Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Bak burda bana gayet güzel konuşuyorsun onada konuşsana bazı kadınlar senın gıbıdır. Malesef işine geldıgı zaman kendılerınden ıyısı yoktur ama ıslerıne gelemediği zaman karsındakı mahalle ağızlı olur. Sen nerenın gülüsün canım ? :) adam haklı cekılecek çile degılsın
Siz niye bu kdar abarttınız ki. Hemcinsim olfuğu için ben de çok kızdım adama ama kadın hemen bizim dediğimizi yapmak zorunda değil, herkesin karakteri farklı, fikrimizi söyler geçeriz, korkak s..k falan demek ne alaka çok ayıp?

Terbiyesiz pislik.iki yüzlü. Direk ayrılın, arayın içinizden ne geliyorsa her şeyi suratına boşaltın ve direk ayrılın bitsin. Ne kadar şerefsiz ya...

Adamın kızdan menfaati var kız adamı bırakmadığı için bence kızın da menfaati var sevgi böyle bi şey değil canııım

Siz niye bu kdar abarttınız ki. Hemcinsim olfuğu için ben de çok kızdım adama ama kadın hemen bizim dediğimizi yapmak zorunda değil, herkesin karakteri farklı, fikrimizi söyler geçeriz, korkak s..k falan demek ne alaka çok ayıp?
Abarttıgım yok sabahtan berı allah askına bır sürü akıl verıldı hala bu kadar senın üstüne ne yapım demesı benı cok sınırlendırdı. Ne kendı kararını kendı alabılır nede burdakı fıkırlerden ders cıkarabılır bır sonrakı konusu kufur yedım olacak emın olun

Abarttıgım yok sabahtan berı allah askına bır sürü akıl verıldı hala bu kadar senın üstüne ne yapım demesı benı cok sınırlendırdı. Ne kendı kararını kendı alabılır nede burdakı fıkırlerden ders cıkarabılır bır sonrakı konusu kufur yedım olacak emın olun
Tamam yazılacaklar yazıldı zaten seçip beğenip ne yapmak istediğine karar verir artık. Konudan sıkılan da daha yazmaz. İsterse ilişkiye devam bile edebilir. Kendi başını yakar bize bir şey olmaz. İki fikir verdik diye hakaret etme hakkı tanımaz bize bu

Sığ degılım ama senın gıbı s..ta degılım sana kufret demedim oku oncekı yazdıkalrımı ama suan bu kadar akıl verıldı hala ne dıyım ne dıyım hadı gıt ısıne ya

Herkesin olaylara yaklaşımı, tepkisi farklıdır. Kimse senin doğrularınla hareket etmek zorunda değil. Konu sahibinin izlediği yol asla senin ona hakaret etmeni haklı kılmaz.
B black_swan_ canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle hareket et, sonuçta herkesin olaylara karşı tutumu farklıdır. Ayrıca burada seni merak edip yorum yaparak destek olan insanları düşün, konunu kapattırma.

Sabah yorum yapmıştım bu konuya, işteyim ve sırf ne yaptınız diye merakımdan bakmak istedim ama bir şey değişmemiş :)

Erkek arkadaşınız hala mesaj atıp dururken siz ne şekilde cevap veriyorsunuz? Cevap vermiyor olsanız sizi sürekli arıyor olması gerekir şu saate kadar, hiç bir şey olmamış gibi mi cevap veriyorsunuz? Bilmiyorum ama ben sabredemezdim... Rezil eder her yerden engellerdim, çok sabırlısınız valla.

İyi de zaten ortamlarda sizi rezil etmiş ve kim bilir kimlere söyledi. Duyduğunu söylememenin manası ne o zaman?
Ben olsam nereden ve nasıl duyduğumu söylemeden hakkımda böyle konuşmuşsun diyerek ayrılırım. Muhtemelen de "artistlik olsun diye söyledim" gibi yakarmalara girer ama yüz vermeyin.

İyi de zaten ortamlarda sizi rezil etmiş ve kim bilir kimlere söyledi. Duyduğunu söylememenin manası ne o zaman?
Ben olsam nereden ve nasıl duyduğumu söylemeden hakkımda böyle konuşmuşsun diyerek ayrılırım. Muhtemelen de "artistlik olsun diye söyledim" gibi yakarmalara girer ama yüz vermeyin.

