mal düşmanı

havva63

Bir kez kaçar uçurtman sonra gökyüzne küser insan
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
1.874
107
163
Eşiniz size mal duşmanisın sen..
dese ne yapardiniz?

Neye istinaden söyledi bunu ?

Sürekli bişeyler mi kırıyosunuz masa sandalye gibi ?

Yada yatırım yapmak istiyo ev araba gibi karşı mı çıkıyosunuz?

Bir cümle uzerinden nasıl yola çıkılır siz ne dediniz öylece masum masum otururken mi bu oldu , atiyorum adam çalışır çalışır kadın çalışmaz ustune üstlük ayağını yorganina gore uzatmaz vs vs bir çok ihtimal var onun üzerine söylenir

Yanı adam bunu dedi haksız kadın hep haklıdır diye bisey de yok.

Hangi olayın üzerine gelişti bence bu önemli. Haketmemis de olabilirsin bi sozu bilemem ama sadece tek bir cümle yorum yapmak için yetersiz

O ne demek yaw
Bişey mi kırdınız ya da hoyrat kullandınız da öyle dedi?

Bi işe girdi parası eksik mayıs ayına kadar biriktirmesi gerek hafta sonu sınavı var sınavdan sonra biraz vakit geçirelim gezelim dedim ben para birikimi yapmak için neler yapıyorum şimdi sirasimi sen benim malımin duşmanisın dedi donup kaldım kvlerdeyim hiç bir şey diyemedi. Çok saskindim bunu nasıl söyledi kalabalıktan fırsat bulup konuşamadık ama çok kirginim çok birşey mi istedim ben 1 hafta sonra eve gideceğiz off çok kirginim

Bi işe girdi parası eksik mayıs ayına kadar biriktirmesi gerek hafta sonu sınavı var sınavdan sonra biraz vakit geçirelim gezelim dedim ben para birikimi yapmak için neler yapıyorum şimdi sirasimi sen benim malımin duşmanisın dedi donup kaldım kvlerdeyim hiç bir şey diyemedi. Çok saskindim bunu nasıl söyledi kalabalıktan fırsat bulup konuşamadık ama çok kirginim çok birşey mi istedim ben 1 hafta sonra eve gideceğiz off çok kirginim

Çok ayıp etmiş.
Yüzlerce lira harcamaz 1 çay bi kahve içer yine gezerdiniz.
Çok mu tutulumlusunuz ? Bunun sonucunda eşker bişeyleri çok görmeye başlıyabiliyo

Çok ayıp etmiş.
Yüzlerce lira harcamaz 1 çay bi kahve içer yine gezerdiniz.
Çok mu tutulumlusunuz ? Bunun sonucunda eşker bişeyleri çok görmeye başlıyabiliyo

Hayır cnm pekte tutumlu değilim 2 bebege hâmileyim doğum kurban bayramı ve bunun gibi birçok masraf bizi bekliyor bunun yanında para birikimi yapmalı onun sitresinden mi söyledi ama ben çok uzgunum

Back
X