saol canım hemşom iyidir sende iyisindir inş gezinem bi bakem dedim ne var ne yokŞeniz
bende iyiyim canım..bende bakıyorum ne var ne yok diye...k.k hayatımızdan bir parça oldu..emine 44 canım sende hoşgeldin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım hemşom iyidir sende iyisindir inş gezinem bi bakem dedim ne var ne yokŞeniz
iyiyim canım sen nasılsın tam çıkıyordum bi bakayım dedim msjını gördüm yorgunum ya uykumda var biraz...
sehernaz canım sen neresinden malatyanın?
günaydın kızlar buraya bakmadan işe başlıyamadım biraz bakınıp gidicem yabangülüm bende damlı köyündenim sehernazın ablasıyım kız kardeşim olur bütün akrabalar orda iki kere geldim malatyaya nebileyim kalmışış istanbulda kızım çok istiyo köyümüzü görsün inşallah kısmet olur
günaydınnnnnnnn kıslarrrryabangülüm bende damlı köyündenim emine ve sehernaz da teyzelerim olurlar
![]()
yabangülüm ben sen sormadan diyeyim. eşim malatya-hekimhanlı. malum bende sizlerin gelininiz oluyorum.
kızlar sizler aile boyu burdasınız yani..ne güzel...a.s.a.s.
selamlar hanımlar emine döktürmüşün kız aferin...bakim eğer yoğunluktan fırsat bulrsam ilk işim tariflerini denemek olacak...
selamlar nasılsınızz bakalım ...a.s.
dün çok yorgundum fazla kalamadım ama bu akşam burdayımşakkıdı..........
sağol iyiyim canım zaten ben anlamıştım canım baksana gün falan yapıyomuş demekki kendine güveniyo benim gibi güvensiz olsa çalışıyom ayağına yırtmaya çalışırdı... eeee söyle bakalım sen nasılsın...slm zeko nasılsın emine ablam olur tarifler den emin olabilirsin denenmiştir halen hayattayızzz ablam her yaptıgını bizim üstümüzde deniyooocokacimcoooknaniknanik