- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
- Konu Sahibi black_swan_
-
Ne üzülüyorsun kız bırak şu angutu .
Ara dün dediklerini duydum. Ben sahtekarsam , sen de andavalın tekisin de kapat suratına engelle .hödük
Konuyu bildiginle ilgili okkali bi mesaj yollayıp her yerden engelle derim, aciklama yapmasina bile müsaade etme..O kadar kotuyum ki. Bu kadar igrenclesmesine gerek var miydi defolsaydi gitseydi.(
Böyle ikiyüzlülüğü hazmetmek zor, anlıyorum sizi. Herkes herkesi beğenmek zorunda değil, o zaman ayrılsaymış. Bu rollere ne gerek varmış. Gerçekten karakteri feci derecede kokuşuk, utanmaz bir mahluk, Allahtan o telefon açık kalmış da ortaya çıkmış bu durum.Duydugumu bilsin istiyorum.
O kadar karaktersiz biri ki. Bendne ayrilsaydi bu kadar kiramazdi. igrenc bir sekilde kufrede kufrede dolandirici diyisi. Midem bulaniyor.
Cok tesekkurler yazdiginiz icin
LUTFEN YORUMUMU OKU.
Belki su duydugun sozlerden sonra ayrilmassin belki ayrilirsin. Bircogumuzun esi sevgilisi nisanlisi makyajli veya makyajsiz gordu. Yanindakine beni kandiricak dolandiricak demesinden ziyade bana batane ne oldu biliyomusn ? Salak mal mal ariyor birde... ne kadar rahatsizlik vermissin .yarin oburgun bu adam seni koluna taktiginda o arkadas sana efendi gozuyle bakarmi? Ciddi bir ortam olusmaz bir kere. Biri senin icin guzel dediginde o arkadas atlayacak. " yoookkk beee makyajsiz halini gorun bide sevgilisi bile diyo salagin teki" der gecer.... o yuzden kac kurtul tek kelime etme seviyesize. Engelle ve gec.arafigi zamanda yeteri kadar dolandiramamisim sanirim aklin basina gelmemis diyeceksin.bu kadar
Her şeyi duyduğunu, ama bu iki yüzlülüğü ve hayvanliginin makyajla dahi duzelmeyecegini mesaj at. Ve birak. Lütfen uzulme
Sakin aciklama yapip kandirmasina izin verme. Ona laf sokan okkali bir mesaj at ve şutla. Pislik kendini ne saniyorsa havalara girmis.
gayet size demiş. ama bence assla demeyin dediklerini duydum vs. diye. deyinki ben düşündüm de seni hiç sevmiyorum ve gözüme sen de hoş gelmeyen şeyler var hem görünüş olarak hem de içsel anlamda içime sinmeyen biriyle devam edemeyeceğim deyin ve engelleyin asla ona söz hakko tanımayın
hayır canım bilmesin. neden bu konı üzerinden kendini daha fazla kötü hissetmene izin veresinki. ayrılsan bile beğenmediğimi öğrendi de ayrıldı der.bırak topu kendi ayağına al ona verme. ben srni beğenmedim sevmiyorum de bırak gitsin. üzerine bişeyler derse de assssllaa cevap vermeSizce duydugumu bilmesin mineden bilmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?