Malatya///44

slm zeko emine benim teyzoşum olur maşşallah çok güsel yemek yaparcokacimcoook hele tatlı süper
herkese selam olsun....demek teyzen ve çok güzel tatlı yapıyo diyosun hııı...ahanda hamarat birini buldum dahada peşini bırakmam...hele tatlılara bayılırım...ama hiç tarif neyin yazmamış mutfak sırlarını vermek istemiyor herhal....hu huuuu yine kimse yok yaaa....

selam kızlar nasılsınız zeko ğüzelim arada bir tarifler yazarım bak kolay bi tarif ama çok güzel
cevizli tatlı
1 bardak ceviz
1yumurta
3yemek kaşığı sıvı yağ
3 bardak un eksik gelirse ekle
1 kabartma tozu
125 gr eritilmiş sana yağı
yarım bardak yoğurt
şerbeti 3 su bardağı toz şeker 3 bardak su
malzemelerin hepsini yoğurun en son cevizide katın kulak memesi yumuşaklığında
hamuru parçalar alıp göz kararı 3 parmak eninde 1 parmaktan biraz kalın uzunlamasına hamur elde edin hamuru bıçakla verevden yan yan kesin baklava şeklini alıyo veya kare kes üstüne hiç bişey sürmeden fırına at hamur sıcak şerbet soğuk olacak

selam bebekler nasılsınız bakem ben moralmen 0 yaşamaya çalışıyorum bian buraya girince düzelrim sanıyorum umarım herkes iyidir

ooooo hemşolar artıyor maşallah allah artırsın.nasılsınız bakim kardelen canım nasılsın.dem44 canım ne oldu kimler üzdü seni...sehernaz canım sen nasılsın...

iyiyim canım sen nasılsın tam çıkıyordum bi bakayım dedim msjını gördüm yorgunum ya uykumda var biraz...

Back
X