Ama insan sevmediği kişiyi, başkalarıyla sohbetinde bu şekilde aşağılıkça konuşur.
Artistlik olsun diye söylese, yarın bir gün karşılarına nasıl utanmadan çıkaracak? Ya da bu konudaki erkek arkadaş, ciddi düşünmüyordu demektir...

1) Olay anlatıldığı gibi gerçekten yanlışlıkla ortaya çıkmış olabilir.
O zaman en güzeli soğuk davranıp bir süre sonra tipini beğenmediğiniz için ayrılmak istediğinizi söylemek olur.
Bunları duyduğunuzu söylerseniz adamın cidden umrunda olmaz.

2) Sevgiliniz bilerek telefonu açık bırakmış olabilir. Bu durumda ne yapmak iyi olur bilemedim.

3) Konu fake olabilir. Bu kadar uzaması ve konu sahibinin tavırları bu olasılığı biraz daha güçlendirdi.

1; %45
2: %20
3: %35

karşınızdaki iki yüzlü karaktersiz bir insan.Daha doğrusu çok kötü karakterli.Olanları olduğu gibi anlatsanız muhtemelen yalana yatacak yutturamazsa da çamurlaşacak.Karşınızdaki çamur olduğundan muhatap oldukça sizi de batırmaya çalışacak.Bence Allaha şükredin,canınız yandı üzüldünüz ama bu sayede bu adamın iç yüzünü görmüş oldunuz.Ben olsam olayı duyduğumu anlatmaz,direkt görüşmek istemediğimi söyler,rahatsız ederse de savcılığa vermekle tehdit ederdim ama sizin kararınız

Bak burda bana gayet güzel konuşuyorsun onada konuşsana bazı kadınlar senın gıbıdır. Malesef işine geldıgı zaman kendılerınden ıyısı yoktur ama ıslerıne gelemediği zaman karsındakı mahalle ağızlı olur. Sen nerenın gülüsün canım ? :) adam haklı cekılecek çile degılsın
Tarzınız çok saygısızca, konu sahibiyle bu şekilde konuşamazsınız, ne sizi ne konu sahibini tanımam etmem ama şu tarzınız beni bile rahatsız etti. Tanımadığınız birinin çekilecek çile olmadığı kanısına nasıl vardınız??? Yazık size...

Lütfen o gelince makyaj yapmadan git buluş çek karşına, seninle makyajsız olarak konuşuyorum az kalsın sen beni dolandiricaktin, iyiki telefon kapanmamis o suratindaki kişiliğindeki o.laflari senin makyajli suratına söylemek istedim de bi daha da görüşme

Allah versin onun layigini..Terbiyesiz adam yaa benim bile sinirim bozuldu..Ne yazık ki zaman güzel ve zengin olanların kazandığı zaman.Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın..

Tarzınız çok saygısızca, konu sahibiyle bu şekilde konuşamazsınız, ne sizi ne konu sahibini tanımam etmem ama şu tarzınız beni bile rahatsız etti. Tanımadığınız birinin çekilecek çile olmadığı kanısına nasıl vardınız??? Yazık size...
Kes

Ya şimdi ben instagramda makyaj videolarına denk geliyorum. Uzak doğu mutfağıyla ilgili video çok izlediğim icin oradaki makyaj yapanları da izliyorum. Yok böyle bişey o ufak tefek çipil gözlü az teni yanık kızçeler bildiğin anime karakterine dönüşüyor. Plastik eklentiler mi dersin göz büyütmeler mi öyle. Ama şimdi bizim ülkedeki tarzımız tipimiz belli sen ne kadar ağır makyaj yapsan da asıl halinle ciddi fark olduğunu düşünmüyorum. Bu herif terbiyesiz duymuşlar ergenler arasında makyaj yapanlara karşı sözleri arkadaşına diyor. Bence boş boğazlık etmiş. Ve o lafları söyledikten sonra hala arıyorsa demek ki senden başka çaresi yok. Yani sen ona lütfediyorsun. Kendinin farkında ol ve bu herif söylediklerini üstüne alma. Bence yüz yüze konuş içindekileri kus ve bitir. Ha bi ihtimal daha var belki başkasından bahsediyordu ama o da sıkıntılı yani bakış açısı rahatsız edici.

Back
X