- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de akmaz ama akşam çok güldük muhtemelen farkında olmadan gözlerimi ovusturdum onlar yüzünden aktı o kadar güldürdüler beni
Sağolun teşekkür ederim sormayın ya küçük bir şey ama şu sabah oldu hala sinir oluyorum:)Tiz kellesi vurulaaa..
Yok olmadi. Ay çok şirin anlatmışsınız. Espiriyi keseceğim. Ben kasıt bulamadım. Makyaj tarzıniz belki budur rencide etmemek için söylememişlerdir. Böyle bir durumla karsilassam sanırım direkt söylemek yerine lavaboya gitmeyi teklif ederdim. Aynada kendiniz görebilirdiniz. Neyse canınız sağolsun en büyük derdiniz de bu olsun.
Ahahahahahgülüp elenirken makyajın akmiş diye araya girip ortamı bozmamışlar iyide etmişler ne güzel işte .... şahsen ben hunharca gülerken araya girip ayy göz kalemin akmış dese hay başlicam kaleminden derim
Evet bu açıdan bakınca buna da şükretmek lazım tabi :)Bir de bunun makyajın gayet normalken ortamda erkeklerin de olduğu zaman “canııımm eyelinerin akmış, ay canııım rujun taşmış” “ben senin kadar makyaj yapmıyorum nasıl uğraşıyosun” (kendi yüzünde de var:)) diyen eliyle fondotenin bulaşmış diye silen, kirpiğinden rimel parçası alıyor gibi yapan modelleri var. O kadar cici iyi niyetli kız pozuyla yaparlar ki hem de bunu. Aynaya bakarsın yok gayet normal. Bile isteye erkeklerin içinde sırf rencide etmek taciz etmek için yaparlar.
Böylelerini düşününce kötü niyet olmamama ihtimali de var. Şükredin:)
Ben de sinir olurdum. Bundan haz alıyor çoğu hemcinsimiz. Umarım kötü bir niyet yoktur.
Evet rahat tipler hatta çok rahatlar yapıları öyle belki ondan demediler ben de dikkat ederim elimi uzatıp müdahele etmesem bile makyajın akmış derim yani böyle şeyleri söylemek de lazım bilmiyorumBen mesela birinin yanağına düşmüş bir kirpik bile görsem ona takılırım. Almadan duramam.
Çok rahat kzlarmış.
Yok bacım benim kalemim akmaz normalde bunlar yüzünden oldu çok güldürdüler bunlar beni ağzım yüzüm gitti yaniSuya dayanıklı kullan :)
Aynısını uygulayacağım zaten bir daha aynasız çıkmamHahah. Bazen kuzenimle gezeriz bana da aynı şey olur söylemezde aynada görürsem kızarım.
Lanet olasıca makyajımın aktığını neden söylemiyorsun ? derim.
Ama artık alıştı söylüyor sağolsun.
Bende yeni bir huy edindim çantamda ayna taşıyorum artık arada bakıyorum ne durumdayım diye![]()
Yani çok da yeni tanışmiyoruz aslında takilmamin sebebi ben önem veririm böyle şeylere :)Yeni tanışıldığı için çekinmiş olabilirler, söylemek kabalık olur diye düşünmüşlerdir. Ben olsam bende yeni tanıştığım birine ya makyajın akmış, ya dişinde maydanoz kalmış, ya gözünde çapak var diyememKi aksa ne olur takılmayın böyle şeylere, anın tadını çıkarmaya bakın.
![]()
Hayir tabiki ancak bu kadar basit bir mevzuyla kafayi yorucak biseyde yok ortada..buraya konu açmak için illa Allah göstermesin de aldatılmış olmak, görümce- elti- kaynana voltranından muzdarip olmak mı gerekiyor ben de bunu anlamıyorum.![]()
Allah bu kadar dertle biraksin seni bi omur boyu insallah..ne diyeyim gecenin 2sinde uyutmayacak bir mesele degil yani :)))İlla kocam dövdü evden attı kocam aldattı kv şöyle dedi görümce böyle yaptı mı yazmam gerekiyor brni
benim de bugün derdim bu allah allah