Makyajsiz gorunce sahtekar demek??

hayır canım bilmesin. neden bu konı üzerinden kendini daha fazla kötü hissetmene izin veresinki. ayrılsan bile beğenmediğimi öğrendi de ayrıldı der.bırak topu kendi ayağına al ona verme. ben srni beğenmedim sevmiyorum de bırak gitsin. üzerine bişeyler derse de assssllaa cevap verme
Katiliyorum.

bence duyduğunuzu söylemeyin zaten anlamıştır belki de, hiçbir şey demeden çekip gidin. ben olsam böyle yapardım.

Anlamadi ki :( hala uyuyor. Uyaninca mesaj atiyor cunku karaktersiz. Dun hic bir sey olmamis gibi iyi geceler diyen sabah mesajini da atar. Ben de bir sey demeden cekip gitmek istiyorum bir yandan ama o soylediklerini bildigimi bilsin de istiyorum. Kendini hakli cikarcak bir seye siginmasin dicem ama ne onemi var ki artik

Sizce duydugumu bilmesin mi :KK43: neden bilmesin :KK43:
Duygularını kesinlikle bilmeli ve bir daha insanlara nasıl davranması gerektiğini öğrenir belki mal....
Sakın inkar edecek kanma böyle karaktersiz biriyle geçirdiğin zamana yazık canım içinde kalmasın söyle ve şutla....

hayır canım bilmesin. neden bu konı üzerinden kendini daha fazla kötü hissetmene izin veresinki. ayrılsan bile beğenmediğimi öğrendi de ayrıldı der.bırak topu kendi ayağına al ona verme. ben srni beğenmedim sevmiyorum de bırak gitsin. üzerine bişeyler derse de assssllaa cevap verme

Gercekten oyle der. Hele o dunku duyduklarimdan sonra daha da igrencini der. Hic boyle dusunmedim o kadar doldum ki icimdekileri soyleyip gideyim kurtulayim dedim. Ben seni sevmiyorum diyip mi kesmeliyim,dogru olan bu mu :(
Ben bana dediklerini soylesem bile utanmayacak hatta belki uste cikacak degil mi?

Sevgiliniz kaç yaşında ? Makyaj yapan sahtekar oluyorsa, günümüzde sahtekar olmayan kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.. Abartı şekilde yüz kusurlarını gizlemek, karşısına makyajsız çıkmamak bana samimi gelmiyor. Siz çok sıkıntı görseniz onu çağırmazdınız yanınıza zaten. Karşınızdaki kişi ikiyüzlü bir insanmış. Hem hakaretler yağdır hem de utanmadan konuşmaya devam et.

Evinde kaldığı kişinin erkek olduğuna emin misiniz? Ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum diye yalan söylüyor olabilir mi birine?

Bu arada ayrılık konusunda bunları duyduğunuzu söylemeyin bence. Utanacak biri değil belli ki. Onun yerine sana aşık değilim, yanıma yakışmıyorsun, seni beğenmiyorum, kassızsın vs. diyerek gururunu kırın. Ona da iyi bir ders olur.

Duyduklarını yüzüne vurup ayrıl.6 aylık ilişkide bu kadar hakaret ediyorsa 1 yıl sonra neler duyarsın acaba.Özür dilese de affetme.Affedilcek birşey değil bu.Üstelik bir başkasına anlatıyor yani.

Kendisi dingonun ahirindan cikma gelmis sana mi laf ediyor? Asil kendisi sahtekar, seninle bi cikari icin görüsüyor demekki, bas tekmeyi embesile...nasil sinirlendim ya, dengesiz

Ya çok sabırlısın ben şimdiye kadar aramış ve haddini bildirmiştim. Burada vakit geçirerek hala o ikiyüzlünün sevgilisi sıfatını taşıyorsun. Arkadaşların çoğu aynı fikri vermiş neden bekliyorsun bir an önce ara ve tabi bize de yaz:KK51:

