- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Ya k.bkma simit olayına çok güldüm :)Yok cidden aynı davranıyorum en basiti yani pastane bir şeyler alıp çıkıcam birinde abla oluyorum birinde hanımefendi :) bir çok yerde de bu böyle
Ay çok güldürdün beni ya hele emoji müthiş bende aynen bu dediğini söylüyorumaynen dediginiz gibi oluyo
kucagimda çocuk saclar hep toplu(bosta bi tane tel gorse yoluyo sipa, mecbur topluyorum) dogumdan sonra cok zayifladim, hamilelik oncesi kiyafetler buyuk geliyo, makyaj sifir
yakinda magazalardan falan iceri de almicaklar
bugun ekmek almaya gittim firindaki kiz yuzume bile bakmadi
kucgimda çocukla gorunce allah rizasi icin bi ekmek ver be abla dicem mi sandi ne
Ben de mesela o gün eşimin iş yerine aşure götürdük birlikte tepsinin biri bendeydi nöbet tutan çocuk abla yenge falan diyo bi utandım bakımsız olunca girmek istemedim eşimin iş arkadaşları da bakımsız görmesin diye bu arada benim eşimdhem gariban, hem pasakli, hem hasta hemde erkek gibi duruyorum saclarim sagolsun. bi kere kapida arkam dönük, annem kiz sen miydin seni en kücük kardesin sandim didi. sagolsun.
yada bazen esimle bulusup o isten cikinca alisverise gideriz. market alisverisi. o üzerinde marka takimlar paril paril ayakabilar. ben sac bas kaymis kucagimda cocuk esofman. millet tip tip bakar hatta. kac ker dedim sen önden git ben arkadan gelirim diye
bende çok güldüm ver abi dedim durakta bekleyenlere simit yer misiniz dedim dağıttım hayır oldu sayesinde :)))))Ya k.bkma simit olayına çok güldüm :)
Boşver :) canımız sağolsun
ya öyle deme bence sarışınların daha zengin bi görüntüsü oluyo cidden bakBen sarışınım bir de makyajsız tam zombi aman ne yapalım sadece soluk gorunuyoruzdur en fazla makyajsız ucube gibi olanlar var
Ay Allah seniya öyle deme bence sarışınların daha zengin bi görüntüsü oluyo cidden bak
Ay çok güldürdün beni ya hele emoji müthiş bende aynen bu dediğini söylüyorum
rengi solunca zamanla kötü durmaz mı acaba ben de ıstıyorum da cesaret edemedimBaşkalarını umursamayın.
Ama siz kendinizi iyi hissedecekseniz geçen bir arkadaşım kalıcı dipliner yaptırdı.
Çok güzel görünüyor şimdilik. Anlatmasına bakınca da çok pratik geldi :)
Sadece bir rimelle kurtarıyor her şeyi :)
sarı saç kullanmak masraflı ya ondandır aha haaaya öyle deme bence sarışınların daha zengin bi görüntüsü oluyo cidden bak
rengi solunca zamanla kötü durmaz mı acaba ben de ıstıyorum da cesaret edemedim
evet araştırayım bi o zaman dudak makyajı göz farı kullanmam ben .anca senede 1 2 duğun davet için yaptırırım.kırpıklerım aşırı uzun zaten ıpek kırpiğe ıhtıyacım yok ama yuzum soluk renk gözlerım kuçuk dıpliner daha canlı gösterir beni diye duşundümŞimdilik deme sebebim o. Bilmiyorum.
Kaş yaptırıp pişman olan çok gördüm.
İlk başlarda çok koyu olup yapay duruyor, bir zaman çok memnun kalıyorlar ve sonra açık kahveden turuncuya dönme aşamasında tekrarlanması gerekiyor ki saçma bir görüntüyle gezmesinler...
ama dipliner da durum ne, ne kadar zamanda bir tekrarlanıyor araştırmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?