Makyajsızken gariban duruşum

Anlatacakseylervar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
633
488
33
32
Kızlar hepinize iyi akşamlar dedim acaba şu saçma sorunumu daha önce yaşayan var mı , arama motoruna farklı cümlelerle yazdım ama yok tam olarak kasteddiğim şeyi göremedim ... şimdi siz de belki gülersiniz ama anlatayım belki benim gibi düşünen vardır

Şimdi kızlar ben çalışan bir bayanım işe giderken de gayet bakımlıyımdır ama normal hayatta mesela markete falan ya da yürüyüşe giderken makyaj falan yapmam kıyafetlerimde standart şeyler olur tişört eşofman şort gibi ama ben makyajsız çıktığımda böyle görünmüyorum gibi hissediyorum mesela sabah işe giderken uğradığım pastane hanfendi diyor akşam bakımsız halimle ekler alıyorum adam abla falan diyor böyle garibanmışım gibi davranıyo sanki geçen gün kalmış simitleri verecekti düşünün o kadar gariban duruyorum yahu makyajsızken çirkin solgun birini görüyorum artık aynaya baktıkça , bunu yalnız ben mi yaşıyorum ya:)

Sadece siz degilsiniz merak etmeyin, ye kurkum ye dunyasi
Ayni sekilde isten cikinca kozmetik magazasina gidiyorum, hediye deneme boylarini elime tutusturuyorlar, onu satmaya calisiyorlar, bunu satmaya calisiyorlar..Bir kere haftasonu gayet kot, gomlek, deri ceket spor giyimle gittim yokmus gibiydim.

Kendi kendime acaba alamayacak durumda gibi mi görünüyorum diyorum ben de mesela avmde pahalı bir mağazaya girince ama sü
full makyaj yapiyorsan bu durum normal...
Kaldi ki bir kalem rimel bile havayı değiştiriyor[/QUOTE

Başkalarını umursamayın.
Ama siz kendinizi iyi hissedecekseniz geçen bir arkadaşım kalıcı dipliner yaptırdı.
Çok güzel görünüyor şimdilik. Anlatmasına bakınca da çok pratik geldi :)
Sadece bir rimelle kurtarıyor her şeyi :)

Çok can acitmiyor muymus o? Bir arkadaşım yıllar önce yaptırmış göz üstüne ama... Acısını fena anlatıyordu. Yeni acısız yöntemler mi çıktı ki?

Çok can acitmiyor muymus o? Bir arkadaşım yıllar önce yaptırmış göz üstüne ama... Acısını fena anlatıyordu. Yeni acısız yöntemler mi çıktı ki?
Uyuşturucu krem mi ne kullandık yaparken acısı çok rahatsız etmedi dedi.
Herkesin hassasiyeti farklı da olabiliyor tabi :)

Buarada bende İpek kirpik yaptırmayı dusunuyorum en kısa zamanda

Gariban gibi değilde bende hasta gibi görünüyorum. Sürme rimelsiz. Hayırdır hastamısın solgunsun diyorlar.
Acaba özgüven olayınız farklılaştırıyor olabilir mi durumu.?

Kız ben makyajlı halımle makyajsız halım arasında bı cınayet ıslesem benı bulup yargılayamazlar o derece şaka bi kenara herkes ıcın oyle bende farklı bı sektore gecıs yaptıgımdan okul oncesı ogretmenı gıbı rahat ama derlı toplu olamıyorum mecbur şık olmam lazım suruyorum da suruyorum ne yapcan mecbııırrr

Hiç aklıma gelmemişti aslında düşünülebilir kaşlar için düşünüyorum şimdilik bakalım uygun bir yer bulursam

aynen dediginiz gibi oluyo

kucagimda çocuk saclar hep toplu(bosta bi tane tel gorse yoluyo sipa, mecbur topluyorum) dogumdan sonra cok zayifladim, hamilelik oncesi kiyafetler buyuk geliyo, makyaj sifir

yakinda magazalardan falan iceri de almicaklar

bugun ekmek almaya gittim firindaki kiz yuzume bile bakmadi

kucgimda çocukla gorunce allah rizasi icin bi ekmek ver be abla dicem mi sandi ne

Gariban gibi değilde bende hasta gibi görünüyorum. Sürme rimelsiz. Hayırdır hastamısın solgunsun diyorlar.
Acaba özgüven olayınız farklılaştırıyor olabilir mi durumu.?
Yok cidden aynı davranıyorum en basiti yani pastane bir şeyler alıp çıkıcam birinde abla oluyorum birinde hanımefendi :) bir çok yerde de bu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…