makyajımın aktığını söylemeyen arkadaş

Ahh kiyamam ki ben sana yaa :KK42:cok kizdim o esek kafali kizlara :KK67: insan soylemez mi ya bunu :( bak dert sahibi olmussun yazikkk:KK19: bacim senin kafaya takicak hic mi baska derdin yok pufss yani

Hahah. Bazen kuzenimle gezeriz bana da aynı şey olur söylemezde aynada görürsem kızarım.
Lanet olasıca makyajımın aktığını neden söylemiyorsun ? derim. :skandal:
Ama artık alıştı söylüyor sağolsun.
Bende yeni bir huy edindim çantamda ayna taşıyorum artık arada bakıyorum ne durumdayım diye :KK48:

• Beğen
Reactions: Den
Ben mesela birinin yanağına düşmüş bir kirpik bile görsem ona takılırım. Almadan duramam.
Çok rahat kzlarmış.

• Beğen
Bir de bunun makyajın gayet normalken ortamda erkeklerin de olduğu zaman “canııımm eyelinerin akmış, ay canııım rujun taşmış” “ben senin kadar makyaj yapmıyorum nasıl uğraşıyosun” (kendi yüzünde de var:)) diyen eliyle fondotenin bulaşmış diye silen, kirpiğinden rimel parçası alıyor gibi yapan modelleri var. O kadar cici iyi niyetli kız pozuyla yaparlar ki hem de bunu. Aynaya bakarsın yok gayet normal. Bile isteye erkeklerin içinde sırf rencide etmek taciz etmek için yaparlar.
Böylelerini düşününce kötü niyet olmamama ihtimali de var. Şükredin:)
Ben de sinir olurdum. Bundan haz alıyor çoğu hemcinsimiz. Umarım kötü bir niyet yoktur.

Vardr kadın cinsinin bu huyu. Yanndaki kötü görünsün isterler. Bn olsam kırılırdım ve kasıt arardım. Ama ben olsam tabi.1 defa kasıt aradğm insanlara güvenemem. Ben biraz cins bi insanım tabi

• Beğen
Tiz kellesi vurulaaa..
Yok olmadi. Ay çok şirin anlatmışsınız. Espiriyi keseceğim. Ben kasıt bulamadım. Makyaj tarzıniz belki budur rencide etmemek için söylememişlerdir. Böyle bir durumla karsilassam sanırım direkt söylemek yerine lavaboya gitmeyi teklif ederdim. Aynada kendiniz görebilirdiniz. Neyse canınız sağolsun en büyük derdiniz de bu olsun.

• Beğen
Sabah sabah tebessum ettirdin.
Kasit aramana gerek yok. Yeni tanistiginiz icin soyleyememistir.

• Beğen
Tek derdin ve sana atacakları tek kazık bu olsun :KK28: Telafisi mümkün olmayan şeyler yaparlarsa üzül bunlar basit şeyler

• Beğen
Ben de işim gereği tükenmez kalemlerle çok haşır neşirim. Bir gün mükellefim var. İşlem yapıyorum. Yan masada da arkadaşım çalışıyor. Arada onunla da işle ilgili bir şey konuşuyorum. O sırada kurumun müdürlerinden biri önümden geçerken mila yüzünü boyamışın diye uyardı. Bir de baktım ki ne göreyim çeneme bildiğin kocaman bir ben yapmışım:KK53: Çalışma arkadaşıma biraz sitem etmiştim. İnsan söyler ne biçim arkadaşsın diye...:63: O da farketmediğine dair yemin etti. Hatta işlemini yaptığım mükelllefim "ben yüzünüzdekini ben sanmıştım" dedi. Sizin arkadaşınızda makyajınızın aktığını farketmemiş olabilir. Bu kadar küçük detaylara takılmamak lazım

• Beğen
Ahh kiyamam ki ben sana yaa :KK42:cok kizdim o esek kafali kizlara :KK67: insan soylemez mi ya bunu :KK43: bak dert sahibi olmussun yazikkk:KK19: bacim senin kafaya takicak hic mi baska derdin yok pufss yani

buraya konu açmak için illa Allah göstermesin de aldatılmış olmak, görümce- elti- kaynana voltranından muzdarip olmak mı gerekiyor ben de bunu anlamıyorum. :KK53:

Alınırsın diye söylememiş olabilirler. Buna bizim dikkat etmemiz gerekiyor malesef bana da hiç söylemezler bende ona göre göz altına akmayacak makyaj yapıyorum ya da risk almışsam her yarim saatte bi ayna çıkartırım:))

• Beğen
Yakın olduklarıma mutlaka söylerim, saçını düzelt, gözünü temizle, dişinde bir şey var gibi.
Bir gün aceleden 2 farklı küpe takmışım ama biri vidalı biri bildiğiniz altın setin küpesi.
O gün ne söylenmiştim bir Allahın kulu yüzüme bakmamış de dememiş kulağında hasır küpe ne alaka diye, bayağı trip atmıştım.
Eyvah o da kötüymüş :) benimle empati yapabilirsin yani trajikomik gibi birşey oluyor o kadar beraber güldük eğlendik :/

Alınırsın diye söylememiş olabilirler. Buna bizim dikkat etmemiz gerekiyor malesef bana da hiç söylemezler bende ona göre göz altına akmayacak makyaj yapıyorum ya da risk almışsam her yarim saatte bi ayna çıkartırım:))
Benimki de akmaz ama akşam çok güldük muhtemelen farkında olmadan gözlerimi ovusturdum onlar yüzünden aktı o kadar güldürdüler beni

Ahh kiyamam ki ben sana yaa :KK42:cok kizdim o esek kafali kizlara :KK67: insan soylemez mi ya bunu :KK43: bak dert sahibi olmussun yazikkk:KK19: bacim senin kafaya takicak hic mi baska derdin yok pufss yani
İlla kocam dövdü evden attı kocam aldattı kv şöyle dedi görümce böyle yaptı mı yazmam gerekiyor brni
benim de bugün derdim bu allah allah

Back
X