makyajımın aktığını söylemeyen arkadaş

sizin gibi biriyle arkadas olmakta zor.o kadar gulup eglenmissiniz buna mi takildiniz.

• Beğen
Reactions: Den
Benimki de akmaz ama akşam çok güldük muhtemelen farkında olmadan gözlerimi ovusturdum onlar yüzünden aktı o kadar güldürdüler beni

gülüp elenirken makyajın akmiş diye araya girip ortamı bozmamışlar iyide etmişler ne güzel işte .... şahsen ben hunharca gülerken araya girip ayy göz kalemin akmış dese hay başlicam kaleminden derim

Tiz kellesi vurulaaa..
Yok olmadi. Ay çok şirin anlatmışsınız. Espiriyi keseceğim. Ben kasıt bulamadım. Makyaj tarzıniz belki budur rencide etmemek için söylememişlerdir. Böyle bir durumla karsilassam sanırım direkt söylemek yerine lavaboya gitmeyi teklif ederdim. Aynada kendiniz görebilirdiniz. Neyse canınız sağolsun en büyük derdiniz de bu olsun.
Sağolun teşekkür ederim sormayın ya küçük bir şey ama şu sabah oldu hala sinir oluyorum:)

gülüp elenirken makyajın akmiş diye araya girip ortamı bozmamışlar iyide etmişler ne güzel işte .... şahsen ben hunharca gülerken araya girip ayy göz kalemin akmış dese hay başlicam kaleminden derim
Ahahahahah :D en kısa zamanda onlara buluşalım diye mesaj atıp yüz yüzeyken soracağım içimde kaldı merak ediyorum :D

Bir de bunun makyajın gayet normalken ortamda erkeklerin de olduğu zaman “canııımm eyelinerin akmış, ay canııım rujun taşmış” “ben senin kadar makyaj yapmıyorum nasıl uğraşıyosun” (kendi yüzünde de var:)) diyen eliyle fondotenin bulaşmış diye silen, kirpiğinden rimel parçası alıyor gibi yapan modelleri var. O kadar cici iyi niyetli kız pozuyla yaparlar ki hem de bunu. Aynaya bakarsın yok gayet normal. Bile isteye erkeklerin içinde sırf rencide etmek taciz etmek için yaparlar.
Böylelerini düşününce kötü niyet olmamama ihtimali de var. Şükredin:)
Ben de sinir olurdum. Bundan haz alıyor çoğu hemcinsimiz. Umarım kötü bir niyet yoktur.
Evet bu açıdan bakınca buna da şükretmek lazım tabi :)

Ben mesela birinin yanağına düşmüş bir kirpik bile görsem ona takılırım. Almadan duramam.
Çok rahat kzlarmış.
Evet rahat tipler hatta çok rahatlar yapıları öyle belki ondan demediler ben de dikkat ederim elimi uzatıp müdahele etmesem bile makyajın akmış derim yani böyle şeyleri söylemek de lazım bilmiyorum

Yeni tanışıldığı için çekinmiş olabilirler, söylemek kabalık olur diye düşünmüşlerdir. Ben olsam bende yeni tanıştığım birine ya makyajın akmış, ya dişinde maydanoz kalmış, ya gözünde çapak var diyemem :KK12: Ki aksa ne olur takılmayın böyle şeylere, anın tadını çıkarmaya bakın. :halay:

• Beğen
Hahah. Bazen kuzenimle gezeriz bana da aynı şey olur söylemezde aynada görürsem kızarım.
Lanet olasıca makyajımın aktığını neden söylemiyorsun ? derim. :skandal:
Ama artık alıştı söylüyor sağolsun.
Bende yeni bir huy edindim çantamda ayna taşıyorum artık arada bakıyorum ne durumdayım diye :KK48:
Aynısını uygulayacağım zaten bir daha aynasız çıkmam

Yeni tanışıldığı için çekinmiş olabilirler, söylemek kabalık olur diye düşünmüşlerdir. Ben olsam bende yeni tanıştığım birine ya makyajın akmış, ya dişinde maydanoz kalmış, ya gözünde çapak var diyemem :KK12: Ki aksa ne olur takılmayın böyle şeylere, anın tadını çıkarmaya bakın. :halay:
Yani çok da yeni tanışmiyoruz aslında takilmamin sebebi ben önem veririm böyle şeylere :)

Belki de makyajınızı sizin taktığınız kadar takmamışlardır, önemli gelmemiştir ya da kötü bulmamışlardır. Belki de bulunduğunuz yerin ışığından, evde gördüğünüz kadar kötü görünmemiştir. Bir de çok eğlendim diyorsunuz. Böyle eğlenirken, makyaja kimse odaklanmamıştır. Kısaca sırf bu yüzden insanları kötü diye etiketlemek haksızlık olur.

Onların penceresinden bak belki de alınacağını düşünmüş olabilirler .
Ben olsam bende söylemeye çekilirdim

• Beğen
Yanınızda ayna taşıyın madem ayna taşımak adetiniz olsun :)

• Beğen
ben olsam sevinmiştim iyi kızlar gibi duruyorlardı diye düşünmez acaba neden söylemediler diye düşünürdüm
onların sizi rezil etmek gibi bir hedefleri yoktur bence ya farketmediler ya çekindiler
gördüğünüzde sorarsınız

:eek::KK53: Hepsinden tek tek hesap sor bence niye söylemediler ki.ben olsam söylerdim.

buraya konu açmak için illa Allah göstermesin de aldatılmış olmak, görümce- elti- kaynana voltranından muzdarip olmak mı gerekiyor ben de bunu anlamıyorum. :KK53:
Hayir tabiki ancak bu kadar basit bir mevzuyla kafayi yorucak biseyde yok ortada..

• Beğen
Gerçekten bunlara takıp üzülecek kadar değer vermiyor musunuz yaşadığınız anlara? Hey Allahım. Üzülüyorum insanlar kendi hayatlarını kendilerine zorlaştırıyorlar. Detaylar önemli nerde eğlendiniz bar mıydı kafe miydi ev miydi? Makyajın ne önemi varki o kadar güzel bir ortamda yani. Hele bide geceyse kim ne farketsin kendinize sahip çıkamıyor musunuz illa biri mi söylesin

İlla kocam dövdü evden attı kocam aldattı kv şöyle dedi görümce böyle yaptı mı yazmam gerekiyor brni
benim de bugün derdim bu allah allah
Allah bu kadar dertle biraksin seni bi omur boyu insallah..ne diyeyim gecenin 2sinde uyutmayacak bir mesele degil yani :)))

bence henüz yeni bir arkadaşlık olduğu için söylemeye çekinmiş olabilirler. ya da bir arkadaş söylemiş çok tatlı, smokey eye zannetmiş de olabilirler:KK48:bir keresinde ben de dershaneden bir kızla tanışmıştım. kızın dudaklarındaki ruj dışarı taşmış. dudak çerçevesi diye bir şey kalmamış. resmen facia gibi bir görüntü. acaba dedim bakmadan mı sürdü farkında mı değil. söylesem mi çünkü çok kötü görünüyor. baya tutmuştum kendimi bişey dememek için. ertesi gün bi baktım yine aynı. meğer kızın ruj sürme anlayışı bu, nerdeyse burnuna kadar sürüyor:KK70: ayy dedim iyi ki bişey demedim:)

• Beğen
Back
X