- 9 Ağustos 2016
- 4.752
- 6.999
- 158
- 37
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Benim eşim de makyajsizken "hasta mısın ,iyi hissediyor musun " diye sorar :) evett hem de çok iyiyim ..makyaj dediğim de bir rimel bir diplinerEsim o zamanlar sevgiliyiz beni ilk makyajsız gordugu gun söyle demıstı hayırdır ya uykun mu var bir tuhaf gözükuyorsun
Ama şimdi sen niye öyle düşünüp kendini üzdün ki o tip yerlerde çalışanlar asgari ücret alıyor böyle bir şeyle karşılaşinca aklıma ilk o geliyor kendisi alamaz ,tamam bunu alayım diyip kasaya gidicen bitti :))Bir gün işten sonra maaşı da çekip alışverişe çıkmışım. O gün tam modumdayım beğendiğim ne varsa alıcam. Orta lüks bir mağazaya girdim birşey sordum (daha önce oradan defalarca alışveriş yapmıştım fiyatları aşağı yukarı biliyorum) satış görevlisi hanım dedi ki elimizde bu iki model var . Bir kaç model daha var da onlar pahalıarkamı dönüp çıktım bir daha da oradan alışveriş yapmadım. Facebook sayfalarına da olayı yazıp rezil etmiştim.
Hiç aklıma gelmemişti aslında düşünülebilir kaşlar için düşünüyorum şimdilik bakalım uygun bir yer bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?