Malatya///44

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

ben geldim gene tek başınayım ama yazmadanda gitmeyeyim dedim esas buraya malatyadan oturduğum yerden resimler koyam çok istiyorum ama bitürlü başaramadım
bu arada herkes nasıl bayram hazırlıkları ne durumda valla ben çok yorgunum baramamı harbemi hazırlanıyorum bana tatil lazım ama oda yok yazı bekleyecem rabbim inşallah nasip eder
hepinizi seviyorum malatyadan kocaman sevgiler

tek başına değilsin hemşerim bende malatyalıyım ama istanbulda yaşıyoruz malatyaya gidemiyorum resimler olsada hasret gidersek evet ya bayram telaşı bende bügün tatlıları yaptım ama daha işler bitmedi bu yorgunluğa tatil dediğin gibi lazım ama nerde neyse oda olur inşallah bizdende malatyaya sevgiler

canım eğer resimler bilgisayarında ise imageshack sayfasına gir. ..gözat var orda tıklayınca zaten direk bilgisayarındaki resimleri açar istediğin resmi seç altta aç var onu tıkla ve host it yazan yeri tıkla..yüklenmesini bekle ve imageshack sayfasında resmin ve altta linkler çıkar..en sonki linkin altında + Show Advanced Linking yazıyor onu tıkladınmı direk senin kopyalayacağın link çıkıyor..sonra kopyala ve mesaj yazdığın yerin üstündeki sarı kutucuğa yapıştır...işallah anlatabilmişimdir sende yapabilirsin...bide firefox kullanıyorsan linkin tamamını kopyala ama normal googlede kullanıyorsan sadece imageden itibaren kopyala yani http:// yi kopyalama çünkü sarı olan yerde olduğu için resim çıkmaz...

Son düzenleme:
yaban gülüm güzel açıklamışında ben yapamıyorum heralde ama denemeye devam sağol canım

Son düzenleme:
oley oldu yabangülüm sana nasıl teşekkür etsem azdır günlerdir uğraşıyorum çok güzel açıklamışın yaptımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…