Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

Kesinlikle olmamali ya. Ne yapmaliyim nasil oyle bir psikolojiye sokabilirim ben bu rezili
Valla ilişkinizi detaylı bilmiyorum ama, arkadaşlarını falan tanıyo musun mesela beraber takılır mısınız? Ne sıklıkta görüşürsünüz? aşk sevgi sözcükleri sık sık kurar mısınız? Ailesini tanıyomusun ya da o seninkini falan? Bu verilere dayanarak çok fena onu rezil edecek bi plan yapılabilir bence.. Mesela tatilden döndüğünde beklemediği biyerde seni tanıyan arkadaşlarıyla falan takılırken kendisinden 100bin kat yakışıklı bi arkadaşınla sevgili gibi yakalanabilirsin.. Ve herkesin önünde ona "sen şu tipine bi baksana senle evleniceğimi falan düşünmüyodun heralde" deyip basıp giderdim önünden mesela.. Bi çok gururunu yerle bir edilecek plan yapılabilir buna benzer ;)

Sen Allah'ın ne sevdiği kuluymuşsun.
Cidden üzüleceğine KONUŞULANLARI senin karşına çıkardığı için ne sevap işledin diye düşün.

Yerinde olsam bende aynısını yapardım. Arardım sanki telefon cebimde aramış gibi.
Sanki arkadaşınla konuşuyorum gibi ,; Hayatım da bir embesil var ,görmelisin'':) kendini akıllı sanıyor eğleniyorum kafama göre.Tip desen tip yok ,tavırları bir garip ,neyse bu ara tekmeyi vuracağım zaten de ....

Herkes layığını bulsun :)

B black_swan_ bakın bu gayet güzel.

Arayın ama cevap vermeyin.
Sanki tel yanlışlıkla açık kalmış gibi o karaktersiz hakkında saydırın, birine anlatır gibi.

Hem intikam almış olursunuz, hem rahatlarsınız.

Son düzenleme:
Inanin şok gecirdim. Bir insani begenmeyebilirsin. Ama beni dolandiricilikla suclayacak kadar karaktersizmis.asla asla devam etmem.
Ama nasil bir ders vermeliyim ,hic bir sey demeden cekip gitmeli mi ,duyduklarimi yuzune vurup rezil mi etmeli.
İcinize atarak bitirmeyin gereken cevaplari verin ve engelleyin..hayir sana demedim desede eminseniz inanip yuz vermeyin

Ben olsam bir kelime konuşmadan her yerden engellerdim, asla bana ulasamamasino sağlardım.
Kapıya gelse acmazdim falan...
Kendi kendine kudursun 'ne oldu,neden terkedildim' diye.

Eğer şu videodakilerden değilseniz adam ağır ayıp etmiş. Öylesine cümle kurmaya gerek yok

Öyle sessiz sedasız ayrılma. Konuşmaları duyduğunu söyle. Öyle ayrıl. İlk başta inkar eder muhtemelen. Ama anlattıklarına bakılırsa bildiğin senden bahsetmiş. Sonrasında sen geri adım atmayınca da böyle ikiyüzlü bir adam çirkefleşir büyük ihtimalle. İşte o kısma girme hiç. Daha çok sinir olursun. Sen söyleyeceğini söyle sonrasına muhatap olma.
Hep makyaj konusundaki yorumu iğrenç hem de araman konusunda kurduğu cümle iğrenç.
Merak ettiğim şey de bir erkek beğenmediği güzel bulmadığı bir kadınla neden bir ilişkiye devam eder. Bu ikiyüzlü insan müsveddesinin nasıl bir çıkarı var acaba kendince

Ya ben anlamadim.igrenc ya igrenc.
Benden nasil bir cikari olabildi.
Cinsel hayatimiz filan yok. Hani desem ki oyle bir sey var ondan hala birlikte oyle bi sey de yok.Heralde birini bulana kadar yedekte tuttu

gayet size demiş. ama bence assla demeyin dediklerini duydum vs. diye. deyinki ben düşündüm de seni hiç sevmiyorum ve gözüme sen de hoş gelmeyen şeyler var hem görünüş olarak hem de içsel anlamda içime sinmeyen biriyle devam edemeyeceğim deyin ve engelleyin asla ona söz hakko tanımayın

bence bunu uygulayin, kisasa kisas, onu kendi silahiyla vurun

Acaba başka bir kadından mı bahsediyor dicem ama hastane meselesine kadar anlatmış.
Gerçi başka kadından bahsetmesi de acı.
Yüzüne vurup tekmeyi basın.

