Malatya///44

bizde yarın kısmet olursa eşim emniyetle ilişkisini kesicek sonra müsait oldugumuz bigünde malataya gelip ev bakıcaz ben giremicem nete yarın annemlerle adanaya gidicez eşimle kendinize çok ama çok iyi bakın malatyaya gitmeden gelebilirsem görüşürüz net kesilmeden kesilirse de artık oraya gidince net baglatırız gelirim beni unutmayın olur mu sekerlerrrr sizi cok özlicemmmolumunekankayizsmile :gitme:

iyiyim canım bebişte iyi çok şükür.işallah hayırlısıyla iyi bi ev bulursunuz.

unuturmuyuz seni alıştık valla.olumunekankayizsmilemalatyalı gibisin yalnız bırakmıyon topiği.yokluğun çok belli olacak.bide harmoninin yeri belli oluyor oda ailesinin yanında gitti tatile.oda yalnız bırakmıyordu topiği:sinifsinif:

bakıyorum kimse farketmiyor artık yokluğumu...öyle olsun yabangülüm..kaç kişi kaldık şurda eskilerden.zekocum.firstlady abla,paress herkes yokoldu valla.gelin kızlar artık yaaaaaaaa

bakıyorum kimse farketmiyor artık yokluğumu...öyle olsun yabangülüm..kaç kişi kaldık şurda eskilerden.zekocum.firstlady abla,paress herkes yokoldu valla.gelin kızlar artık yaaaaaaaa

canım topiği hiç yalnız bırakmayanlar için dedim.biz ara ara giriyoruz. firstlady,zeko,paress daha çok kişi var yeri belli olan ama gelmiyorlar artıkherkesin yeri ayrı seninde tabikiolumunekankayizsmile

Canım ben ilçede çalışırken ücretli öğretmenlik yapan arkadaşlarım vardı, öğretmen olup da atanamayanlar okulumuzda eğer açık varsa başvuruyolar ve öğretmenlik yapıyolardı onun dışında birde ingilizce sertifikası olan ünv. okuyan bir arkadaşım vardı ingilizce öğretmenliği yaptı, il merkezlerinde açık kontenjan olduğunu sanmıyorum ama merkeze yakın ilçelerde araştırırsan bulabilirsin hem açık kontenjan oluyor hem degidiş geliş yapılabilecek kadar yakın ilçeler.

yoggg canım hiç bırakırmıyım sisii bensizzz canım benim yaaaaaolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan Şeniz :asigim:

slm canım naber nasılsınnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

tamam canım cok tesekkür ederimmmm bitanemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
sen nasılsın bitanemmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…