Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sana güveniyorum,
senin kimseye ihtiyacın yok.
Sen gerekirse o ipi çeker bırakırsın![]()
Sonuçta tüketici kredisi çekebilir ama konut ve taşıt kredisi kimin üzerine çekilirse tapu yada ruhsat onun üzerine olur haa borç biter satışı annenin üzerine yapabilir borç bitmeden borç kimin üzerineyse tapu o kişinin üzerinde kalır Y yasmn_bilmediğim, merak etmediğim için soruyorum: araç ya da ev kredisi şeklinde değil de normal tüketici ihtiyaç vs. kredisi çekse ve arkasından ev alsa annenin üzerine yapılamaz mı?
Zaten bu sebepten konu sahibinin eşi herşeyi tasarlamışSonuçta tüketici kredisi çekebilir ama konut ve taşıt kredisi kimin üzerine çekilirse tapu yada ruhsat onun üzerine olur haa borç biter satışı annenin üzerine yapabilir borç bitmeden borç kimin üzerineyse tapu o kişinin üzerinde kalır
Krediyi kim çekerse onun üzerine oluyor otamatikmen ev.Arabada da aynıdır bence.Merhaba hanımlar, fikir almak istediğim bir konu var. Hemen paylaşayım.
Eşiniz sizden halihazırda 1 krediniz varken mal mülk sahibi olabilmeniz için ikinci bir kredi çekmenizi istese ne tepki verirdiniz?
Örnek vereyim, bankaya zaten borcunuz varken tekrar kredi alıp 0 km bir araç almak istiyor. Siz ne dersiniz?
Bir de alınan ev araba vs gibi malların tapularının kendi annesinin üzerine olmasını istiyor yaştan dolayı vergi vs daha az ödemek için.
Prosedürü bilmiyorum. Teknik bilgiye ihtiyacım yok ama hem borcun benim üzerime olup hem malın başkası üzerine olma fikri canımı çok fena sıktı.
Nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Borç olmadan mal mülk tabii ki olmaz ama borç varken de bir daha borçlanmak gözümü korkutuyor.
Fikirlerinizi paylaşın lütfen benimle..
Tüketici mi cekecekmis. O zaman başkası üzerine alır dediğiniz gibi.Zaten bu sebepten konu sahibinin eşi herşeyi tasarlamış
Tüketici kredisi çekeceğiz demiş..
Taşıt kredisi olsa, karısının üstüne olmak zorundaydı araba
Evet çok çakal çok, herşeyi ince ince hesap etmişTüketici mi cekecekmis. O zaman başkası üzerine alır dediğiniz gibi.
Konu tekrar açılmadan konuşmayı düşünmüyorum. Kendisi tekrar dile getirsin o zaman söyleyeceğim düşündüklerimi kesin ve net bir dille.Ne zaman konuşacaksın
Ben olsam çatlardım bu akşam konuşurdum hemen
Konuşursan bize de yaz
Kesin suç bastıracak
Çok sabırlısınKonu tekrar açılmadan konuşmayı düşünmüyorum. Kendisi tekrar dile getirsin o zaman söyleyeceğim düşündüklerimi kesin ve net bir dille.
Kredi cekerek aldiginiz mali başkasının uzerine yapamazsiniz ki? Yanılıyor muyum?
Mal kimin adina olacaksa krediyi de o ceksin bile diyemem bu duruma.
Mal ikinizden birinin ustune olacaksa ve odeyebilecek gucum varsa cekerdim ben krediyi. Para biriktirerek bir sey alinmiyor artik.
yok kültür farkı yada aynı kültürden olsak bile ayrı düştüğümüz noktalar yok yanlış hatırlıyorsunuz sanırımÇok sabırlısın
Ben konuşmasam uyuyamam
Herhangi bir durum netleşmezse huyum öyle yatamam
ben kv üzerine yapmayacağım gibi bu anlattığınızı da yapmazdımkomşum kızı kredi çekti ev aldı
babası kız evlenirse kocasına kalır diye ortalığı kaldırdı ev annesinin üstüne oldu (bankacı tanıdık soktular araya nasıl yaptılar bilmiyorum ama yaptılar, kız krediyi çekti annesinin üstüne ev)
evin borcunun bitmesine daha 4 yıl var
ben kv üzerine yapmayacağım gibi bu anlattığınızı da yapmazdım