Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Ya arkadaslar bazilarinizi tenzih ederek soyluyorum bunlar nasil konusmalar, bunlar nasil usluplar.
Konu actigima fikir sorduguma pisman oldum. Karsit fikirde olanlardan duymadigim hakaret kalmadi. Konu bilmem kac sayfa oldu diye sahte konu dendi. Surda bir sayfa yazilsaydi bana yeterdi lutfen cok kirici oluyorsunuz artik. Kapansin bitsin gitsin rica ediyorum. Yeterince cirkin huzursuz bir gun gecirdim rica ediyorum arrik tarafima yoneltilen suclamari savunarak yormak yorulmak istemiyorum .

Tarzınız çok saygısızca, konu sahibiyle bu şekilde konuşamazsınız, ne sizi ne konu sahibini tanımam etmem ama şu tarzınız beni bile rahatsız etti. Tanımadığınız birinin çekilecek çile olmadığı kanısına nasıl vardınız??? Yazık size...

Tesekkur ederim. Inanin o yorumu okumadim bile. Insanlar kendi karakterini yansitiyor her yerde.
Sirf ben hemen arayip sovmedim diye boyle bir cirkin tavirla cevap veren insanlar var ve inanin sizin gibi objektif, vicdanli insanlara guvenerek sormustum. Karsi fikirler elbette olabilir ama haddi asarak cevap yazanlar kendi kisiligini ortaya koyuyor.

Bitirin ve sizi her halinizle gerçekten seven insanlarla muhatap olun. Siz ona söylediğinizde çok büyük ihtimalle inkar edecektir. Umarım bundan sonra dürüst, düzgün karakterli insanlarla karşılaşırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mune Mune konumu kapatirsaniz sevinirim. Lutfen rica ediyoeum burda insanlara rahatlikla s.lak ve korkak diyen insanlari da gorun.
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır, ek olarak biz 500 küsür bin üyeli, hergün binlerce yorumun yapıldığı ve bu bölüm dışında bir sürü bölümü olan büyük bir forumda maalesef konuları tek tek takip edip kim ne yazmış haberdar olamayız, yüzlerce editör görevlendirilse yine de her topiği okuyarak takibe almak mümkün değil, bu sebeple siz üyelerin yardımına ihtiyaç duyduğumuzdan yorumların altına Şikayet Et butonu konuldu, site kurallarına uymadığına düşündüğünüz yazılarda şikayet et butonuna basarak bildirirseniz yöneticiler aktif olduğunda gerekli değerlendirmeyi yapar ve müdahale eder, lütfen kötü üsluplarda şikayet et butonuna basarak bizlerden yardımlarınızı esirgemeyin.

Back
X