- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Kendi kendime acaba alamayacak durumda gibi mi görünüyorum diyorum ben de mesela avmde pahalı bir mağazaya girince ama süSadece siz degilsiniz merak etmeyin, ye kurkum ye dunyasi
Ayni sekilde isten cikinca kozmetik magazasina gidiyorum, hediye deneme boylarini elime tutusturuyorlar, onu satmaya calisiyorlar, bunu satmaya calisiyorlar..Bir kere haftasonu gayet kot, gomlek, deri ceket spor giyimle gittim yokmus gibiydim.
full makyaj yapiyorsan bu durum normal...
Kaldi ki bir kalem rimel bile havayı değiştiriyor[/QUOTE
Çok can acitmiyor muymus o? Bir arkadaşım yıllar önce yaptırmış göz üstüne ama... Acısını fena anlatıyordu. Yeni acısız yöntemler mi çıktı ki?Başkalarını umursamayın.
Ama siz kendinizi iyi hissedecekseniz geçen bir arkadaşım kalıcı dipliner yaptırdı.
Çok güzel görünüyor şimdilik. Anlatmasına bakınca da çok pratik geldi :)
Sadece bir rimelle kurtarıyor her şeyi :)
Uyuşturucu krem mi ne kullandık yaparken acısı çok rahatsız etmedi dedi.Çok can acitmiyor muymus o? Bir arkadaşım yıllar önce yaptırmış göz üstüne ama... Acısını fena anlatıyordu. Yeni acısız yöntemler mi çıktı ki?
Hiç aklıma gelmemişti aslında düşünülebilir kaşlar için düşünüyorum şimdilik bakalım uygun bir yer bulursamBaşkalarını umursamayın.
Ama siz kendinizi iyi hissedecekseniz geçen bir arkadaşım kalıcı dipliner yaptırdı.
Çok güzel görünüyor şimdilik. Anlatmasına bakınca da çok pratik geldi :)
Sadece bir rimelle kurtarıyor her şeyi :)
Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır
Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)
Esim o zamanlar sevgiliyiz beni ilk makyajsız gordugu gun söyle demıstı hayırdır ya uykun mu var bir tuhaf gözükuyorsun
Yok cidden aynı davranıyorum en basiti yani pastane bir şeyler alıp çıkıcam birinde abla oluyorum birinde hanımefendi :) bir çok yerde de bu böyleGariban gibi değilde bende hasta gibi görünüyorum. Sürme rimelsiz. Hayırdır hastamısın solgunsun diyorlar.
Acaba özgüven olayınız farklılaştırıyor olabilir mi durumu.?
aynen dediginiz gibi oluyo
kucagimda çocuk saclar hep toplu(bosta bi tane tel gorse yoluyo sipa, mecbur topluyorum) dogumdan sonra cok zayifladim, hamilelik oncesi kiyafetler buyuk geliyo, makyaj sifir
yakinda magazalardan falan iceri de almicaklar
bugun ekmek almaya gittim firindaki kiz yuzume bile bakmadi
kucgimda çocukla gorunce allah rizasi icin bi ekmek ver be abla dicem mi sandi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?