Malatya///44

firstleyd hayırlı yolculuklar sana kızın için hayırlısı olsun annenlende hasretlik gidera.s.

lameçim canım çokkkk geçmiş olsunnn bacım naptın dondurmamı yedin yoksana kendine iyi bakk öptümmkaydirigubbakcemile3

saol ablam iyidir ohh gezmelere gidiyon kızını anneçigini görcen güle güle git hayırlı haberlerle gelirsin inşkaydirigubbakcemile3

firstleyd hayırlı yolculuklar sana kızın için hayırlısı olsun annenlende hasretlik gidera.s.

inşallah canlarım. bu ara o kadar duaya ihtiyacım var ki sormayın. :1no2: allahım çok bunaldım. :çok üzgünüm: inşallah hayırlı haber duyarım.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız
lameciğim çok geçmiş olsun
fistlaydi ıNŞALLAH hayırlı haberlerle gelirsin :Saruboceq:

sehernaz snada allah rahatlık versin canım iyisindir inş:a.s.

napayım kimse yazmıyo bende kendime bide öpçük yollyımkaydirigubbakcemile3sositosositosositososito

anam ne çok malatyalı varmıs masallah ben malatyalı değilim ama çok iyi bilirim malatay merkezi herkese slm olsun burdan:))))

Selam kızlar nasılsınız
Ya niye kimse bu topiğe fazla uğramıyor
Bizim evde pc yok olsa geceleride takılırdım size senağlama
ışten fırsat buldukçada sizlere bakıyorum

hanımlar gü-nay-dın....nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz...benim aynı tas aynı hamam işte kayınvalidemler bizde iş ev koşdurmaca içinde derde çalışamıyorum öyle haller içindeyim.ama sanki bu sefer kaynanamda gelişmeler var daha iyi bana karşı...öyyyyle işte...iyi haberler verecek yokmu aranızda işten fırsat kalırsa girip kontrol edecem hııı iyi haberler bekliyorum anlatında içimiz açılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…