Malatya///44

canim Allah yardimcin olsun insallah o minik kalbinin saglikla attigini duyarsin bizede haber ver opuyorumnanaktan

canım benim inşallah bebişinin kalp atışlarını duyup bize haber vermeye geleceksin.merak etme dualarımız senle.. :Saruboceq::Saruboceq:

işallah kızlar işallah iyi haberlerle gelirim size.:Saruboceq:

slm kızlar yeni gördüm topiginizi yoksa coktan katılırdım bende malatyalıyım eşimde malatyalı 2 aylık hamileyim küçük malatyalıda geliyor 3 kişiyiz anlayacagınız bizide aranıza alırsanız seviniriz:)

hoşgeldin cnm!Allah hayırlı etsin bebişini.

yabangülüm nerelerdesinn??bekliyoruz seni burda bakkk...

hosgeldin tabi ne demek aramiza almak.bebisinide Allah hayirli ugurlu etsin sag salim kucagina al insallah canim ne guzel bu sene topigimiz bebek dolacak :))))

canım nasılsın?

Canım sağol sen nasılsın.Hastaneye gittinmi ne oldu bizi bilgilendir bende merak ettim şimdi seni..

Hoşgeldin arkadaşım.Bebeğinde hayırlı olsun.allah analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

canlarım merak etmişsiniz beni giremedim bu gün.çok şükür duydum kalp atışlarını doktor herşey yolunda görünüyor dedi.işallah hep öyle olur.darısı isteyen herkesin başına öptüm hepinizi.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscok sevindim yaaaa insallah sonuna kadar boyle olur canim hayirlisiyla kucagina alirsin bu arad hepinize gunaydin kizlar safak 10 benimde :)))hihoyyyt

selam millet nasılsınız bakalım....şükür kaynanam gitti hala inanamıyorum bi yerden çıkıp geleceklermiş gibi geliyo...sizler nasılsınız bakalım....yaban gülüm canım benim nasıl mutlu oluyorum güzel haberlerini duyunca bilemezsin...kııızz sevinçten ağlıyacağım valla...

canım çok şükür.İnşallah doğum haberlerinide burdan paylaşacaksın bizimle.Darısı bizlerin başınaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiscok sevindim yaaaa insallah sonuna kadar boyle olur canim hayirlisiyla kucagina alirsin bu arad hepinize gunaydin kizlar safak 10 benimde :)))hihoyyyt
teşekür ederim canım işallah.az kalmış maşallah.
canım ya darısı sana en kısa zamanda.sende yazarsın böyle haberleri işallah.
canım çok şükür.İnşallah doğum haberlerinide burdan paylaşacaksın bizimle.Darısı bizlerin başınaa :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

işallah canım işallah darısı sanada en kısa zamanda işallah.:Saruboceq:

bakalim dogup boyle tepende car car otuncede bu kadar hevesli olcakmisiniz:)))))))))saka saka isteyen herkese Allah nasip etsin kizlaropuyorumnanaktan

gunaydinnnnnn Malatyammmm Allah nasip ederse haftaya bugun yolcuyum kizlarrrrrr bana dua edin :))))))))))))))))))))

oyle ablacim istanbulda 9 gun kalcam ama vatan topraklarina bir gireyimde o bile cok rahatlatacak beni:)))

gunaydin herkese nerdesiniz bayanlar yoksunuz yine iyimi herkes safak 4 benimde insallah pazartesi ulkemdeyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…