Malatya///44

günaydın kızlar!!!napioyorsunuz bakayımm??ben işteyimm.fırsat buldum hemen bsksyım dedim.melikecim arabanız hayırlı olsun.harmoni,yabangülüm,su perisi sizler nasılsınız?sudercimde gitmiş yine.kızlar ya bi akşam toplansakta beraber iftarmı yapsask?değişiklik olurdu valla...

melikecim hayirli olsun gule gule saglikla kullanin kizlar haftaya tasiniyorum oturdugum ev cok pahali turk bi abinin evine tasiniyoruz.ev sahibimizin 2 kizi var bakicilari cikiyomus bana senin kizida getirip bizde onlara bakicilik yaparmisin dedi haftada 5 gun oglen 1 den aksam 7 ye kadar ucreti haftalik vercek.gidene kadar para kazanirsin dedi banada mantikli geldi kabul ettim.2 sinde tasiniyoruz heralde o hafta calismaya baslarim bakalim hayirlisi bana dua edin hepinizi optum

çok teşekkür ederim güzeller güzelimmm en güzeli sizin olur inşallah bitanem hayırlı ugurlu olsun işin de evinde kuzum dualrım hep seninleeeeolumunekankayizsmile :Saruboceq: opuyorumnanaktan

çok tesekkür ederim bitanemm napayım bende ders calışıyom kpssde yaklaştı biliosun u arada da izne ayrılıcaz bi aksilik olmazsa 10 güne inşallah memlekete gidiyoz eşimle sanada rabbim kolaylık versin tatlışımmm kendine cok ama cok iyi bakkkkolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canım Allah yardımcın olsun.İşin iyi olmuş bu arada.en azından evinde çalışırsın.hayırlısı olsun cnm.bizi ihmal etmeyesin amaaaa :))

su perimmm nerdesin bacımmm yaa akşam cok güzeldi eşim sabah işe gitmeseydi daha otururduk ayy karabiber cok seker yaa nasıl da özlemişim onuda canımın içiii hersey için cok tesekkürlerrr kuşummmm benimmm iyiki varsınnnnn olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canım herşey çok güzeldi.
bi daha beklerim .
bi kereyle kalmasın.
haftasonuda alışverişe çıkıyoruz zaten...
görüşecez yine canım benim..öpüldünŞenizzemuszemus

bizim kızlar orucunu açtı,çaylarını içiyorlardır şimdi:)yada birraz uzanmışlardır.

Kuzum orucu açınca uzanıyorum ben biraz çayı sonra içiyorum.Bebişimde sende iyisindir bugün inşallah

Canımın içi güzel gözlüm. benim için farketmez ne zaman dersen iftar açmaya gelirim.

senin adına çok sevindim fıstığım hem zaman geçirirsin hemde para kazanırsın.Çok iyi olmuş çok.
selam ben geldim
Hoşgeldin canım nerelerdesin neler yapıyosun.Fazla gelmez oldun buraya.İşler nasıl ramazanda.

ablacim bende resimleri burda ariyorum faceye yuklemisin harika bi gundu cok tesekkur ederim tekrar ama dondugumde sira bende insallah kocaman opuldun:))

evet canım herşey çok güzeldi.
bi daha beklerim .
bi kereyle kalmasın.
haftasonuda alışverişe çıkıyoruz zaten...
görüşecez yine canım benim..öpüldünŞenizzemuszemus

evet yaa pazar günü alışverişe cıkalım sonra kalan kurtlarımızı da dökelimmm dimiiii aksama yollamam yemege bizdesinizzzz sekerparemmm benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz

evet yaa pazar günü alışverişe cıkalım sonra kalan kurtlarımızı da dökelimmm dimiiii aksama yollamam yemege bizdesinizzzz sekerparemmm benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz

ok canım öyle yaparız artıkın...
ayyy iyiki seni tanımışım bitanem ya...
öpüldün tatlımm...Şenizzemuszemus

canım haftasonu çıkalımda yeni ciciler alalım kendimize.
heriflerde eskileri giyer artıkın sempatiksalakcinni

canım haftasonu çıkalımda yeni ciciler alalım kendimize.
heriflerde eskileri giyer artıkın sempatiksalakcinni

evet gülümmm öyle yaparız :lepi: şimdi cıkıyom ben görüşürüz yine sekerparemmm benim eşim kernek meydanına götürcek eccik dolaşalım dondurma yiyelim gelelim felan diyo kendine ve bebişe çok ama çok iiii bak emii kuşummm çokkkk öptüm seniiiiiiii datluşummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:

oh ohhhh götürün dondurmaları bakim...
sende kib bebem.öptümmm..

zaten öyle oluyor ağırlık çöküyor yemek yiyince.ben tutamadım bu sene:gitme:mecburiyetten işte seneye tutarım artık.iyi teyzesi bebişin iyice hareketlendi maşallah.seyretmek zevk veriyor:)doğunca üzülecem heralde, sağlıkla gelsinde artık :ecrin_bebek:

iyi akşamlar arkadaşlar,ben bu sayfayı yeni gördüm yanlız baya geç yakaladım sanırım bende malatyalı biri olarak aranıza katılmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…