Malatya///44

meraba canımolumunekankayizsmile malatya merkezemi çıktı tayininiz?kiralar eve göre değişiyor malatya güzel şehir beğeneceğinizden eminim.

çok tesekkür ederim bitanemmm evet merkeze cıktı inşallah canımcım nerde ve nasıl evleri tavsiye edersiniz emniyete yakın felan varmı hiç bilginiz gülümmm zaten benim bahsettigim evde 3+1 miş 160 metrekareymiş bi görmek lazım canım bide ben ögleden sonra özellikle oturma odamın günes almasını çok istiyorum sonucta serin memleketmişolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tercih meselesi her yerde uygun ev var.3+1 iyi bence fiyat olarak,gelince daha iyi karar verirsin.

tercih meselesi her yerde uygun ev var.3+1 iyi bence fiyat olarak,gelince daha iyi karar verirsin.

yani canım bu benim bahsettigim ev için sen iyi diyosun öyle mi evet ya bide görmem lazım tatlışım eger 350 ye felan indirebilirsek tutarız belkim çok yaaa 400 affff allahım hakkımızda neresi hayırlı olucaksa orası olsun inşallahhhh çok tesekkürlerr bu arada bahsettigim ev malatya merkez eski postane'nin ordaymışolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

eski postanemi valla postane aynı yerinde hiç değişmedifisfisfisyada ben duymadımbilmiyorumkismile

hayırlı sabahlar sekerlerrrra.s.a.s.a.s.
regaib kandiliniz mübarek olsunnnnopuyorumnanaktan

Slm kızlar hepinizin kandili mübarek olsun,
Melikecim hepsini okuyamadım ama sanırım tayininiz malatya
2ya çıkmış hayırlı olsun geldiğin yeri bilmiyorum ama Malatya güzel şehirdir memnun kalırsınız inşallah emniyetin oralarda güzel evler var özellikle yeni yapılan evler çok hoş yanlız son zamanlarda o bölge baya bir gelişti avm , sümerpark falan derken kiralarda ciddi bir artış oldu inşallah bütçenize ve zevkinize uygun bir ve bulabilirsiniz

merhaba kızlar bizimde tayinimiz malatyaya çıktı acaba hangi semtleri önerirsiniz kiralar pahalı diye duydum ama nasıl istasyon çevresi nasıl acaba

merhaba kızlar bizimde tayinimiz malatyaya çıktı acaba hangi semtleri önerirsiniz kiralar pahalı diye duydum ama nasıl istasyon çevresi nasıl acaba

Hayırlı olsun canım kiralar semte göre doğalgazlı olup olmamasına göre değişiyr tabi istasyon civarı doğalgazlı orta halli bir ev 400 450 civarı olur diye düşünüyorum.

:Saruboceq: seninde canım kandilin mübarek olsun.

uygun fiyatlı evlerde var aslında araştırmadan tutmamak lazım.

yaaa valla canım gidip görücez inşallah haftaya eşimle biz iki kişiyiz bebişimiz felan yok 2+1 yeter ama genelde evler 3+1 miş canım bakalım gelicez hakkımızda neresi hayırlıysa orası olsun polis eşi arkadaslarla tanıstım ilginecekler oraya gelince inşalalh emniyete yakın olması tabiki benim ve eşim için çok iyi olucak gülüm çok tesekkürler....olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Canım ev konusunda şanslısın tayin dönemi mutlaka boşalan evler olacaktır, rahat ol sen sempatiksalakcinni

herkese hayırlı kandillerrrr!!naber kızlar?nasılsınız bakayım??yeni glene arkadaşlar hoşgeldiler!!!ah be zekocum nerelerdesin ya?senin durum sanırım pekde içaçıcı değil.yoksa mutlaka gelirdin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…