Gram uyuyamadm.
Canim cok ama cok sıkkın. O kadr utanc verici bir sey duydum ki hala şoktayim.
6 aylik bir iliskim var. Simdiye kadar ara ara tartismalarimiz olsa da genel anlamda normal giden bir iliski.
Dun geceye kadar sevildigimden emin oldugum bir iliski.
Erkek arkadasim dedigim insan bir haftadir tatilde. Geceleri konusuyoruz.
Gece yine aradim, normal konustuk gunun nasil gecti vs vs. Bi arkadasi vardi yaninda o yuzden kisa kestik.
neyse kapattik ama telefon kapanmadi. Benim telefonum da bozuk, ekran kitleniyor dakikalarca. Karsi tarafin kapatmasi gerekiyor neyse. Ben sesleniyorum alo aloo filan diyorum. Duysun da kapatsin.
Bu arkadas,kendi arkadasina dolandiricak beni resmen sahtekar gerizekali filan diyor.
Ben de duyuyorum. O anda da kendi kendime diyorum ki ya dolandirildi heralde,bana da soylemedi.
Bundan sonrasini bilerek dinledim.
Meger adam benden bahsediyorms.
Cidden gerisini yazmak bile igrenc geliyor.
Aynen dedigi seyi yaziyorum. " abi, tipini gorseydin. Sahtekarlik beni dolandiracak o tipiyle simdiye kadar makyajla yutturmus "
Ben hala anlamadim sonra karsi taraf bi seyler dedi. Onun ne dedigni anlamadim. Bu devam etti hakarete. Beni salak sandi galiba. Bi de ariyo mal mal. Dedi
Bir de hastane lafi duyduguma eminim ve igrenc igrenc kufurler vs. Sonra sesler kesildi teli kapattim.
Bu neyden bahsetti ?
Benden . Normalde her zaman makyaj yaparim ama oyle anormal ya da agir degil. Bu 6 aylik sure zarfinda beni agir makyajla da hafifle de gordu.
Bir tek o tatile cikmadan iki gun once ben cok hastalandim. Acillik oldum. Ailem tatilde oldugu icin onunla hastaneye gittik. O zaman makyaj yapacak halim yok heralde. Ondan sonra da bisey demedi ama bugun duyduklarim karsisinda o kadar kirgin ve uzgunum ki. O kadar agladim ki.
Bi de bundan bi iki saat sonra utanmadan askim ben uyuyorum iyi uykular vs yazmis.
Sabaha karsi tutamadim kendimi aradim ama uykusu agir oldugu icin acmadi.
Ben ne yapayim simdi?arayip rezil mi edeyim?
Oyleyse de inkar etmez mi? Sizce baska bir sey olma ihtimali var mi bu konunun?
Yoksa hic mesaj atmadan aramadan her yerden engellemeli miyim?
Ya da tek bir mesajla hayatimdan ciksin defolsun ama ne diyecegimi bilmiyorum
Lutfen bir akil verin

Kalbiniz temizmiş ki Allah size gerçek yüzünü göstermiş kısa zamanda. Böyle insanlarla muhatap olmaya değmez, mesajla bildiğini belirt ve her yerden engelle. Yüzyüze ya da arayarak söylersen kendini insan yerine koyar. Hiç muhatap olma artık. Ciddiye alınmamak koyar en çok insana. Sakın yüzyüze gelme.

Senden çok sıkıldım bir daha görüşmek istemiyorum bye yaz engelle her yerden ve sakin geri adım atma.

Terbiyesiz seni arkadaşi ile sohbetine nasil malzeme eder .

Hiç söyleme duyduklarını daha çok üzülürsün belki seni kandirmanin bir yolunu bulur .

O yüzden ben olsam bir kısa mesajla bitirirdim o kudursun.

Arkadaşınıza yazıyormuşsunuz gibi bir mesaj yazın,
Ah hayatım sorma, sanırım bu kendini nimetten saymış; tipini gören adam sanır, adamlıktan zerre Yok, bamya mıdır nedir bende anlamadım. Bunun gibiler de erkeğim diye geçiniyor.

Diye yollayın.
Ardından da 2 saat sonra falan

ah pardon yanlışlıkla oldu.dalgınlık işte. ikimizde dikkatsiziz demek. Birimiz telefonu kapatmadan konuşur diğerimiz yanlış mesaj atar.
Söylenecek her şey söylendiğine göre, İnşallah kendin gibi biri çıkar karşına.

Yazın oldu bitti.

Sevgiliniz kaç yaşında ? Makyaj yapan sahtekar oluyorsa, günümüzde sahtekar olmayan kadın sayısı bir elin parmaklarını geçmez.. Abartı şekilde yüz kusurlarını gizlemek, karşısına makyajsız çıkmamak bana samimi gelmiyor. Siz çok sıkıntı görseniz onu çağırmazdınız yanınıza zaten. Karşınızdaki kişi ikiyüzlü bir insanmış. Hem hakaretler yağdır hem de utanmadan konuşmaya devam et.

