Malatya///44

malesef canımsenağlamasenağlama6.yılımıza girdik ama yok hala.gelmiyorki bebişim..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

çok üzüldüm gerçekten senağlama
ama bide şu var eli ayağı sakat hasta vs olucağına hayırlısı olsun geç olsun herşeyde vardır bi hayır :teselli: demek senin daha vaktin gelmemiş
teyzemin 10 yıldır..
amcamında 13 yıldır çocuğu olmuyo

mesela bizim komşu 15 yıl uğraştı tedaviler neler neler olmadı pes ettiler bıraktılar tedaviyi
40 yaşında hamile kaldı
Demek onun vakti ozamanmış :teselli:

artık senin için dua edicem :Saruboceq:
sende bana dua et hayırlı bi malatyalı buluyim kendime
ay ben taktım malatyalılara :roflol:

goodmorning_graphics_01.gif

selamlar nasılsınız bakalım bende temizlik yaptım
PasserAspirateur.gif
hemen geldim buraya hava bugün çok güzel yaaa

çok üzüldüm gerçekten senağlama
ama bide şu var eli ayağı sakat hasta vs olucağına hayırlısı olsun geç olsun herşeyde vardır bi hayır :teselli: demek senin daha vaktin gelmemiş
teyzemin 10 yıldır..
amcamında 13 yıldır çocuğu olmuyo

mesela bizim komşu 15 yıl uğraştı tedaviler neler neler olmadı pes ettiler bıraktılar tedaviyi
40 yaşında hamile kaldı
Demek onun vakti ozamanmış :teselli:

artık senin için dua edicem :Saruboceq:
sende bana dua et hayırlı bi malatyalı buluyim kendime
ay ben taktım malatyalılara :roflol:

canım benim çok teşekür ederim...canım bende hayırlısından istiyorum üzülüyorum ama şükrediyorum bundada bi hayır vardır diye..allahım tüm istiyenlere nasip etsin...ama oğlum olursa seni alacam :jeyyar:bak sakın başkasına filan bakmayasın..kaydirigubbakcemile3
a.s.Şeniz
kaydirigubbakcemile5

canım benim çok teşekür ederim...canım bende hayırlısından istiyorum üzülüyorum ama şükrediyorum bundada bi hayır vardır diye..allahım tüm istiyenlere nasip etsin...ama oğlum olursa seni alacam :jeyyar:bak sakın başkasına filan bakmayasın..kaydirigubbakcemile3
a.s.Şeniz
kaydirigubbakcemile5

canım senin yaşındakiler daha üniversite okuyo.biraz kabaca olcak ama
anasının evinde çeyis düzüyo kaydirigubbakcemile3

sen erken evlenmişsin galiba yaşın daha güççükk :utangac:
oo yaşıtların bekarr daha çokk erken bile gamyoncuiremsu

ama inan buna ben gönülden inanıyorum ki burda senin hamile kaldığın haberini duyucaz
ve hepimiz seni tebrik edicez gör bak altıncı hissim kuvvetlidir :enbuyukkk:

canım senin yaşındakiler daha üniversite okuyo.biraz kabaca olcak ama
anasının evinde çeyis düzüyo kaydirigubbakcemile3

sen erken evlenmişsin galiba yaşın daha güççükk :utangac:
oo yaşıtların bekarr daha çokk erken bile gamyoncuiremsu

ama inan buna ben gönülden inanıyorum ki burda senin hamile kaldığın haberini duyucaz
ve hepimiz seni tebrik edicez gör bak altıncı hissim kuvvetlidir :enbuyukkk:

evet canım orası öyle 19 yaşında evlendim şimdi 25 yaşındayım...işte bir anki cahillik.yoksa okusaydım ama evlenmeyi tercih ettim..sorumluluğu erken aldım üstüme.bide bebek sorunu çıkınca çok yıprandım...işallah canım benim ağzından bal damlıyor hislerin doğru çıkar işallah.:Saruboceq:.Şeniz:CüvCüv:

selamlar... ben geldim nasılsınız bakalım...yabangülüm ALLAH hayırlı evlatlar nasip etsin sana inşallah birgün burdan hamile olduğunun haberlerini duyarız.........

Back
X