Mal, mülk..

Kesinlikle.
Benim için üstü kapatılıp unutulacak bir mevzu asla değil.

Bir konuyu onaylayacak olsam bile üzerinden 50 defa geçmem için yeterli bir güvensizlik sebebi.
Şimdi buna rest çekse adam geri adım atsa bile
Bunu düşünmesi, teklif etmesi, yutturabilirse üstüne konacak olmalarını asla unutamam

Kesinlikle.
Benim için üstü kapatılıp unutulacak bir mevzu asla değil.

Bir konuyu onaylayacak olsam bile üzerinden 50 defa geçmem için yeterli bir güvensizlik sebebi.

Evlenmeye karar verirsem adama tutup seninle tanıştıracağım shap.
Tilki gibisin kız :KK45::KK45:
Aynı hassasiyeti bana da gösterir misin gız? En Büyük KKEn Büyük KK

Allah göstermesin yarın bir gün ayrılık olsa başkasının üzerinde olan o mallarla ilgili hak iddia edemezsiniz. eşiniz böyle bir şey düşünmemiştir umarım.

Ev vergisini bilmiyorum ama araba vergisinde arabanın yaşı ve motor hacmi önemli.
Eşiniz sizi kekliyor gibi geldi bana.
Şahsen babana bile güvenme bile demişler bu devirde.
Hem kredi borcunuz varken bir daha kredi çekmek falza özgüvenli bir davranış.

Allah göstermesin yarın bir gün ayrılık olsa başkasının üzerinde olan o mallarla ilgili hak iddia edemezsiniz. eşiniz böyle bir şey düşünmemiştir umarım.
valla arada bir tepem çok atıyor acaba diyorum borcu ödetip mal sahibi olup dehleyecek mi nedir

Ev vergisini bilmiyorum ama araba vergisinde arabanın yaşı ve motor hacmi önemli.
Eşiniz sizi kekliyor gibi geldi bana.
Şahsen babana bile güvenme bile demişler bu devirde.
Hem kredi borcunuz varken bir daha kredi çekmek falza özgüvenli bir davranış.
Ben borçtan çok korkarım kesinlikle yapmam ancak bu tarz bi konuşmada borca girilmesi teklif edilen taraf olmak beni hem hayal kırıklığına hem şoka uğrattı

Diyelim ki kredi çektin ama başkasının üzerine yapmak ?? Aman ha aman sakın :)

Evlenmeye karar verirsem adama tutup seninle tanıştıracağım shap.
Tilki gibisin kız :KK45::KK45:
Aynı hassasiyeti bana da gösterir misin gız? En Büyük KKEn Büyük KK

ahahaha :) ben böyle değildim
düşündürenler utansınnnnn :KK53:

Enişte korkup kaçarsa sorumluluk kabul etmem ama :D

valla arada bir tepem çok atıyor acaba diyorum borcu ödetip mal sahibi olup dehleyecek mi nedir
ben olsam asla rıza göstermem. şüphe uyandıracak bir durum doğrusu. ayrıca 0 km araca da binmeyiversin.daha ucuza ikinci el araba alsın binsin, önce borcunu ödesin beyefendi.

Kendisinin de ödediği bir borcu var çekemiyor. Ama borç benim üzerime olacaksa mal da benim üzerime olmalı diye düşünüyorum
Zaten öyle oluyor. Araba sizin üzerinizde ve rehinli oluyor borç bitene kadar. Evde de aynı şekilde ipotekli biçimde krediyi çekenin üzerine oluyor

Ben borçtan çok korkarım kesinlikle yapmam ancak bu tarz bi konuşmada borca girilmesi teklif edilen taraf olmak beni hem hayal kırıklığına hem şoka uğrattı

Siz de onu şoka uğratın o zaman En Büyük KKEn Büyük KK

Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
hayır de yarının ne getirecegi bilinmez

Kız gaza getirme akşam adamı boşıycam :)
Gaz maz değil cidden ben böyle düşünürdüm
Bak buraya sormasan seni ayakta uyutacaklardı
Kaç sebep bulduk el birliğiyle
1- Taşıt değil tüketici kredisi diyor ( Taşıt olsa kredi çekenin üstüne olur )
2- Tapuyu yaş için istediğini sallıyor ( Dedeme yapalım desene )
3- Yalanı ortaya çıktı ( Shapes oranları yazdı, tüketici kredisinin faiz oranı daha yüksek. Tapudan kısmaya çalışan adam bunu hesap etmiştir de seni kekliyo, yersen )

ahahaha :) ben böyle değildim
düşündürenler utansınnnnn :KK53:

Enişte korkup kaçarsa sorumluluk kabul etmem ama :KK70:

Kız o da tilki.
İki cambaz bir ipte oynamaz.:KK45::KK45:
Ama sana güveniyorum.

Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Emekliye böyle bir hak var ama 1 evi olana. 2. Evden vergi alınıyor arabada öyle dir herhaledd lüks sonuçta. Eğer kendi evleri yok üstlerine.Eşimle aramda bir sorun yok güveniyorsam aileye de tabi yaparım. Iki kredi odeyecek param varsa yine yaparım. Yoksa araba zor iş bir kredisi yokki. Kendi başına masraf

Konunun hepsini okumadim belki konuşulmustur bilmiyorum.
Arabayi siz uzerinize almadan kayinvalideniz vefat ederse ne olacak?
Varsa eger diger kardeşler araba uzerinde hak sahibi olup resmi mirasci durumuna yukselecekler. Siz borc odeyedurun.
Asla kabul etmeyin boyle bir seyi

İşim gereği bildiğim için söylüyorum krediyi kimin üzerine çekerseniz mal onun üzerine olur hatta şuanda konut kredilerinde tektaraflı imzayla olmuyor bu işler ipotek evraklarına kesinlikle eşinin de imzaları isteniyor haaa borç bitince annemin üzerine satış yap derse onu bilemem içiniz rahat olsun
bilmediğim, merak etmediğim için soruyorum: araç ya da ev kredisi şeklinde değil de normal tüketici ihtiyaç vs. kredisi çekse ve arkasından ev alsa annenin üzerine yapılamaz mı?

Back
X