Malatya///44

kuzum yeni taşınacağın evde daha iyi olacaksın inşallah.En azından türkçe konuşabileceğin birileri olacak.Burdanda yazışırız facedende seni yanlız bırakmayız.

kuzum yeni taşınacağın evde daha iyi olacaksın inşallah.En azından türkçe konuşabileceğin birileri olacak.Burdanda yazışırız facedende seni yanlız bırakmayız.

insallah canim benim.zaten gecen seneden beri bana desteksiniz cok sagolun kizlar kizima corba yapmam lazim bana akil verin ne yapayim ben yaaaaaaaa

burayı yazılarla kaplamayayım ama googleden patates çorbası yaz çıkar.Çok lezzetli oluyor yabangülüm sanada tavsiye ederim.Pişirince Mantar çorbası tadını alıyorsun biraz.

tamam sudercim görüşürüz bende iftar için yemeğin yanına bişeyler hazırlayayım.Yabangülüm annenlere slm söyle senide çok öpüyorum.Sonra görüşürüz.

gunaydin canlarim nasilsiniz bu sabah kimse yokmu malatyamdan bana haberler vercek
canım benim bugün işlerim vardı biraz uğrayamadım buraya.Malatya güzel bugün yine.Bakalım kızı keman kursuna göndericem birazdan kayıt yaptırmaya gidicez.Daha önce gitmişti bu sene sınavı olduğu için göndermemiştim.Şimdi gitsinde öğrensin ilerletsin.

bugun cok kotuyum kizlar felaket sinirliyim arkamdan konusulmasindan nefret ediyorum ve akrabalardanda nefret ediyorum

bugun cok kotuyum kizlar felaket sinirliyim arkamdan konusulmasindan nefret ediyorum ve akrabalardanda nefret ediyorum

aman canımmm takmaa!!!önce değecek kapasitedemi ona bak.yoksa niye sinir oluyorsunki?malum it kervan olayı.akrabanda olsa kim olursa olsun böyle bu.sen sıkma tatlı canını.üstünden attığın büyükkkk yüklere bakk :)))

canım ya sakin ol boşver sinirlendiğine değmez.Bende dışarıdaydım.Akşamda misafirliğe gittik yakalayamadım seni.üzüldüm şimdi.Asıl o lafları sana getiren kimse ona bi kızmak lazım.

yok ablacım ya çok yoğun değil şükür.2 saat falan bi işim oluyor.sonra oturyorum.ama bu seferde zaman geçmiyor.valla bu sene cok fena oruç.[/QUOTE]

Haklısın canım yaa.Allah kolaylık versin.

huuuu kızlarrrr!!!!nerdesiniz bakiyim???facedekilerrr topice gelinnnn :))))

yabangülüm sen nerelerdesin??özledik senii :))

ah be zeko yoksun yine.kayıplardasın...

huuuu kızlarrrr!!!!nerdesiniz bakiyim???facedekilerrr topice gelinnnn :))))

yabangülüm sen nerelerdesin??özledik senii :))

ah be zeko yoksun yine.kayıplardasın...

geldim canım geldim.ev iş ortalık topla derken anca yetiştim bugün.Nasılsın bitanem bugün.Evet zeko yok ortalarda.bayadır haber alamıyoruz.bende merak ettim.

Yabangülüm geldinmi.annenler nasıl?

Suderim bugün nasıl oldun iyimisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…