Gram uyuyamadm.
Canim cok ama cok sıkkın. O kadr utanc verici bir sey duydum ki hala şoktayim.
6 aylik bir iliskim var. Simdiye kadar ara ara tartismalarimiz olsa da genel anlamda normal giden bir iliski.
Dun geceye kadar sevildigimden emin oldugum bir iliski.
Erkek arkadasim dedigim insan bir haftadir tatilde. Geceleri konusuyoruz.
Gece yine aradim, normal konustuk gunun nasil gecti vs vs. Bi arkadasi vardi yaninda o yuzden kisa kestik.
neyse kapattik ama telefon kapanmadi. Benim telefonum da bozuk, ekran kitleniyor dakikalarca. Karsi tarafin kapatmasi gerekiyor neyse. Ben sesleniyorum alo aloo filan diyorum. Duysun da kapatsin.
Bu arkadas,kendi arkadasina dolandiricak beni resmen sahtekar gerizekali filan diyor.
Ben de duyuyorum. O anda da kendi kendime diyorum ki ya dolandirildi heralde,bana da soylemedi.
Bundan sonrasini bilerek dinledim.
Meger adam benden bahsediyorms.
Cidden gerisini yazmak bile igrenc geliyor.
Aynen dedigi seyi yaziyorum. " abi, tipini gorseydin. Sahtekarlik beni dolandiracak o tipiyle simdiye kadar makyajla yutturmus "
Ben hala anlamadim sonra karsi taraf bi seyler dedi. Onun ne dedigni anlamadim. Bu devam etti hakarete. Beni salak sandi galiba. Bi de ariyo mal mal. Dedi
Bir de hastane lafi duyduguma eminim ve igrenc igrenc kufurler vs. Sonra sesler kesildi teli kapattim.
Bu neyden bahsetti ?
Benden . Normalde her zaman makyaj yaparim ama oyle anormal ya da agir degil. Bu 6 aylik sure zarfinda beni agir makyajla da hafifle de gordu.
Bir tek o tatile cikmadan iki gun once ben cok hastalandim. Acillik oldum. Ailem tatilde oldugu icin onunla hastaneye gittik. O zaman makyaj yapacak halim yok heralde. Ondan sonra da bisey demedi ama bugun duyduklarim karsisinda o kadar kirgin ve uzgunum ki. O kadar agladim ki.
Bi de bundan bi iki saat sonra utanmadan askim ben uyuyorum iyi uykular vs yazmis.
Sabaha karsi tutamadim kendimi aradim ama uykusu agir oldugu icin acmadi.
Ben ne yapayim simdi?arayip rezil mi edeyim?
Oyleyse de inkar etmez mi? Sizce baska bir sey olma ihtimali var mi bu konunun?
Yoksa hic mesaj atmadan aramadan her yerden engellemeli miyim?
Ya da tek bir mesajla hayatimdan ciksin defolsun ama ne diyecegimi bilmiyorum
Lutfen bir akil verin

Yapılması gereken;
-Olayı tırmandırıp çirkinleştirmeden, sakin ve sogukkanlı bi sekilde duyduklarınızı gerekce gostererek adamı terk etmek. :bicak:

Hicbi sey yokmus gibi askım, canım vs. modunda bulusmaya davet edin. Sonra da "Birbirimizi daha fazla dolandırmayalım, sen benim gerçek yüzümü hastanede makyajsız görmüssün, ben de seninkini arkadaşınla konuşmalarınıza kulak misafiri olarak gördüm. Böyle ucuz bi sahtekarlığa benim hayatımda yer yok." deyin o anlar. :KK62:

İnkar etmeye kalkarsa "makyajsız halime hakaret etmen bi derece ama zekama hakaret etmeye kalkma istersen" dersiniz. Zaten daha fazla da konusturmayın o cacık bile olamayacak salatalık tabiatlı canlıyı. :KK67:

İzlenebilecek alternatif yol;

