Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Bencede özgüvenini zedeleyecek cümleler kurarak terket. Ha şerefsiz karaktersiz mi demek istiyorsun onu da söyle ama duyduğunu belli etme. Eğer kandırabilirse önce seni kandırmaya çalışır. Beceremezse de dediklerine bin daha ekler senin özgüvenini zedeler iyice. Bence daha fazla mesajlarına maruz kalma. Aşağılayıcı bir mesaj yaz bitti de hatta seni engellemek istemiyorum mesaj yazmasan sevinirim de

Safmısın? Neyı beklıyorsun benım senın gıbı arkadadım olsa ben sover senı engellerdım ınankı 24 sayfa oldu konun hala ne yazım dıyorsjn senı sevıyorum adkım yaz bence

Safmısın? Neyı beklıyorsun benım senın gıbı arkadadım olsa ben sover senı engellerdım ınankı 24 sayfa oldu konun hala ne yazım dıyorsjn senı sevıyorum adkım yaz bence

Ne kadar cirkin bir yorum yapmissiniz.
O 24 sayfa yorum boyunca ben ne demisim ?sebi seviyorum askim yaz demissiniz.cok cirkin bir sey yazmissiniz.
Kukla miyim ben?siz olsaniz soverim demissiniz burda 100 kisi de benim yaptigimi yaparim demis. Herkese gore sekilleniyim o zaman.
Yorum yazarken lutfen bi empati kurun ya. Gercekten.

:KK57:
Ay ben taktiksel ayrılamam böyle bir durumda heralde, sertçe yüzüne vurur bitiririm. Umurumda olmaz ne düşündüğü.
Ama emin misiniz sizden bahsettiğinden o da var.

:KK57:
Ay ben taktiksel ayrılamam böyle bir durumda heralde, sertçe yüzüne vurur bitiririm. Umurumda olmaz ne düşündüğü.
Ama emin misiniz sizden bahsettiğinden o da var.

Evet herkes farkli. Ben hata ettim galiba sorarak. Bazi insanlar sayfalardan dem vurup yok soyle yok boyle yaparim diyerek iyice cirkinlestirdi konuyu. Size demiyoeum yanlis anlamayin siz en azindn nazikce kendi bakis acinizi yazmissiniz.

Ne kadar cirkin bir yorum yapmissiniz.
O 24 sayfa yorum boyunca ben ne demisim ?sebi seviyorum askim yaz demissiniz.cok cirkin bir sey yazmissiniz.
Kukla miyim ben?siz olsaniz soverim demissiniz burda 100 kisi de benim yaptigimi yaparim demis. Herkese gore sekilleniyim o zaman.
Yorum yazarken lutfen bi empati kurun ya. Gercekten.
Korkaksın sen net

Ben buraya soyle kufur ettim desem bu sefer ablam dahil bi suru insan sacmasin soylesin boylesin yazilir mi diyecekti.
Farkli insanlariz herkes karsit dusuncelere saygi duymali duymuyorsa yazmamali.
Konum nasil kapanacak ? Pisman oldim gercekten

Onun soyleidklerinin aynisini soyle.dolandirici sahtekar kisligini makyajla kapatinca adam sandim makyajsiz bir halt degilsin de.
O mesaji senin duydugundan suphe ettigi icin nabzini olcmek icin atti

Evet herkes farkli. Ben hata ettim galiba sorarak. Bazi insanlar sayfalardan dem vurup yok soyle yok boyle yaparim diyerek iyice cirkinlestirdi konuyu. Size demiyoeum yanlis anlamayin siz en azindn nazikce kendi bakis acinizi yazmissiniz.

Yani siz bilirsiniz tabi ben çok sevmiyorum taktik zaten uğraşamam çoğunlukla ve bu şekilde bir durumda da gereksiz bulurdum sanırım, zaten çok öfkelenir dayanamazdım yüksek ihtimalle, onun her türlü utanması lazım bu durumdan diye düşünüyorum.

Sığ degılım ama senın gıbı s..ta degılım sana kufret demedim oku oncekı yazdıkalrımı ama suan bu kadar akıl verıldı hala ne dıyım ne dıyım hadı gıt ısıne ya

Zaten siz soversiniz bu mahalle agziyla. Ben isimdeyim sayfamda konumda olan sizsiniz. Sizi yoneticilerin takdirine birakiyorum. Boyle hakaretler bu kadar kolay ve piskinlikle agizdan cikmamali .

Zaten siz soversiniz bu mahalle agziyla. Ben isimdeyim sayfamda konumda olan sizsiniz. Sizi yoneticilerin takdirine birakiyorum. Boyle hakaretler bu kadar kolay ve piskinlikle agizdan cikmamali .
Bak burda bana gayet güzel konuşuyorsun onada konuşsana bazı kadınlar senın gıbıdır. Malesef işine geldıgı zaman kendılerınden ıyısı yoktur ama ıslerıne gelemediği zaman karsındakı mahalle ağızlı olur. Sen nerenın gülüsün canım ? :) adam haklı cekılecek çile degılsın

Back
X