- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
- 333
inş. bir daha gelirsin ben de üniversite okuyorum ailemle merkezde oturuyormhihoyyytben malatyanın damlı köyündeyim ama malatyadada akrabalarımız var ben bi sefer geldim istanbulda oturuyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş. bir daha gelirsin ben de üniversite okuyorum ailemle merkezde oturuyormhihoyyytben malatyanın damlı köyündeyim ama malatyadada akrabalarımız var ben bi sefer geldim istanbulda oturuyoruz
lızlar baslıgı gorunce hemen atladım bende malatyalıyımmm:)
allahım inş. yabangülünün yakuşuklu güzelmi güzel bi oğlu oğlu olur :Saruboceq:
banada hayırlı bi malatyalı olur :Saruboceq: :roflol:
ağzından bal damlıyorkaydirigubbakcemile3 ne denir buna aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn denir işallah hayırlısından nasip eder rabbim...:Saruboceq::Saruboceq:
inş. bir daha gelirsin ben de üniversite okuyorum ailemle merkezde oturuyormhihoyyyt![]()
lızlar baslıgı gorunce hemen atladım bende malatyalıyımmm:)
senin bebiş olmuyormu canımm :çok üzgünüm:
malesef canımsenağlamasenağlama6.yılımıza girdik ama yok hala.gelmiyorki bebişim..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:
kardelen18 canım senin erkek ark. malatyanın neresinden
çok üzüldüm gerçekten senağlama
ama bide şu var eli ayağı sakat hasta vs olucağına hayırlısı olsun geç olsun herşeyde vardır bi hayır :teselli: demek senin daha vaktin gelmemiş
teyzemin 10 yıldır..
amcamında 13 yıldır çocuğu olmuyo
mesela bizim komşu 15 yıl uğraştı tedaviler neler neler olmadı pes ettiler bıraktılar tedaviyi
40 yaşında hamile kaldı
Demek onun vakti ozamanmış :teselli:
artık senin için dua edicem :Saruboceq:
sende bana dua et hayırlı bi malatyalı buluyim kendime
ay ben taktım malatyalılara :roflol:
canım benim çok teşekür ederim...canım bende hayırlısından istiyorum üzülüyorum ama şükrediyorum bundada bi hayır vardır diye..allahım tüm istiyenlere nasip etsin...ama oğlum olursa seni alacam :jeyyar:bak sakın başkasına filan bakmayasın..kaydirigubbakcemile3
a.s.Şeniz
kaydirigubbakcemile5
canım senin yaşındakiler daha üniversite okuyo.biraz kabaca olcak ama
anasının evinde çeyis düzüyo kaydirigubbakcemile3
sen erken evlenmişsin galiba yaşın daha güççükk![]()
oo yaşıtların bekarr daha çokk erken bile gamyoncuiremsu
ama inan buna ben gönülden inanıyorum ki burda senin hamile kaldığın haberini duyucaz
ve hepimiz seni tebrik edicez gör bak altıncı hissim kuvvetlidir :enbuyukkk:
herkese selamlar.ben konuyu açtım ama uzun süredir giremedim.hepiniz hoşgeldiniz...