melikecim hayirli olsun gule gule saglikla kullanin kizlar haftaya tasiniyorum oturdugum ev cok pahali turk bi abinin evine tasiniyoruz.ev sahibimizin 2 kizi var bakicilari cikiyomus bana senin kizida getirip bizde onlara bakicilik yaparmisin dedi haftada 5 gun oglen 1 den aksam 7 ye kadar ucreti haftalik vercek.gidene kadar para kazanirsin dedi banada mantikli geldi kabul ettim.2 sinde tasiniyoruz heralde o hafta calismaya baslarim bakalim hayirlisi bana dua edin hepinizi optum
günaydın kızlar!!!napioyorsunuz bakayımm??ben işteyimm.fırsat buldum hemen bsksyım dedim.melikecim arabanız hayırlı olsun.harmoni,yabangülüm,su perisi sizler nasılsınız?sudercimde gitmiş yine.kızlar ya bi akşam toplansakta beraber iftarmı yapsask?değişiklik olurdu valla...
melikecim hayirli olsun gule gule saglikla kullanin kizlar haftaya tasiniyorum oturdugum ev cok pahali turk bi abinin evine tasiniyoruz.ev sahibimizin 2 kizi var bakicilari cikiyomus bana senin kizida getirip bizde onlara bakicilik yaparmisin dedi haftada 5 gun oglen 1 den aksam 7 ye kadar ucreti haftalik vercek.gidene kadar para kazanirsin dedi banada mantikli geldi kabul ettim.2 sinde tasiniyoruz heralde o hafta calismaya baslarim bakalim hayirlisi bana dua edin hepinizi optum
su perimmm nerdesin bacımmm yaa akşam cok güzeldi eşim sabah işe gitmeseydi daha otururduk ayy karabiber cok seker yaa nasıl da özlemişim onudacanımın içiii hersey için cok tesekkürlerrr kuşummmm benimmm iyiki varsınnnnn olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bizim kızlar orucunu açtı,çaylarını içiyorlardır şimdi:)yada birraz uzanmışlardır.
günaydın kızlar!!!napioyorsunuz bakayımm??ben işteyimm.fırsat buldum hemen bsksyım dedim.melikecim arabanız hayırlı olsun.harmoni,yabangülüm,su perisi sizler nasılsınız?sudercimde gitmiş yine.kızlar ya bi akşam toplansakta beraber iftarmı yapsask?değişiklik olurdu valla...
senin adına çok sevindim fıstığım hem zaman geçirirsin hemde para kazanırsın.Çok iyi olmuş çok.melikecim hayirli olsun gule gule saglikla kullanin kizlar haftaya tasiniyorum oturdugum ev cok pahali turk bi abinin evine tasiniyoruz.ev sahibimizin 2 kizi var bakicilari cikiyomus bana senin kizida getirip bizde onlara bakicilik yaparmisin dedi haftada 5 gun oglen 1 den aksam 7 ye kadar ucreti haftalik vercek.gidene kadar para kazanirsin dedi banada mantikli geldi kabul ettim.2 sinde tasiniyoruz heralde o hafta calismaya baslarim bakalim hayirlisi bana dua edin hepinizi optum
Hoşgeldin canım nerelerdesin neler yapıyosun.Fazla gelmez oldun buraya.İşler nasıl ramazanda.selam ben geldim
evet canım herşey çok güzeldi.
bi daha beklerim .
bi kereyle kalmasın.
haftasonuda alışverişe çıkıyoruz zaten...
görüşecez yine canım benim..öpüldünŞenizzemuszemus
evet yaa pazar günü alışverişe cıkalım sonra kalan kurtlarımızı da dökelimmm dimiiii aksama yollamam yemege bizdesinizzzz sekerparemmm benimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: Şeniz Şeniz
selam ben geldim
ok canım öyle yaparız artıkın...
ayyy iyiki seni tanımışım bitanem ya...
öpüldün tatlımm...Şenizzemuszemus
canım haftasonu çıkalımda yeni ciciler alalım kendimize.
heriflerde eskileri giyer artıkın sempatiksalakcinni
evet gülümmm öyle yaparız :lepi: şimdi cıkıyom ben görüşürüz yine sekerparemmm benim eşim kernek meydanına götürcek eccik dolaşalım dondurma yiyelim gelelim felan diyo kendine ve bebişe çok ama çok iiii bak emii kuşummm çokkkk öptüm seniiiiiiii datluşummmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz :asigim:
Kuzum orucu açınca uzanıyorum ben biraz çayı sonra içiyorum.Bebişimde sende iyisindir bugün inşallah
Canımın içi güzel gözlüm. benim için farketmez ne zaman dersen iftar açmaya gelirim.
senin adına çok sevindim fıstığım hem zaman geçirirsin hemde para kazanırsın.Çok iyi olmuş çok.
Hoşgeldin canım nerelerdesin neler yapıyosun.Fazla gelmez oldun buraya.İşler nasıl ramazanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?