Malatya///44

canım ya bakmadan malatya topiğine dedim harmoni gelseydi dedim baktım çok sevindimzemuszemushoşgeldin.vallaha bende seni özledim hemde çokkkkkkkŞeniz :asigim:

hoşbulduk canım benim.içine doğmuş demekki.burasının gözünü seveyim Aydına gidinde bi sıcak görün.Boğuluyo insan.Yapış yapıi oluyo.

selam arkadaşlar...harmoni hoşgeldin nasıl geçti tatilin bakalım...gülüm kaynamlar giiti şükürde ağustosta heralde gelcekler kaynanamın kontrolü varya kışın yine bana sericekler heralde...bide çocuklarını köye çağrıyomuş aman ya...neyse eşim babamla denize gitcek bence anacımla çatalcada takılıcam...ohhhh artık merkeze ineriz gezeriz...hiç bişey yapmasak yanımda olsa yine yeter bana... pares noldu canım iyice bunalım olmuşun sıkma sen güzel canını bende kilo almışım almış başımı gidiyorum tartılara küsmüşüm Allah beterinden korusun sağlığın korusun sen azimlisin verirsin. bak bende minik kelebek sayılmam en son 70 miştim heralde :tomato:

nerdesiniz ya gelinde iki lafın belini kıralım....ya aslında malatyaya geleyim beni şöyle bi toplaşalım beni bi gezdirin çok isterim ama nerdeee...kaynanam takıntılı rahat vermez eşim mızmızlanır...ne bileyim ama görmek isterdim inanın hepinizi...çok mu duygusal konuştum ne :gitme:

Mersinde çok sıcaktır.Denize yakın olan yerler yanıyo valla.Nem oranı arttıkça boğuluyor insan.Ben seni Malatyada sanıyorum.Klimasız yaşanmaz arkadaş oralarda insan çatlar.

valla aynen öle tatlım ve klima yok laelaelaelaelae dün gece sıcaktan uyuyamadım ki evdeki heryer açıktı. sabaha doğru uyumuşum öğlendi kalktığımda kaydirigubbakcemile3

zekocum senin kiloda benimki gibi almış başını gitmiş. ama işte bi dur demssen gitmeye devam ediyo -tatlicadiarzu- gerçi kiloya değil sağlığa daha çok takığım şuanda ama geçer ya. ne geçmiyoki. sağol tatlım iyi dileklerin için. geçmişi okumadım gözüme geldi nasılsın fıstık keyfin yerindemi?

kulaklarım çınladı dedim kim beni anııyor :roflol:
tatile gitmişsin gülüm hoş geldin sefalar getirdin
cimcime ömrünü yemiş galiba ama olsun be gülüm çok tatlı ya Allah esirgesin
bende epeydir girmedim kk ya neyse gülüm görüşelim en kısa zamanda datluş
çubuk krakerim benim :asigim:

çok sıcak attlım ya saçımın dibinden parmak aralarıma kadar ter boşanıyo. bunalım anlayacağın. sen nasılsın
aynen ya burasıda çok sıcak
hoşbulduk canım benim.içine doğmuş demekki.burasının gözünü seveyim Aydına gidinde bi sıcak görün.Boğuluyo insan.Yapış yapıi oluyo.
valla yokluğun çok belliydi iyiki geldinŞeniz
bizde seni görmek isterdik nasip kısmet bellimi olur.

bi denem nasılsın?olumunekankayizsmile

Hoşbulduk canım benim.Senin ömrünüde kayınvalde yiyecek valla.Allahtan çalışıyosunda 24 saat görmek zorunda kalmıyosun.Bugünlerde geçer inşallah.Malatya ya gelince haberimiz olsun tabide buluşalım.
Allah sabır ve sağlık versin gülüm.

Hoşbulduk kuzum.Ah canımın içi sorma.Bi huysuz oldu iyice oralarda canımı çıkardı.Kimseyi istemedi.Anneden başka bişey demedi.Yemek yemedi.Aferdersiniz tuvalete bile zor girdim.Bırakıpta gitcemmi sandı nedir.Bak 3 gündür evde sakinleşti.Ama düzelene kadar 1-2 ay atar artık.Evet görüşelim fıstığım
.

Yabangülüm sağol bi tanem valla bende giremedim oralarda hep merak ettim sizi.Aklım sizdeydi.Baktımki burayada alışmışım ben.memleketim olmuş.Sizin sayenizde.

amin harmonicim. Allah sanada kolaylık versin.

herkese günaydın sempatiksalakcinni

yabangülüm yettimmmm :)))) herkese iyi kandilleerrrr!!!!nasılsınız kızlar?valla ne zamandır gelemedim.işler yoğun.eve geliyorum toparlan et diyene kadar saat 11 oluo.bende direk yatağa valla.nete pek vakit kalmiyor.topic şenleniyor kızlar bakiyorumda.hadi inşallah :))

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 anlıyorum canım çalışan kadın olmak çok zor.allah kolaylık versin.

yabangülüm bebişinin fot.var hı oyy canım benım cınsıyette bellı olmustur

yok canım ya daha net bişey öğrenemedik daha3 defadır kıza benziyor diyor doktor ama kesin demiyor.2 hafta sonra kontrolümüz var yine işallah o zaman net bişey der.:Saruboceq:sen nasılsın kızın büyüdümü?

Allah hayırlı bi evlat versin sana tatlım:Saruboceq:

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…