- 19 Nisan 2014
- 4.533
- 13.348
- 498
- Konu Sahibi black_swan_
Siz niye hala bu adama haddini bildiren bir mesaj gönderip engellemediniz ki? Üzerine bu kadar kafa yorup kendinizi üzmeyin yahu. Düşündükçe yorulursunuz. Gerek yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sessizce çıkarın hayatınızdan, düşünsün dursun niye bıraktı beni diye...özgüveni sarsılsın.....
Asıl bir duruş sergileyin ve sadece sükut edin....
Siz niye hala bu adama haddini bildiren bir mesaj gönderip engellemediniz ki? Üzerine bu kadar kafa yorup kendinizi üzmeyin yahu. Düşündükçe yorulursunuz. Gerek yok.
Sizden bahsettigine emin misiniz? Baskasi olmasin?
Yazip yazip siliyorum. Ablam bir yandan gonderme yazma diye diye etkiliyor vallahi yoruldum. Pislik adam icin
Ablam da oyle diyor. Hic bir sey demezsem oturur dusunurmus degmezmis. Aciklarsam.duydum diye inkar edermis ustune ben terk edince evet oyleydi der uste cikarmis. Icimde kalanlar ne olacak peki ?
Karaktersizligini yuzune carpmayisim hep icimde kalmaz mi ?
Ablam da asil oyle yaparsan icinde kalir cunku altta kalmaz ayni igrenclikle cevap verir diyor.
Ablanla aynı fikirdeyim duyduğunu belli etme çünkü o zaman ya senden bahsetmiyodum diye kıvırmaya çalışır ya da seni daha da üzecek şeyler söyleyebilir.. Sen belli biraz sessiz birisin intikam alabileek bi tarzın yok gibi.. O yüzden senin için en iyi intikam sessizce ayrılmak..Sonrasını o düşünsün (pek düşünecek bi karakter değil gibi ama) en azından terkedilmenin ezikliğini falan yaşar ne biliyim işteAblam da oyle diyor. Hic bir sey demezsem oturur dusunurmus degmezmis. Aciklarsam.duydum diye inkar edermis ustune ben terk edince evet oyleydi der uste cikarmis. Icimde kalanlar ne olacak peki ?
Karaktersizligini yuzune carpmayisim hep icimde kalmaz mi ?
Ablam da asil oyle yaparsan icinde kalir cunku altta kalmaz ayni igrenclikle cevap verir diyor.
Ablanla aynı fikirdeyim duyduğunu belli etme çünkü o zaman ya senden bahsetmiyodum diye kıvırmaya çalışır ya da seni daha da üzecek şeyler söyleyebilir.. Sen belli biraz sessiz birisin intikam alabileek bi tarzın yok gibi.. O yüzden senin için en iyi intikam sessizce ayrılmak..Sonrasını o düşünsün (pek düşünecek bi karakter değil gibi ama) en azından terkedilmenin ezikliğini falan yaşar ne biliyim işte
İçinden ne geçiyorsa yaz ve cevabı beklemeden heryerden engelle bu saatten sonra arkandan dalga geçmiş daha beter konuşmuş umrunda bile olmasın rezil olduğuyla kalır öyle malMesaj atmis denize gidiyorum diye. Ya vallahi cildircam. Ablam ve burdaki bazi arkadaslar da belli etme senin ozguvenini yiktigini bilmesin diyor.
Yaziyorum yaziyorum siliyorum.
Karaktersiz demek istiyorum. Daha ne diyebilir hakkimda.
Valla kafamız ne kadar farklı çalışıyor hayret ettim, mesela bana göre bildiğimi bilmesin, ben durup dururken soğudum istemedim ayrıldım sansın. Kendini haklı çıkarsa ne çıkarmasa ne banane kiAnlamadi kihala uyuyor. Uyaninca mesaj atiyor cunku karaktersiz. Dun hic bir sey olmamis gibi iyi geceler diyen sabah mesajini da atar. Ben de bir sey demeden cekip gitmek istiyorum bir yandan ama o soylediklerini bildigimi bilsin de istiyorum. Kendini hakli cikarcak bir seye siginmasin dicem ama ne onemi var ki artik