Evinde kaldığı kişinin erkek olduğuna emin misiniz? Ayrılmak istiyorum ayrılamıyorum diye yalan söylüyor olabilir mi birine?

Bu arada ayrılık konusunda bunları duyduğunuzu söylemeyin bence. Utanacak biri değil belli ki. Onun yerine sana aşık değilim, yanıma yakışmıyorsun, seni beğenmiyorum, kassızsın vs. diyerek gururunu kırın. Ona da iyi bir ders olur.

28 yasinda kocaman insan ya.
Inanamiyorum duyan da her zaman dugune gider gibi makyaj yaptim sanacak kaldi ki makyajsiz cok cirkin olayim bu ne bicim insan ayrilmiyor da arkamdan dedikodumu olabilecek en igrenc sekliyle yapiyor.
Inanin yazarken midem bulaniyor ya.
Arkadasinin erkek oldugunu biliyorum sesi geliyordu ama ne dedigi anlasilmiyordu ama her seyi beklerim o rezilden.
Aslinda soylemeyi dusunuyordum ama burdaki arkadaslarin ve sizin de yorumunuz cok cok mantikli. Ya o kadar igrenc o kadar gevsek ve terbiyesiz konusuyodu ki. Normalde asla aklimin ucununun ucundan boyle bir sey gecmezdi. Ben bunu soylesem uste cikip igrenclesirse bilmiyorum. Soylemeden defetmek daha iyi galiba. Yazdiginiz icin tesekkurler.

Bence bildiğini söyleme. Aynı seviyesizlikle mal ya daha yeni öğrenmiş hakkında düşündüklerimi bide bana trip yapıyo salak gibi bir konuşma yapacak telefonu kapatınca. Adım kadar eminim bu tipler böyledir. Kendisi brad pittmiş gibi dolaşır etrafta.
En güzeli onun gururunu kırman. En sinir olduğu yer neresiyse ordan vur. Boyun kısa kalıyo, göbeğin var, saçların seyrekleşiyo, konuşman hoş değil beni rezil ediyorsun, yanıma yakışmıyorsun seninle dolaşmaya utanıyorum gibi şeyler.

Bence söylemek istemenizin sebebi değersiz hissetmenizi sona erdirecek şekilde geri adım atması, inkar etmesi vs.. İlk başta bir şok yaşasa da sonrasında çirkinleşecektir.

Siz ondan açıklama beklemekle size değer biçme rolünü yine ona vermiş olacaksınız.. İnanın böyle bir kumara gerek yok. Önceki söylediklerini olumlarsa ve ilişkiyi sonlandıran o olursa tüm kırıklıklarınızı ve değersizlik hissinizi sonraki ilişkilerinize taşıyacaksınız.

Duygu durumunuzun orta vadede de olsa emin adımlarla iyiye gitmesi için hiçbir şey belli etmeden bir iki gün devam edin, kendinize değerli olduğunuzu telkin edin ve size değer veren arkadaşlarınızla vakit geçirin, ve bir iki gün sonra bazı arkadaşların yukarıda söylediği gibi elle tutulur bir sebep sunmadan noktayı siz koyun.

Sizden bahsettiği apaçık ortada.

Zor gününde dalga geçen erkekden bi cacık olmaz, vakit kaybı, ikiyüzlü gerzek! Hiç açıklama yapmadan kaybolun hayatından ben olsam öyle yapardım.

Bence bildiğini söyleme. Aynı seviyesizlikle mal ya daha yeni öğrenmiş hakkında düşündüklerimi bide bana trip yapıyo salak gibi bir konuşma yapacak telefonu kapatınca. Adım kadar eminim bu tipler böyledir. Kendisi brad pittmiş gibi dolaşır etrafta.
En güzeli onun gururunu kırman. En sinir olduğu yer neresiyse ordan vur. Boyun kısa kalıyo, göbeğin var, saçların seyrekleşiyo, konuşman hoş değil beni rezil ediyorsun, yanıma yakışmıyorsun seninle dolaşmaya utanıyorum gibi şeyler.

Ya inanin kendi oyle yakisikli biri de degil.
Ama ben tipten baska seylere onem verdigim icin dicem ama ben nasil boyle bir karaktersizle 6 ayimi gecirdim. Nasil anlamadim. Oyle normal davraniyor ki ben inanamiyorum bu ikiyuzlulugu nasil anlamadim. Haklisiniz ben desem utancak yuzu yok. Utancak yuzu olan adam bunlari diyemez. Peki benim icimde kalanlar ne olacak :(

Back
X