önüme aksın ben de şok oldum..
bak ben haftaya alim 10 telee nasılsa bi resmini koyarım buraya bakarsın.. du bakim netten fırça resimleri var mı?
canım ebayde de milyon tane mac ürünü varkız iki gözüm önüme aksın ben de şok oldum..
bak ben haftaya alim 10 telee nasılsa bi resmini koyarım buraya bakarsın.. du bakim netten fırça resimleri var mı?
canım ebayde de milyon tane mac ürünü var
farı allıgı rimeli fırcası...
fakat %100 fake yani sahte
sakın düşme bu tuzaga
mac'in bi fircasi 70-80 civarında vereliniortak
hee aldım haberlerini
minik primera konmuşun hemen çakal
herkese merhaba
ben yeni üyeyim
bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum
sonunda bende üye oldum
bu topiği çok sevmiştim
öncelikle gurbaa prenses'e teşekkür ederim
çok hoş bi topik olmuşvereliniortak
canım mineralli ürünler kullanılmışbu renklere bayıldım hangi markanın acaba ?
ama kremden ziyade başka bir ürün gibi geldi bana..çünkü suratlarında makyaj var yoğun şekilde ama yinede mat değik oldukça parlak.burada birkaç resim görmüştüm..hatta senin koyduğun uzak ddoğulu bir kız vardı..böyle fondöten türü birşey sürdü parlak parlak oldu :uhm:cildi
gurbaa cım ne yapayım ben cildimde hiç bu kadar sivilce olmazdı şimdi o kadar fena ki( bu kahve limonu her akşam yapmıyorum 2 günde bir felan genelde...bende her akşam yapsam mıyki diyordum da şimdi hepten korktum...
bana bişey öner bir karışım krem ne olursa olsun...
mrb lar ben nete girmeyeli baya oldu ve cvp yeni okudum sebameti doktor verdi ama bana birde bebak konusunda daha acık yazarmısın onun hakkında bilgiyi nerden alıcam???sınavdan cıktım kafam karışık yada ben anlamadım ;ya birde limon suyu demişsinya canım limon suyu yüzümü yakıyo benimmm nolcak şimdi lekeler kaldımı bendeeeeeee
Sevgili gurbik ablacım şutarafagitti
Ben geldim,sana birkaç sorum olacak.
15 yaşındayım ve hafiften makyaja başladım fakat makyajımın cildime zarar vermemesini ve daha doğal durmasını istiyorum. Özellikle şu sıralar daha doğal duran rujlardan arıyorum. Bana ruj önerebilir misin :)
2.si ise kirpiklerim uzun fakat onları daha bi' belirgin göstermek istiyorum,maskara da önerirsen sevinirim :)
gurbiş catherine arley hakkında ne düşünüyoyusun marka olarak iyimi sence?pudra far ve rimel olarak ?
MRABA GURBıŞ TOPıĞıN COK GUZEL BUTUN SAYFALARINI OKUMAM BAYA BI ZAMANIMI ALDI BAYA SEYLER OGRENDIM HATTA BIRCOGUNU YENI DUYDUM mafoldumben 21 YASIMDAYIM CILD SORUNUM YOK AMA HAFIFDE OLSA FONDOTEN PUDRA KULLANIORUM BOLE PORSELEN GIBI DURAN RENKLI OLMAYAN MAT MAKYAJA BAYILIYORUM zemuszemus BANA ÖNEREBıLıCEĞıN YASIMA UYGUN AGIRDA DURMAYACAK FONDETEN PUDRA ÖNERILERIN NELERDIR ACABA ŞıMDıDEN TESSEKKURLER... hihoyyyt
gurbik hanım selamlar, şu yüz kontürleme hakkında biraz bilgi isteyecektim ben, biraz yanaklı bir yüzüm var bazen ihtiyaç duyuyorum kontürlemeye. neler kullanılır nasıl uygulanır biraz anlatabilir misin. geçenlerde denemeye çalıştım ama ton geçişleri çok belirgin oldu, dağıtayım derken bir baktım tüm yüz aynı renk olmuş:)
bide gurbişim önerdiğin bu helena rubinstein - color clone fondotenı nerelerden bulabılırım
söz konusu fondotense
ben golgen rose'u tercih etmem
edene de niye ediyosun demem canım
limon + su olayı ise şöyle;
1 kaşık limon suyu sık ve ona 1 kaşık su ekle
pamugu bu karişima batırıp yatmadan evvel ve gün içinde yüzünü sil
bu işlem hem lekeleri tedavi eder hem de sivilce olusumunu onler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?