- 18 Ocak 2015
- 18
- 1
- 3
- 31
- Konu Sahibi pofudukumm
-
begenmedigin ne oldu yani çok dogal yapio kck yapmıyor bide domuz burnu gibi demissin acaba yeni halimi cunku zmnla dusuyor sisi iniyormus baska yerde olmus da olabklir tam biliyormusun ?Kizlar bilge türk bileni cok övüyorlar ama muayene olmaya gittiğimde bi bayan kontrole gelmişti hic begenmedim burnunu olabilir dedim geçtim ama oraya muayeneye gelen bi çocuk gördüm benden önce muayene olup ckti ve birkaç gün önce başka bir hastanede çocuğu gördüm burnu dikkatimi çekti baktim ki o çocuk . öyle bir burun görmedim resmen domuz burnu olmuştu . yani iyice arastirin derim ben ben begenmedim
Arkadaşlar artik biri yardimci olsun lutfen malatya da yasiyorum ve burun estetiği ameliyat olmak istiyorum hangi doktora gitsem bilmiyorum . bilge beye gittim ancak yapamiycagini söyledi çünkü burun ucumu düzelttirmek istiyorum sadece . gozde hastanesinde hakan aydogan a gittim kendine cok güvenen bir doktor yapabileceğini söyledi ama tabiki korkularim var yardimci olun lütfen
canim bana mutlaka ulas bende orda yaptirdim ameliyatimiArkadaşlar artik biri yardimci olsun lutfen malatya da yasiyorum ve burun estetiği ameliyat olmak istiyorum hangi doktora gitsem bilmiyorum . bilge beye gittim ancak yapamiycagini söyledi çünkü burun ucumu düzelttirmek istiyorum sadece . gozde hastanesinde hakan aydogan a gittim kendine cok güvenen bir doktor yapabileceğini söyledi ama tabiki korkularim var yardimci olun lütfen
Kizlat ameliyat oldum bugün atel cikti ve çok beğendim burnumu su an sargi var doktorun gerçekten beni çok mutlu etti güvenle tavsiye edebilirim sizlere elazigda anadolu hastanesinde KBB mücahit yıldız bi görüşün derim çünkübben sonuçtan memnun kaldim
canim bana mutlaka ulas bende orda yaptirdim ameliyatimi
Arkadaşlar Hakan Aydoğanı öneriyomusunuz. ameliyat fiyatı nedircanim bana mutlaka ulas bende orda yaptirdim ameliyatimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?