Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Bu duyduklarınız, Allah bilir bunu diyen daha neler demiştir daha önce veya siz telefonu kapattıktan sonra.

Telefonun açık kaldığını ve duyduğunuzu söylemeyin. Aradığında "bi sahtekara sevdiğini söylediğine göre sende az şerefsiz değilsin, bu karakterinle makyaj güzeli olmayan birini bul bulabilirsen" deyip def edin hayatınızdan. O arkadaşına sorsun dursun ben sana söylemiştim bu kız bunu nerden duydu diye. Umarım birbirlerine girerler. Yanındaki kişi de "oğlum arkasından böyle konuştuğun kızla ne işin var ozaman" derdi adam olsaydı. Küfürler edip dalgaya vurmak yerine.

Yok ben plan yapip intikam alacak biri degulim yani ben bunun yuzune bakinca tukururum gercekteb dayanamam ki.
Normal davranamam.
Ezikligini yasar mi sizce boyle tipler.
Tamam işte yanlışlıkla arayın, yanlışlıkla telefonunuz açık kalsın.
Ablanızla o ş...z hakkında şöyle çirkin, böyle karaktersiz, şöyle embesil diye içinizdekileri dökün. Sonra kapatıp engelleyin her yerden.

Eğitimli aklı başında genç kızların kıçı kırık adamlar yüzünden düştüğü hallere öyle üzülüyorum ki canını sıktığına değmez dolandırıyo ne demek Allah aşkına neyi var ki oyunlar çevireceksin onun için ne sanıyo kendini edepsiz evleneceği kişinin güzü lokum huyu mokum olur inşallah sen yoluna bak bununla olmaz bi ömür aklından çıkaramazsın bu sözleri arıyo bi de vs demesi direk sana söylediğini net açıklıyo zaten hayır dağıt duymuşsun ya duymasaydın bu iki yüzlünün pislik zihniyetini

Soylemicem duydugumu.
Ama karaktersiz,kisiliksiz, seref yoksunu oldugunu soyledigim bir mesaj atip her yerden silip engellicem. Dediginiz gibi bombossun diyerek biraktigimi yazicam.

Tamam işte yanlışlıkla arayın, yanlışlıkla telefonunuz açık kalsın.
Ablanızla o ş...z hakkında şöyle çirkin, böyle karaktersiz, şöyle embesil diye içinizdekileri dökün. Sonra kapatıp engelleyin her yerden.
Bu iyi fikir. onu adam yerine koyup konuşmanın pek bi etkisi olmaz, azıcık utanacak olsa 6 ayda görüştüğe kişiye hatta tanımadığı kişiye bile o sözleri yakıştırmazdı. Kendi silahıyla vurun.

Soylemicem duydugumu.
Ama karaktersiz,kisiliksiz, seref yoksunu oldugunu soyledigim bir mesaj atip her yerden silip engellicem. Dediginiz gibi bombossun diyerek biraktigimi yazicam.
Aynen yap artık bole assalıklara varya sınır oluyorum tırnaklarımı yuzlerıne gecırmek ıstıyorum

Kendimi yerine koydum da, ben olsam şöyle yapardım .Mesaj yazardım,” Allahın şanslı kuluymuşum, beni haketmeyen birinin gerçek yüzünü gördüm. Sana son bir iyiliğim olsun, bir daha telefonu kapattığından emin olmadan kimsenin dedikodusunu yapma”

Soylemicem duydugumu.
Sizin yerinizde olsam hiçbişey demeden çekip giderim meraktan gebersin bu ona yeter

Soylemicem duydugumu.

Neden?
Dun arkamdan atip tuttugun herseyi tek tek duydum.
Makyajimla kendimi sana kakalamak istedigime kadar hakkimda icinde tuttugun ve arkadasina kustugun herseyi duydum.
Bidaha karsima cikma.

Demek neden zor?
Ayrilik sebebini bilmezse bide arkanizdan tripli kezban der soyleyim bu pislik herif.

Soylemicem duydugumu.

E tamam da çok saçma, şerefsiz falan deyip öyle engellersen çok tuhaf kaçar, madem öyle direkt söyle duyduklarını.
En güzeli sakin bi şekilde artık onu istemediğini soğuduğunu, denediğini ama bi türlü sevemediğini söyleyip terketmen ama sende öyle bi irade yok.

Ablam da oyle diyor. Hic bir sey demezsem oturur dusunurmus degmezmis. Aciklarsam.duydum diye inkar edermis ustune ben terk edince evet oyleydi der uste cikarmis. Icimde kalanlar ne olacak peki ?
Karaktersizligini yuzune carpmayisim hep icimde kalmaz mi ?
Ablam da asil oyle yaparsan icinde kalir cunku altta kalmaz ayni igrenclikle cevap verir diyor.
Duyduğunu söylersen oda herkesle paylaşır kendini aklamak için...sessiz kalırsanız düşünür sadece, kimseyle paylasamaz gururu incinir çünkü...

Ne yaptınız çok merak ediyorum. Ben olsam olayı baştan sona anlatırdım. Telefonu kapattığını sandığı an dedikodunuzu yaptığını bilmeli. Anlatın çekinmeyin, hatta aynı gece mesaj attığını da ekleyin ve en olarak deyin ki; bu durumda sahtekar kim?

Neden?
Dun arkamdan atip tuttugun herseyi tek tek duydum.
Makyajimla kendimi sana kakalamak istedigime kadar hakkimda icinde tuttugun ve arkadasina kustugun herseyi duydum.
Bidaha karsima cikma.

Demek neden zor?
Ayrilik sebebini bilmezse bide arkanizdan tripli kezban der soyleyim bu pislik herif.

Zor degil . neden zor olsun.
Haha tipini begenmiyodum noldu zoruna mi gitti diyecek kadar pislik biri.
Ben bu tavri dun gordum.ha bunu dese ne demese ne. Ama istedifim tek sey kendini bir halt zannetmesi. Kendinin de bes para etmedigini bilsin.

Duyduğunu söylersen oda herkesle paylaşır kendini aklamak için...sessiz kalırsanız düşünür sadece, kimseyle paylasamaz gururu incinir çünkü...
Herkes dediğiniz kim? Evli değil ki akrabalarla yaysın? Birkaç arkadaşına anlatsa bile onları da kendi gibi karaktersiz adamlar zaten.

Zor degil . neden zor olsun.
Haha tipini begenmiyodum noldu zoruna mi gitti diyecek kadar pislik biri.
Ben bu tavri dun gordum.ha bunu dese ne demese ne. Ama istedifim tek sey kendini bir halt zannetmesi. Kendinin de bes para etmedigini bilsin.

Bunu yuzune carpmadan bilmez ki.
Icini dokup engelle heryerden rezili.
Ne ayip ya..

Yok ben ona karaktersiz demeden bu isi kapatmicam sessiz sedasiz. Oyle kapatabileceklere helal olsun. Kendi dusunsun ne yaptim diye hala iyi geceler gunaydin yazdigina gore beklentisi var benden hala yazip cizdigine gore kendini bi halt saniyor. Terk edilsin pislik.nefret ettim ya. Bes para etmeyecek adam icin sabaha kadar agladim rezalet

Back
X