canel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
sehernaz-yabangülüm-eminem-zekocum sizler nasılsınız. hepinizi çok özlemişim.
gittiğim yerlerde internete pek giremiyordum. onun için yazışamadık sizlerle.
neyse artık evimdeyim. moralimde süper.:lepi: sıkıntılı günlerim bitti sayılır.opuyorumnanaktan
zekom aslında rahim filmi çok önemli. en azından ne var ne yok öğreniyorsun.
yalnız anestezi al. yoksa çok ağrı ve acı duyarsın. ona görede tedavin olur.
zaten bir hastalığın tam teşhizi için film gerekir. buda o amaçla yapılıyor.
iyiyiz abliş sen nasılsın..oh ne iyi yapmışsın valla bizde gidebilsek bi yerlerecanel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
neyse artık evimdeyim. moralimde süper.:lepi: sıkıntılı günlerim bitti sayılır.opuyorumnanaktan
Cok özledim memeleketimi coook mafoldumben
Malatya'da kimleri birakip gurbet ellere gelmedim ki...
Canim ablam, enistem, yegenlerim, dayim, kuzenlerim ve niceleri. Telefonda konusmak yetmiyor, yaninda istiyor insan sevdiklerini mafoldumben
En önemliside canim babacigimi... Allah rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin mafoldumben Onu oralarda birakipda Almanya'ya dönmek ne kötü bir kaderdir, kabrine gidip duasini edemiyorum, sevincimi, üzüntümü onunla paylasamiyorum mafoldumben
Ablam hep derdi, canim kardesim benim bunca sene babamiz seninleydi, gurbet eldeydi, benden uzakdaydiniz, simdi ise benim yanimda Malatya'da ama topragin altinda mafoldumben
saol ablacım biraz rahatsızdım ama arda girip bakınıyodum sende görünmüyodun yaa oğluşunun da mezuniyeti hayırlı olsuncanel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
canım babana allah rahmet eylesinCok özledim memeleketimi coook mafoldumben
Canim ablam, enistem, yegenlerim, dayim, kuzenlerim ve niceleri. Telefonda konusmak yetmiyor, yaninda istiyor insan sevdiklerini mafoldumben
En önemliside canim babacigimi... Allah rahmet eylesin, mekanini cennet eylesin mafoldumben Onu oralarda birakipda Almanya'ya dönmek ne kötü bir kaderdir, kabrine gidip duasini edemiyorum, sevincimi, üzüntümü onunla paylasamiyorum mafoldumben
Ablam hep derdi, canim kardesim benim bunca sene babamiz seninleydi, gurbet eldeydi, benden uzakdaydiniz, simdi ise benim yanimda Malatya'da ama topragin altinda mafoldumben
canel72 uzun zamandır görünmüyordun güzelim. yavrularının karneleri hayırlı olsun.
Cok özledim memeleketimi coook mafoldumben
bende öptüm teyzoşummm :1hug::1hug:yabangülüm canelim zekocum sehernaz sizleride kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
günaydınlarrr bacılarr hepiçiginize keyiflisositososito gezmelineşeli hihoyyytsaglıklı huzrlu güzel a.s.bi pazar olsunopuyorumnanaktan
merhaba kızlar. ay hepinizi çok özlemişim. eşim temmuzda malatyaya uzanacak. bir an bende mi gitsem dedim. sonra oğluşumla kediciğim aklıma düştü. sonra vaz geçtim. zaten kedim benim peşimde. oda oda kuyruk gibi dolanıyor benle. yine gideceğim korkusu düşmüş yavruma. artık gidersem onuda götürürüm:
günaydın hnımlar nasılsınız topiği ben açtım etrafı süpürdüm tozları aldım her yer misler gibi oldu ohhhhhhhhh hadi kalkın kahvaltı hazır yaaaaaa çay da demlendi ohhhhhhhhhha.s.
günaydın hnımlar nasılsınız topiği ben açtım etrafı süpürdüm tozları aldım her yer misler gibi oldu ohhhhhhhhh hadi kalkın kahvaltı hazır yaaaaaa çay da demlendi ohhhhhhhhhha.s.
bende öptüm canımkaydirigubbakcemile3yabangülüm canelim zekocum sehernaz sizleride kocaman öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
a.s. a.s.günaydınlarrr bacılarr hepiçiginize keyiflisositososito gezmelineşeli hihoyyytsaglıklı huzrlu güzel a.s.bi pazar olsunopuyorumnanaktan
valla süper olur ya..gel ablacım bekliyoruz..merhaba kızlar. ay hepinizi çok özlemişim. eşim temmuzda malatyaya uzanacak. bir an bende mi gitsem dedim. sonra oğluşumla kediciğim aklıma düştü. sonra vaz geçtim. zaten kedim benim peşimde. oda oda kuyruk gibi dolanıyor benle. yine gideceğim korkusu düşmüş yavruma. artık gidersem onuda götürürüm:
bizde seni özledikkk kısmet olursa annemle bizde malatyaya gitmeyi dşünüyoz anneme baglı hastane işlerimiz biterse saglık durumumuz iyi olur inş bizde bi malatya yaparızhihoyyyt
slm hanımlar nasılsınız bakalım çokk yoruldum çokkkk bakırköye gittim kızım hastaneye götrdüm sonra alışverişe gittik kızımla öldüm yorgunluktan bi çay olsada içsemm
ya bakın dün ne oldu eşimi sınava gönderdikten sonra ders çalışayım dedim...öğlene doğru baktım eltim kapıda misafir gelecekmiş bi akrabanın kızına seçeceği bölümde yardımcı olacakmışım...ya ben düğünde konuştum sınavım olduğunu söyledim ben düz lise mezunuyum meslek liselerinden anlamam dedim napayım ayıp olmasın diye gelsin dedim...tabi ders çalışıcam diye ortalık almış başını gidiyo kalktım etrafı toparladım neyse geldiler...anam ders çalıştığımı görüyosun oturdu kaldı...peşine enişteleri gelmesin mi...üstelik evde fazla yemekte yok...neyse bişeyler hazırkladım.sonra ablaya baktım kalkıcak gibi değil yemek yermisin dedim...yok dedi ama yerim der gibi..kalk yeni yemek yap topla yıka....neyse akşam 7 gittiler eşime hazırlayıp topladım tam ders çalışacam eniştenin babası ölmüş apar topar oraya gittik...çok üzüldüm valla koştuk gittik...kanser ne çok hortladı ya...yediklerimizden mi,stresten mi... valla Allaha emanet yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?