Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh kiyamam ki ben sana yaacok kizdim o esek kafali kizlara
insan soylemez mi ya bunu
bak dert sahibi olmussun yazikkk
bacim senin kafaya takicak hic mi baska derdin yok pufss yani
Eyvah o da kötüymüş :) benimle empati yapabilirsin yani trajikomik gibi birşey oluyor o kadar beraber güldük eğlendik :/Yakın olduklarıma mutlaka söylerim, saçını düzelt, gözünü temizle, dişinde bir şey var gibi.
Bir gün aceleden 2 farklı küpe takmışım ama biri vidalı biri bildiğiniz altın setin küpesi.
O gün ne söylenmiştim bir Allahın kulu yüzüme bakmamış de dememiş kulağında hasır küpe ne alaka diye, bayağı trip atmıştım.
Benimki de akmaz ama akşam çok güldük muhtemelen farkında olmadan gözlerimi ovusturdum onlar yüzünden aktı o kadar güldürdüler beniAlınırsın diye söylememiş olabilirler. Buna bizim dikkat etmemiz gerekiyor malesef bana da hiç söylemezler bende ona göre göz altına akmayacak makyaj yapıyorum ya da risk almışsam her yarim saatte bi ayna çıkartırım:))
İlla kocam dövdü evden attı kocam aldattı kv şöyle dedi görümce böyle yaptı mı yazmam gerekiyor brniAhh kiyamam ki ben sana yaacok kizdim o esek kafali kizlara
insan soylemez mi ya bunu
bak dert sahibi olmussun yazikkk
bacim senin kafaya takicak hic mi baska derdin yok pufss yani