- 3 Eylül 2018
- 52
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi black_swan_
Mesaj atmis gunaydin sevgilim denize gidiyoruz diye. Sabahtan beri yazip yazip siliyorum. Rehbere girip girip vazgeciyorum. Kafayi yicem.
Ablam duydugunu belli etme,iyice havaya girer. O saatten sonra duyunca kacti der iyice pisliklesir diyor. Bir yandan benim onun karaktersizligini soyleyememem icime oturur gibi geliyor. Yuz mesaj yazdim yuzunu de sildim.
Ablam duydugunu belli etme,iyice havaya girer. O saatten sonra duyunca kacti der iyice pisliklesir diyor. Bir yandan benim onun karaktersizligini soyleyememem icime oturur gibi geliyor. Yuz mesaj yazdim yuzunu de sildim.
Konu sahibi sen kadir gecesi falan mı doğdun ? Allah bir insanın karşısına arkasından çevrilenleri böylesi çıkarır mı ya. Yat kalk şükret. Ya senden bahsediyordur ya da hayatında başka biri daha vardır ondan bahsediyordur. 3. Bir ihtimal yok. İki ihtimalle de çok kırıcı ve rahatsız edici. Erkek arkadaşının karakteri ortada.
Ara herşeyi duyduğunu ve ağzına gelen herşeyi söyle. Bir daha da asla görüşme. Allah’a da yat kalk şükür namazları kıl. Allah hepimizin arkasından çevrilenleri böyle önümüze çıkarsın, amin.