Mal, mülk..

Ne yapacağıma karar veremediğim ve iyi niyet mi yoksa fesatlık mı düşüneyim diye karar veremediğimden sizlere sorayım dedim.

kardeşim ben zerre iyi niyet hissetmedim eşinizde ne cesaret edip sorabiliyor hayret 1 kere evlilik denen bu ikili müesesenin hiçbir garantisi yoktur herşey olabilir hal böyleyken sen kendini güvence altına almazsan bak eşin bile almıyor kv üzerine olsunda tapu sebeb ıvır zıvır vergi vs hepside hikaye seni seven sayan geleceğinide düşünür bu tür ali cengiz oyunlarına başvurmazdı o kurtsa sen tilki ol kurnaz ol 0 model arabayıda çok kıymetli annesi ödesin kredisini borcunu da karışmayın kusura bakma bu zamanda kendi anama bile güvenmiyorum kimseye tapu mapu veremem de !

Hayır aslında çok sakin değilim ama içimde biriktirip biriktirip patlıyorum

Bak ben sana bi şeyler daha yazayım,

Tüketici kredisiyle, taşıt kredisi faiz oranları farklıdır. Yani tüketici kredisinde ödeyecegin faiz daha fazladır.
Hani zeki adam annemin üzerine alalım vergisi az olsun diyorya o bir YALAN, tüketici kredisi ise zarar. Aslında aracı senin üstüne alması daha karlı

ÜStelik kira ödüyorsan (800TL) + bi de kredi ödeyeceksin (750TL) = Araban olacak
Şimdi git bi ev alın ayda 1500 TL taksit ödeyin = ev sahibi olun

Tüketici kredisiyle, taşıt kredisi faiz oranları farklıdır. Yani tüketici kredisinde ödeyecegin faiz daha fazladır.
Hani zeki adam annemin üzerine alalım vergisi az olsun diyorya o bir YALAN, tüketici kredisi ise zarar. Aslında aracı senin üstüne alması daha karlı

ÜStelik kira ödüyorsan (800TL) + bi de kredi ödeyeceksin (750TL) = Araban olacak
Daha iş ciddiye binmedi ancak ufak bir fikir alışverişinde bile bana bunları söyleyebiliyor. Çok tuhaf

Ben altından fesatlık arardım sanırım saçmalık yanı başka açıklaması yok.

Daha iş ciddiye binmedi ancak ufak bir fikir alışverişinde bile bana bunları söyleyebiliyor. Çok tuhaf

demekki çok iyi niyetli olduğunu biliyor çözmüş seni Saf temiz kadın nedersem yapar zaten diye çıkmış yola aklınca sende hemen tamam canım sen edersen o doğrudur demeni bekliyor

demekki çok iyi niyetli olduğunu biliyor çözmüş seni Saf temiz kadın nedersem yapar zaten diye çıkmış yola aklınca sende hemen tamam canım sen edersen o doğrudur demeni bekliyor
Yok diyorum 1 borç verken 1 tane daha borca giremem diyorum ben istersem olacak ben eşekbaşı mıyım diyor. E hep senin dediğin olacaksa madem ben eşekbaşı oluyorum bu durumda diyorum ona ses çıkarmıyor.

Bence eşi çok art niyetli
Her türlü de ispatladım bu niyeti
Hatta boşanırsak araç bize kalsın diye annesinin adına yaptırıyor
Konu sahibine kalmış gerisi

Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
iyide bunu yaparsanız mülk sahibi kv borç sahibi siz olursunuz yatırım bunun neresinde

Yok diyorum 1 borç verken 1 tane daha borca giremem diyorum ben istersem olacak ben eşekbaşı mıyım diyor. E hep senin dediğin olacaksa madem ben eşekbaşı oluyorum bu durumda diyorum ona ses çıkarmıyor.

Derdin dert oldu bana...

Bak canım eşine şunu söyle.
Bugun Türkiye nin önde giden 2 bankasın da

taşıt kredisi için örnek veriyorum.
(Otomotiv sektöründe olduğum için bu işleri biliyorum)

50.000/ 20 ay Faiz oranı 0.89
Uzun vadeler de oran yine 1.30 ları bulmuyor.

İhtiyaç kredisin de oranlar 1.30 larda. Ve 36 ay vade dısına çıkamıyorsun.

Değil anasının danasının üstüne de yapsa yine zarar yine zarar... puffff

adamın umurunda bile değil daha öteki borç bitmeden yenisine yelken açacakmış nasıl bir insansa artık canı 0 model araba ister gerisi ise önemi yok şımarıklık diyorum ...

Derdin dert oldu bana...

Bak canım eşine şunu söyle.
Bugun Türkiye nin önde giden 2 bankasın da

taşıt kredisi için örnek veriyorum.
(Otomotiv sektöründe olduğum için bu işleri biliyorum)

50.000/ 20 ay Faiz oranı 0.89
Uzun vadeler de oran yine 1.30 ları bulmuyor.

İhtiyaç kredisin de oranlar 1.30 larda. Ve 36 vade dısına çıkamıyorsun.

Değil anasının danasının üstüne de yapsa yine zarar yine zarar... puffff
Aynen
Çok uyuz oldum

Back
X