Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dağçiçeğim hoş geldin nasılsın bizler iyiyiz sizleri gördükçe daha iyi oluyoruz
yabangülüm harikasın sen. ay yarın tez deneyeceğim. hazır yerdim hep onları. şimdi kolları sıvayayım. eşim gördü yarın yap diye tutturdu. özlemiş memleket yemeklerini. ah kaynanam sağ olaydıda yapaydı.
dağ çiçeğim hoş geldin canım.bende temellide oturuyorum şimdi.kız kuran kursu varya orda...
yaban gülüm..bende az yukarıdaki kara gözler apartmanında oturdum...ekmek fırının üstünde...senağlama
aaaa tüh gördünmü şimdi olsaydı tanışırdık..bağırsam sesimi duyardın...:sm_cool:
yabangülüm bende kernek parkının karşısında oturdun 1 sene. sonra kız meslekte görev yaptığım için dörtyolda ev tutmuştum. 3 senede orada oturdum. evimizin altında fırın vardı o zamanlar. tabii sene 1982 den 86 sonunda tayinim çıkınca balıkesire yerleştim.
ya dur ya şimdi beni ağlatcansenağlama...evet ne güzel olurdu şimdi orda olsam sabah sana kahvaltıya gelirdim yada sen bana..cokacimcoook,8 yılı geçti Malatya'dan ayrılalı
sizin yörenin birde ıspanakla yapılan bir yemeği vardı. adını bilmiyorum. eşimin akrabalarında yemiştim. içinde yine bulgur köftesi ve yoğurt vardı.
kızlar ben çıkıyorum.. sizinle tanışmak çok güzeldi,hafta sonu yoğun oluyorum ,inş hafta içi yine görüşürüz...a.s.
kardelen nerdesin sen.gözlerimiz seni arıyor girince topiğe..