Malatya///44

zeko geldiii ama yine kimse yokmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ohhh bende inş.hafta sonu anneme gitcemmm

Selam kızlar ben geldim
Bende sigara kullanmıyorum
Kızlar fazla yorum yazamıyorum size işlerim çok yoğun mafoldumben
Neyze pazara görüşürüz artık

ben burdayım dedim ama sanırım çok önemli diil.
:teselli: :teselli: :teselli:Şeniz Şeniz Şeniz
oo hadi iyi iltihabı tamtakır kurusun bu aradakaydirigubbakcemile3
ben kullanıyodumda 5 aydır kullanamıyorum neyse cnm içen içsin no problem bendende
çarşıdakını aradım cnm.
okiş canım 4 kişiyiz arkidişler..kristaltane canım seninde olmanı çok isteriz..
Selam kızlar ben geldim
Bende sigara kullanmıyorum
Kızlar fazla yorum yazamıyorum size işlerim çok yoğun mafoldumben
Neyze pazara görüşürüz artık

görüşürüz canımopuyorumnanaktan

:) ben yıne geldım
noa ne demek onemlı değil cnm olurmu oylsey ankara nasıl:smiley-cool:

yerimseniben valla ankara herzamanki gibi soğuk.bide teyzemlerin bura ankaranın en soğuk yeri mübarek.malatyada kapalıymış sanırım bugün.inşallah pazar günü havanız çook güzel olur :Saruboceq:

yerimseniben valla ankara herzamanki gibi soğuk.bide teyzemlerin bura ankaranın en soğuk yeri mübarek.malatyada kapalıymış sanırım bugün.inşallah pazar günü havanız çook güzel olur :Saruboceq:

evet ankara hep soğuk oluyormus..yok malatya dun kapalıydı bugun guneslı
şimdi karardı ama hava

of ya canım sıkılıyo bugun cuma aksamı dısarı cıkarız dıyodum esım daha gelmedı aksama halı saha macı varmıs sinir oldum ya yarında toplantısı var bı basbasa bırakmıyolar bızı cnm
halı saha macıda nasıl olacaksa bel fıtığıyla nasıl oynucaksa zaten futboldan anlamaz basketbolcu
çok guldum kalecı yapacaklarmıs onu zıplayamaz bıle o:bbo:

kısssssssss göndermeseydin adamı.bu maç sevdası kötü bişey allahtan benim eşim öyle değil.gerçi işi vardiyalı olduğu için vaktide olmuyor:)))zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…