Malatya///44

yine kimse yok ben ara sıra giriyorum birdetesadüfen bir hmşerime raslasam iyi olur herkes ev temizliyor galiba ben bitirdim mutfakta sıra oda bugün inşallah

yine kimse yok ben ara sıra giriyorum birdetesadüfen bir hmşerime raslasam iyi olur herkes ev temizliyor galiba ben bitirdim mutfakta sıra oda bugün inşallah
bende senin gibiyim kimbilir belkim rastlaşırız...kaydirigubbakcemile5

ne kadar zaman geçmiş üstünden yinede kimseden bi hareketlilik yok...yav noldu terkedildimi bu site yoksa başka bi bölümden mi devam ediliyo çünkü ben böyle boş bırakıldığını kabullenemiyorum...

kızlar hadi bacılarım bakın dıptısınannesi malatyalı değil malatya gelini ama bizden çok ziyaret ediyor topiği..gerçi esas malatyalı o sayılır.bir gün şöyle toplaşalımda dolduralım topiğimizi okiş...öpüyorum hepiniz..

bakayımbi resim koyyaım diyorum ama ben böyle şeyleride bilmemki
hiç sanmıyorum ama inşallah olur

herkese günaydın ya bigün saat belirlesek sonra bütün malatyalı kızlar toplaştık yapsak hııı.sonra belkim devamı gelir.

mesela yarın hem hayırlı bigün hemde patron cumada olur ne dersiniz...hıı bütün hanımlar toplaştık yapalım mı

kimse yok mu mu mu mu nerdesiniz niz niz niz....ahanda yalnızlıktan topikte sesim yankılaniyi yi yi

valla anlaşılan birbirimizle karşılaşmak zor olacak...herkes giriyor kimse yok...neyse canım arada bi olsada yazmakta iyidir...

zeko gibi benimde sesim yankılanıyo kimseler yok zorbela vakit buldum buraya girmek için valla bisürü iş beni bekliyo ama burayada girmesm çatlarım iyi geliyo dinleniyorum bide sizler olsanız daha iyi gelecek emme

herkeze iyi geceler biraz geç oldu ama bende geldim hemşerilerim yaaa doğru söylüyorsunuz burda gezinirken dinleniyo insan böyle güzel mesajlar gördükçe hoşuna gidiyo valla fırsat buldukça bende yazıcam iyi gecelerrrrrr

bu arada tüm hemşerilerim için Türk Sanat Musikisinden 'elbet birgün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak' şarkısını istiyorum...sevgiler....

Back
X