ayyy valla ne guzel olur bebis severiz azicik ablam annesi gibi guzel olur zaten:1hug:
kuzum yeni taşınacağın evde daha iyi olacaksın inşallah.En azından türkçe konuşabileceğin birileri olacak.Burdanda yazışırız facedende seni yanlız bırakmayız.
burayı yazılarla kaplamayayım ama googleden patates çorbası yaz çıkar.Çok lezzetli oluyor yabangülüm sanada tavsiye ederim.Pişirince Mantar çorbası tadını alıyorsun biraz.
tamam sudercim görüşürüz bende iftar için yemeğin yanına bişeyler hazırlayayım.Yabangülüm annenlere slm söyle senide çok öpüyorum.Sonra görüşürüz.
gunaydin canlarim nasilsiniz bu sabah kimse yokmu malatyamdan bana haberler vercek
canım benim bugün işlerim vardı biraz uğrayamadım buraya.Malatya güzel bugün yine.Bakalım kızı keman kursuna göndericem birazdan kayıt yaptırmaya gidicez.Daha önce gitmişti bu sene sınavı olduğu için göndermemiştim.Şimdi gitsinde öğrensin ilerletsin.gunaydin canlarim nasilsiniz bu sabah kimse yokmu malatyamdan bana haberler vercek
ben burdayımmmmm!!nasılsın cnm benim?valla malatya nolsun yine yanmaya başladııı.oruç oruç deli oluyoruz valla.sen napion?ev toplamaya başladınmı??[/QUOT
kuzum sen nasılsın işler yoğunmu.Ramazan oruç oruç çalışmak ne zordur bilirim.Heleki bu sıcakta ve gün bu kadar uzunken.Kolay gelsin.
bugun cok kotuyum kizlar felaket sinirliyim arkamdan konusulmasindan nefret ediyorum ve akrabalardanda nefret ediyorum
canım benim bugün işlerim vardı biraz uğrayamadım buraya.Malatya güzel bugün yine.Bakalım kızı keman kursuna göndericem birazdan kayıt yaptırmaya gidicez.Daha önce gitmişti bu sene sınavı olduğu için göndermemiştim.Şimdi gitsinde öğrensin ilerletsin.
ben burdayımmmmm!!nasılsın cnm benim?valla malatya nolsun yine yanmaya başladııı.oruç oruç deli oluyoruz valla.sen napion?ev toplamaya başladınmı??[/QUOT
kuzum sen nasılsın işler yoğunmu.Ramazan oruç oruç çalışmak ne zordur bilirim.Heleki bu sıcakta ve gün bu kadar uzunken.Kolay gelsin.
yok ablacım ya çok yoğun değil şükür.2 saat falan bi işim oluyor.sonra oturyorum.ama bu seferde zaman geçmiyor.valla bu sene cok fena oruç.
bugun cok kotuyum kizlar felaket sinirliyim arkamdan konusulmasindan nefret ediyorum ve akrabalardanda nefret ediyorum
huuuu kızlarrrr!!!!nerdesiniz bakiyim???facedekilerrr topice gelinnnn :))))
yabangülüm sen nerelerdesin??özledik senii :))
ah be zeko yoksun yine.kayıplardasın...
huuuu kızlarrrr!!!!nerdesiniz bakiyim???facedekilerrr topice gelinnnn :))))
yabangülüm sen nerelerdesin??özledik senii :))
ah be zeko yoksun yine.kayıplardasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?