kızlar o zaman cuma saat 18:30 lalezarın bahçesi olsunmu?eğer çoğu kişi gelemeyecek gibiyse bayram sonrasına erteleyelim.bu sefer şöyle çok klabalık bi toplantı olsunda kk görsünn bakalımm :)))))
lalezar tam merkezde canım.Ptt karşısı.Kime sorsan gösterir.Biz geçen seferde ordaydık.Arkadaşlar cuma günü buluşuyoruz ozaman lalezarda 18:30.Tamam mı?Hava saat 9'a kadar kararmıyo nasılsa.
lalezar tam merkezde canım.Ptt karşısı.Kime sorsan gösterir.Biz geçen seferde ordaydık.Arkadaşlar cuma günü buluşuyoruz ozaman lalezarda 18:30.Tamam mı?Hava saat 9'a kadar kararmıyo nasılsa.
Canım herkesi beklersek buluşamayız biz.Bayramdan sonra bidaaha toplanırız.İnşallah daha kalabalık olur.Bu sefer gelebilenler gelsin.Şule arkadaşımızda gelecek inşallah.Onlada konuştuk.Yabangülüm nerdesin zeynep215 sende nerdesin.Gelmiycekmisiniz.Bak beişleride getir bu sefer.
bi denem burdayım ama eşim akşama izin vermez(((yoksa koşa koşa gelirim 2 defadır geldim 3.ye gelemezsem çok üzülürüm.:gitme:
kızlar naptık?buluşuyoruzmu yarın?az kişiysek bayram sonuna kalsın.kalabalık bi buluşma yaparız....
ee kızlar yarın buluşma varmı yokmu??ben ona göre işten çıkmaya çalışacağım....
Canım saat 18:30 da heryer aydınlık oluyor.Hemde azda olsa ortalık serinlemiş oluyor.Sen gelmezsen tadı olmazki şimdi.Bak benimde canım istemedi.Gene çok az kişi gelecek.Sen genede bi sor bakayım eşine..
eğer buluşma olacaksa bu durumda melike,su perisi,noa ve ben görünüyoruz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?