- Konu Sahibi chileksuyu
ya Nem sana arkadaşık gönderdim kabul eder misin canım?burnunu merak ediyoruumm
cnm arkadaşlık teklifi yollamamışsın bana gelmedi:)ben sana yolluyayaım kabul et ok:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya Nem sana arkadaşık gönderdim kabul eder misin canım?burnunu merak ediyoruumm
yaşasın arkadaşız sonunda hehee:).ya Nem burnun ne kadar doğal maaşallah sanki harbi böyle doğmuşun çok beğendim.Ayrıca çok güzel bi nişanlı ve gelin olmuşsun:)
nem benıde ekler mısın bende bılge turk e ameılyat olacağımda cok merak etıım tşkler canım:)
nem,sanırım şuan malatyada değilsin?peki rutin kontrolleri nasıl yaptırdin,malatya dışından zor olmadımı?artı burnumun ucu önden yüzüme göre buyuktu ve çok değiştirdi demissin ki fotolardan gördüğüm kadarıyla minyon çıtı pıtı bir bayansın.ben de küçük yüzlü ufak tefek bir bayanım ,sen böyle yazdıkça vakit kaybetmeden ameliyat olasım geliyor:)
nem bu arada kına ve düğün fotoların çok şıktı,elazıg'da hangi kuafördü bu?
ben de damat bey,elazıglı ,o nedenle dugunu elazıgda yaptınız sandım.
ya arkadaşlar burun ameliyatlarını belli bir yaştan sonra yapmak sıkıntı oluyormuş.bilge bey de böyle bir yaş aralığı gözetiyor mu?ben 28i bitirmek üzreyim de:)
alt sınır 18dir ama,bazı doktorlar da üst sınır koyuyor,dokunun kendini toparlaması nekahat dönemi sıkıntılı oluyor diye yapmıyorlarmış.
nem çok güldüm yaaa:)sen kaç yaşında oldun peki?iyileşme süreci nasıldı?sigara falan varmıydı zor oldumu?