Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Siz niye hala bu adama haddini bildiren bir mesaj gönderip engellemediniz ki? Üzerine bu kadar kafa yorup kendinizi üzmeyin yahu. Düşündükçe yorulursunuz. Gerek yok.

Sessizce çıkarın hayatınızdan, düşünsün dursun niye bıraktı beni diye...özgüveni sarsılsın.....

Asıl bir duruş sergileyin ve sadece sükut edin....

Ablam da oyle diyor. Hic bir sey demezsem oturur dusunurmus degmezmis. Aciklarsam.duydum diye inkar edermis ustune ben terk edince evet oyleydi der uste cikarmis. Icimde kalanlar ne olacak peki ?
Karaktersizligini yuzune carpmayisim hep icimde kalmaz mi ?
Ablam da asil oyle yaparsan icinde kalir cunku altta kalmaz ayni igrenclikle cevap verir diyor.

Ya ben dayanamiuorum sen aylardir benden karaktersizligini sakladin sahtekar diyp engellicem. Her yerden. Ne dusunurse ne yaparsa yapsin. Ben demesen de zaten begenmemistim igrencti iyi oldu vs diye yorum yapacak.

Yazip yazip siliyorum. Ablam bir yandan gonderme yazma diye diye etkiliyor vallahi yoruldum. Pislik adam icin

İster yazın ister yazmayın ama bir an önce kararınızı verin ki aklınızdan çıkarabilesiniz. Ne yapacağınızı düşündükçe kendinizi boşa yük altına sokuyorsunuz. Zaten yazmayacaksanız da bir an önce engellemeniz lazım ki, sizi arayamasın.

Ben olsam durumu bildiğimi yazar engellerdim. Diğer türlü belki kapınıza dayanacak öğrenmek için. Baştan bilirse utanır belki, sizi rahatsız etmeye cesaret edemez.

Ablam da oyle diyor. Hic bir sey demezsem oturur dusunurmus degmezmis. Aciklarsam.duydum diye inkar edermis ustune ben terk edince evet oyleydi der uste cikarmis. Icimde kalanlar ne olacak peki ?
Ablam da asil oyle yaparsan icinde kalir cunku altta kalmaz ayni igrenclikle cevap verir diyor.

Ay iğrençleşsin yahu? En fazla ne diyebilir ki? dediklerini tekrar eder.
Sen zaten içindekileri yazıp rahatlayacaksın.. Engellersen de kudurur..

Tatilini rezil et ona. Yıllar geçtikçe bu tatili güzel hatırlayamasın.. :KK66:

Ablanla aynı fikirdeyim duyduğunu belli etme çünkü o zaman ya senden bahsetmiyodum diye kıvırmaya çalışır ya da seni daha da üzecek şeyler söyleyebilir.. Sen belli biraz sessiz birisin intikam alabileek bi tarzın yok gibi.. O yüzden senin için en iyi intikam sessizce ayrılmak..Sonrasını o düşünsün (pek düşünecek bi karakter değil gibi ama) en azından terkedilmenin ezikliğini falan yaşar ne biliyim işte

Bunca zaman kim kimi dolandırmış acaba.
seni beğenmediği arkandan küfürler edip aşşalağıdı halde oynaşıp koklaşmak dolandırıcılık değil de nedir _?
ara kız. ağzına ne geliyosa söyle. duysun pislik. bu yaşa gelmiş çoluk çocuk muhabbetleri.
sende teke gibi kokuyosun de ben sana bişey dedim mi bu zamana kadar de. En Büyük KKEn Büyük KK

Ablanla aynı fikirdeyim duyduğunu belli etme çünkü o zaman ya senden bahsetmiyodum diye kıvırmaya çalışır ya da seni daha da üzecek şeyler söyleyebilir.. Sen belli biraz sessiz birisin intikam alabileek bi tarzın yok gibi.. O yüzden senin için en iyi intikam sessizce ayrılmak..Sonrasını o düşünsün (pek düşünecek bi karakter değil gibi ama) en azından terkedilmenin ezikliğini falan yaşar ne biliyim işte

Yok ben plan yapip intikam alacak biri degulim yani ben bunun yuzune bakinca tukururum gercekteb dayanamam ki.
Normal davranamam.
Ezikligini yasar mi sizce boyle tipler.

Mesaj atmis denize gidiyorum diye. Ya vallahi cildircam. Ablam ve burdaki bazi arkadaslar da belli etme senin ozguvenini yiktigini bilmesin diyor.
Yaziyorum yaziyorum siliyorum.
Karaktersiz demek istiyorum. Daha ne diyebilir hakkimda.
İçinden ne geçiyorsa yaz ve cevabı beklemeden heryerden engelle bu saatten sonra arkandan dalga geçmiş daha beter konuşmuş umrunda bile olmasın rezil olduğuyla kalır öyle mal

Bence direkt gururunu incitin,duydum demeyin
Benim de eski flortlerimden biri benim için "çok paragöz " demişti shdgsgshs
Paragöz müyüm,hayır. O yüzden çok kaale almamak gerekiyor,boşverin:)

bi etkinlik ayarla bomba gibi hazırlan git ve tam adamın zirve yaşadığı noktada ayrılıyorum senden de ve bitir. gayet eğlene eğlene vur tekmeyi, çok içimde kalır diyosan arkadaşına da selam söyle filan dersin

Anlamadi ki :KK43: hala uyuyor. Uyaninca mesaj atiyor cunku karaktersiz. Dun hic bir sey olmamis gibi iyi geceler diyen sabah mesajini da atar. Ben de bir sey demeden cekip gitmek istiyorum bir yandan ama o soylediklerini bildigimi bilsin de istiyorum. Kendini hakli cikarcak bir seye siginmasin dicem ama ne onemi var ki artik
Valla kafamız ne kadar farklı çalışıyor hayret ettim, mesela bana göre bildiğimi bilmesin, ben durup dururken soğudum istemedim ayrıldım sansın. Kendini haklı çıkarsa ne çıkarmasa ne banane ki

'Karakterin, tipin ve kişiliğinle zamanla kendinden soğuttun. Ben senin türlü iğrençliklerine katlandım da boşunaymış. Şimdi hayatımda seni istemiyorum. Ha bu arada X arkadaşına selam söyle, malum az dedikodu mu yapmıyorsunuz :)' de. Cevap vermeden engelle.
Kendi aralarında didişsinler, sen mi yetiştirdin şu bu diye. Zehir olur tatili.

Back
X