-Tüm iletisiminizi bıçak gibi kesin, size hicbir sekilde ulasamasın. Ama hicbi yerden engellemeyin de. Yani whatsappda acık acık goruldu olsun mesela ama tek kelime yazmayın. Rutin fotograf paylasımınıza devam edin. Arasın uzun uzun calsın acmayın. Sırf merakından, görmezden gelinmeyi egosu kaldıramadıgından esek gibi yuz yuze gormeye gelecek sizi. O zaman yukarıdaki senaryodan devam edersiniz. Hoppa

Yapılabilecek ama bence yapılmaması gereken bir baska alternatif:

Onu cekici bulmadıgınızı söyleyerek terk edin. Duydugunuz konusmadan hic bahsetmeyin, onu fiziksel olarak cekici bulmadıgınızı, hicbi sey hissedemediginizi, hatta yakınlasırken kendinizi zorladıgını bu nedenle de irite oldugunuzu soyleyin. Yanlış anlama nolur, seni uzmek istemem ama kötü kokuyosun, sacların yaglı, cok kıllısın, burnun yamuk gözüm takılıyo vs. vs. Salın sallayın gitsin. Cok iyi bi insansın kendimi cok zorladım ama olmuyo, begenemiyorum seni bi turlu deyin. :KK70:

Son olarak asla yapılmaması gereken:
kırılan yerlerinizi, icinen egonuzu ortaya döküp, adamı önemsediginizi ve edilen lafların canınızı yaktıgını belli etmek. Çirkefleşmek, adama bagırıp cagırmak, kızmak, neden diye sormak, karaktersiz vs. diye asagılamaya calısmak, aglamak. :KK34: Ne yaparsanız yapın su son maddede yazanı yapmayın, ozsaygı ve ozguveninizin sacmasapan bi herifin iki dudagının arasında oldugu izlenimini veren, sizi kucuk dusuren, ofke kontrolunuz yokmus gibi hissettiren histerik hareketlerde bulunmayın.

Son düzenleme:
engellemeyin kendinizi saklamayın bırakın kudursun çünkü erkekler böyle yapıyorlar. Açıklamada yapmıyın bence buna gerek yok biz kadınlar böyleyiz illa bi açıklama yaparız ya da karşıdan bekleriz nedense erkekler hep sesiz kalırlar çekip gidişleri bile sesiz olur neden bir kerede kadınlar yapmasın

Süslü laflara yada entrikalara gerek yok.direkt senin samimiyetsizliğine şahit oldum artık senin gibi iki yüzlü biriyle olmak istemiyorum diyip ayrılın.fazlada uzatmayınki bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışarak sinirinizi bozmasın.normalde telefonda ayrılmaya karşıyım ama bunun gibi bir insana müstehaktır yüzünü bir daha görmek istemem.

Telefonu actiginda acikca yazarsam aninda banlanacagim birkac guzel küfürü eder.Ne oldugunu anlayamadan telefonu kapatirdim.Sen git kendi kicina benzeyen yuzune bak diyerek te eklerdim tabi.Boyle yap

Giyin süslen güzel bi makyaj yap .
En güzel fotonu çekil.
Ama harbi güzel olsun.
Gönder bu gerzeğe.
Altına şöyle yaz ; makyajlı halimi sen sevdin , doğal halimi başkası...hadi baaay...... yaz.

Sizce duydugumu bilmesin mi :KK43: neden bilmesin :KK43:

Böyle bir insan için açıklama bile yapmaya değmez. Ben de benzer bi şey yaşadım ve bana da bu şekilde laf edilmişti. O kişiyi sildim hayatımdan.

Bence onu şaşırtın. En güzel intikam bu olur ona. Onu sevemediğinizi falan söyleyin. Bir türlü ısınamadığınızı, uyuşamadığınızı, alışamadığınızı söyleyin. Açıklama yapmasına da fırsat vermeden bitirin. Engelleyin, silin her yerden. Size ulaşamasın. Şaşırsın bi kendine gelsin.

Hiçbir açıklama yapmadan bitti deyin. Açıklama yapmaya bile değmez çünkü. Ağır makyaj da yapsanız böyle konuşmamalı. Belli ki sizi hiç ama hiç sevmiyor. Çıkarı için birlikte.
Hatta bitti diye mesaj atın ve engelleyin.

Back
X