- 3 Eylül 2018
- 52
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi black_swan_
-
Ben yüzümü makyajlamışsam sende kıytırık kalbini makyajlamışsın iki yüzlü der tekmeyi basardım
Utanmadan mesaj atmış bide. Ben olsam ilk aradığında söylediklerini ve iki yüzlülüğünü yüzüne vurur kapatırım telefonu suratına..heryerden engellerim
Ödeştirmeyi hiç sevmeyen ben herşeyi Allah'a havale etmeyi severim ama arkadaşınız bir intikamla noktalandirmayi hak etmiş.Allah'ın yarattığını dalga konusunu yapamacagini anlayacağı bir ders verin ve bu ilişkiye ikna olup devam etmeyin.
Cidden çok büyük ikiyüzlülük. Çok karaktersiz bir adammış.
Bir daha arkadaşlarına arkamdan sallamaya başlamadan önce, telefonun kapandığından emin ol, yazsanız yeterli bence.
Ne iğrenç, sefil yaratıklar var şu dünyada yahu.
Kendini üzmeni gerektirecek bir konu değil. En iyi cevap sessizliktir ama içinde kalacağını düşündüğümden çokta çirkefleşmeden lafını söyle çekil.O kadar kotuyum ki. Bu kadar igrenclesmesine gerek var miydi defolsaydi gitseydi.(
işte iyi kötü yanımda dursun diyor konu sahibi arkadaş içinUtanmadan mesaj atmış bide. Ben olsam ilk aradığında söylediklerini ve iki yüzlülüğünü yüzüne vurur kapatırım telefonu suratına..heryerden engellerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?